Sådan installeres MIUI 12 på enhver Xiaomi-enhed

3. august 2020 0 Af Mathias

Midt i meget fanfare annoncerede Xiaomi for nylig MIUI 12 og udgav derefter den første lukkede beta for flere enheder. Som det er med MIUI, frigives lukkede betas generelt i Kina først og distribueres til resten af ​​verden senere. I et sådant scenario er Xiaomi-brugere fra hele verden ikke i stand til at opleve den nye MIUI 12-build. Ikke desto mindre formåede vi at installere MIUI 12 på vores Redmi K20 gennem TWRP. For ikke at nævne, vi sammenfattede også de 25 bedste funktioner i MIUI 12, så du kan se på alle de spændende nye funktioner. Så hvis du også leder efter en måde at installere MIUI 12 på din Xiaomi-enhed, er du landet på det rigtige sted. I denne artikel tager vi dig gennem den komplette installationsproces af MIUI 12 med trinvise instruktioner. Lad os hoppe til guiden og lære at installere MIUI 12. nu, uden at miste noget.

Krav

1. Først og fremmest har du brug for en ulåst bootloader. Hvis du ikke har gjort det endnu, kan du prøve denne metode til øjeblikkeligt at låse op bootloaderen. Log ind med en gammel Mi-konto , som du tidligere har brugt til at låse op bootloader. Jeg prøvede denne metode på min Redmi K20, og bootloaderen blev øjeblikkeligt låst op uden nogen ventetid. Bortset fra det, skal du huske, at låsning af bootloader vil slette din enhed helt, så sikkerhedskopier alle dine filer og mapper.

2. For det andet skal du konfigurere ADB på din computer.

3. Download derefter TWRP fra det officielle websted til din bestemte enhed. Du kan også kigge efter den nyeste TWRP fra XDA-fora til din Xiaomi-enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Til sidst skal du downloade MIUI 12 gendannelses-rom’en fra nedenfor .

Download MIUI 12 Recovery ROM

 • Redmi K20 Pro (Download) – yderligere trin krævet til indisk variant (se nedenfor)
 • Redmi K20 / Mi 9T (Download) – yderligere trin påkrævet for indisk variant (se nedenfor)
 • Redmi K30 / Poco X2 (Download) – yderligere trin krævet til Indisk variant (se nedenfor)
 • Redmi Note 8 Pro (Download)
 • Redmi Note 7 Pro (Download)
 • Redmi Note 7 / 7S (Download)
 • Redmi Note 5 Pro (Download )
 • Redmi K30 5G (Download)
 • Mi 10 Pro (Download)
 • Mi 10 (Download)
 • Mi Note 10 (Download)
 • Mi 9 (Download)
 • Mi 9 SE (Download)
 • Mi 8 (Download)
 • Mi 8 Lite (Down belastning)
 • Mi 6X (Download)
 • Mi 6 (Download)
 • Mi Mix 3 (Download)
 • Mi Mix 2S (Download)

Gør kinesisk MIUI 12 ROM kompatibel med indiske varianter [Only For K20 Pro, K20 and Poco X2]

For nogle enheder, der er lanceret i Indien, er internerne næsten ens mellem kinesiske og indiske varianter, men der er en forskel i kodenavne . For eksempel kaldes K20 Pro som raphael i Kina og raphaelin i Indien. På lignende måde kaldes K20 som davinci i Kina og davinciin i Indien. Til sidst kaldes Poco X2, der faktisk er en omdannet Redmi K30, kodet som Phoenix i Kina og phoenixin i Indien.

Som vi kan se, er i vedhæftet i alle de indiske kodenavne. Så alt, hvad vi skal gøre, er bare at tilføje til i slutningen af ​​kodenavnet, og du vil være klar. Derefter vil den kinesiske MIUI 12 build blive kompatibel med indiske varianter. Som et resultat står du ikke over ‘Fejl 7’ på TWRP, mens du installerer MIUI 12. Sådan kan du gøre det.

Læs også  Sådan oprettes Windows 10 Bootable USB

1. Download MIUI 12 ROM til din enhed (K20 Pro, K20 eller Poco X2) fra ovenstående afsnit. Sørg for at downloade filen på din computer .

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Derefter installerer WinRAR (gratis) på din computer, i tilfælde af at du ikke har det. Højreklik derefter på MIUI 12 ROM og vælg “Uddrag til miui ..”.

Make Chinese MIUI 12 ROM Compatible with Indian Variants

3. Når ekstraktionen er afsluttet, skal du åbne den udpakkede mappe og navigere til META-INF -> com -> google -> Android . Her skal du højreklikke på “updater-script” og åbne med “Notepad”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Make Chinese MIUI 12 ROM Compatible with Indian Variants

4. I den allerførste linje tilføj i i slutningen af kodenavnet. For eksempel har jeg her ændret davinci til davinciin .

Make Chinese MIUI 12 ROM Compatible with Indian Variants

5. Klik nu på “File” og gem det . Til sidst skal du lukke tekstfilen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Make Chinese MIUI 12 ROM Compatible with Indian Variants

6. Gå derefter til overordnet mappe og vælg alle filer og mapper. Derefter skal du højreklikke på markeringen og vælge “Føj til arkiv” .

Make Chinese MIUI 12 ROM Compatible with Indian Variants

Artiklen fortsætter under annoncen

7. Her vælg “ZIP” som dit arkivformat og klik på “OK” -knappen.

zip

8. Om få minutter oprettes en ny ZIP-fil i den samme overordnede mappe. Nu, , dette er din opdaterede MIUI 12 build , og du kan overføre den til din smartphone for yderligere installation.

Make Chinese MIUI 12 ROM Compatible with Indian Variants

Artiklen fortsætter under annoncen

Installer MIUI 12 på enhver Xiaomi-enhed

Jeg antager, at du allerede har downloadet MIUI 12 ROM, TWRP og har låst op bootloaderen. Sørg også for at sikkerhedskopiere alle dine personlige filer og mapper , da denne proces vil udslette hele enheden.

1. Først og fremmest overføre MIUI 12 ROM til din Xiaomi-enhed, i tilfælde af at du har downloadet den på din computer.

2. Tilslut derefter din enhed til computeren og tænd ADB. Udfør derefter nedenstående kommando for at starte din enhed i Fastboot-tilstand .

 adb reboot bootloader 

Install MIUI 12 on Any Xiaomi Device

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Når du er i Fastboot-tilstand, skal du køre fastboot-enheder for at kontrollere forbindelsen. Hvis det returnerer et serienummer , er din enhed med succes forbundet til computeren.

Install MIUI 12 on Any Xiaomi Device

4. Kør nu kommandoen nedenfor for at installere TWRP. Sørg for at omdøbe TWRP-filen til gendannelse og sætte den i den samme ADB-mappe .

 fastboot flash opsving opsving.img 

Installing MIUI 12 on Any Xiaomi Device 1

5. Efter installation af TWRP skal du frakoble din enhed fra computeren. tryk og hold nede Volume Up and Power knapper på én gang. Når enheden genstarter og viser Mi / Redmi / Poco-logo, skal du slippe knapperne. Du starter nu direkte i TWRP.

Installing MIUI 12 on Any Xiaomi Device 1

6. Gå nu til Wipe -> Advanced Wipe og vælg Dalvik, Cache, System, Data og leverandør. Sørg for ikke at røre ved ‘Intern lager’, da den gemmer MIUI 12 ROM-filen. Stryg derefter for at tørre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Installing MIUI 12 on Any Xiaomi Device 2

7. Når du har gjort det, skal du flytte til “Install” og vælge MIUI 12 ROM-filen og stryge for at installere.

Installing MIUI 12 on Any Xiaomi Device 3

Artiklen fortsætter under annoncen

8. Efter installationen skal du igen gå til “Wipe” og trykke på “Format Data” . Skriv nu ja , og det vil slette enheden helt . Dette trin er nødvendigt for at komme ud af krypteringssløjfen.

Installing MIUI 12 on Any Xiaomi Device 4

9. Endelig tryk på “Reboot System” , og du starter direkte i MIUI 12. Hvis TWRP kaster fejlen “No OSinstall”, Vær ikke urolig. Genstart bare systemet alligevel, så starter du i MIUI 12.

Install MIUI 12 on Any Xiaomi Device

Artiklen fortsætter under annoncen

Min MIUI 12-oplevelse med Redmi K20

Hvis du spekulerer på, om du skulle installere MIUI 12 eller ikke, ville min anbefaling blot være at gå videre med installation. I min hidtil testede jeg ikke nogen fejl, og UI / UX er et stort step-up fra sidste års MIUI 11. Faktisk er de nye bevægelser, kontrolcenter og animationer så gode, at du har brug for at smage MIUI 12 lige nu. Hvad angår forestillingen, stødte jeg ikke på nogen forsinkelse eller indefrysning , hvilket er fantastisk, i betragtning af at det er den første beta. Endvidere er batteriets levetid temmelig god – ikke i ligaen for stabil MIUI 11 – men helt anvendelig. Derudover kan du ændre sproget til engelsk og installere Play Store og andre Google-tjenester lige fra GetApps. Generelt har min MIUI 12-oplevelse været temmelig god indtil videre, og du kan bestemt prøve den på din Xiaomi-enhed.

Oplev MIUI 12 på din Xiaomi-telefon lige nu

Så det er sådan du kan installere MIUI 12 og opleve den nye brugergrænseflade på din Xiaomi-enhed. Jeg har leveret alle trinene, så gå igennem instruktionerne punkt for punkt, og jeg er sikker på, at du vil starte MIUI 12 uden problemer. Alligevel har Xiaomi, bortset fra de nævnte enheder, ikke frigivet MIUI 12 ROM til Poco F1, som er en bummer. Når vi først har fået fat i MIUI 12 build til Poco F1, vil vi bestemt give dig besked. Og hvis du står over for noget problem, mens du installerer MIUI 12, skal du kommentere nedenfor. Vi vil bestemt hjælpe dig.