Her er hvordan du indstiller Google Chrome som standardbrowser i iOS 14

11. september 2020 0 Af Mathias

Med iOS 14 åbnede Apple endelig sin murede have lidt for at give brugerne mulighed for at vælge deres egne standardwebbrowsere og e-mail-klienter. Nå, efter måneder med iOS 14 i beta, har Google endelig skubbet en opdatering til Chrome ud, der giver dig mulighed for at indstille den som en standardbrowser på din iPhone. Så her er, hvordan du indstiller Google Chrome som din iPhones standardwebbrowser.

Bemærk: Sørg for, at du har opdateret Chrome til version 85.0.4183.109 fra App Store

  • Start din Indstillinger-app på din iPhone. Rul ned og tryk på ‘Chrome’ fra listen over apps, der vises i den nederste del af Indstillinger.

go to chrome settings in ios 14

  • Du vil se et nyt ‘ Standardbrowser-app ‘valgmulighed. Dette vil sandsynligvis læse ‘Safari’ lige nu. Bare tryk på det. Her vælger du ‘Chrome’ .

Her er hvordan du indstiller Google Chrome som standardbrowser i iOS 14

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er stort set det. Google Chrome er nu standardbrowseren på din iPhone. Fra nu af og frem, når du trykker på et link for at åbne det i en browser, starter din iPhone Chrome i stedet for Safari. Du kan selvfølgelig også gå tilbage til Safari, hvis du ikke kan lide at bruge Chrome på din smartphone ved blot at følge trinene ovenfor og vælge ‘Safari’ fra listen.

Jeg venter stadig på, at Gmail også får mulighed for at blive indstillet som standard-e-mail-klient. I skrivende stund har den nyeste version af Gmail iOS-appen ikke funktionen. Men nu det er ankommet til Chrome, forhåbentlig vil Google også snart skubbe funktionen ud til Gmail.

Læs også  Sådan deaktiveres CompatTelRunner.exe i Windows 10