Sådan indstilles en brugerdefineret baggrund på Skype-videoopkald

11. december 2020 Slået fra Af Mathias

At have en flot brugerdefineret baggrund under videoopkald er blevet en slags vane for mig.

Det, der startede som et sjovt eksperiment oprindeligt under Zoom-videoopkald, er blevet en meget nyttig måde at holde den virkelige baggrund ude af syne (hvis det for eksempel roder lidt for meget.)

Uanset om det skjuler uønskede personer fra at se dit hjem eller forhindrer nogen i at se på et ikke så attraktivt interiør, så har en virtuel baggrund en rolle at spille.

Ud over privatlivets fred tilføjer det en smule glans til din personlige chat, især når du er i en frihjulende chat med dine kære. Hvis det er det, du leder efter, kan du her indstille en brugerdefineret baggrund til Skype-videoopkald.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilpas baggrund til Skype-videoopkald på Mac, Windows, Linux og Web

Husk, indstilling en virtuel baggrund for Skype-videoopkald kræver, at du kører den nyeste version af appen (version 8.59.0.77 eller nyere). Så sørg for at opdatere videoopkaldsappen på din computer, før du prøver denne funktion.

Navnlig giver Skype dig mulighed for at tilpasse baggrunden til både specifikke og alle videoopkald. Hvis du er glad for brugerdefinerede baggrunde og ønsker at få dem til at vises for alle dine videoopkald, kan du gøre det med lethed. Men hvis du hellere vil vælge det afhængigt af dit humør, tager det næppe et par klik for at få en funky baggrund i gang.

  • Skift baggrund for specifikke opkald
  • Opsæt en brugerdefineret baggrund til alle Skype-opkald
Læs også  Sådan tilføjes sticky notes til din iPhone-startskærm

Skift baggrund for specifikke Skype-videoopkald

  1. Start Skype på din computer, og start et videoopkald som normalt.
Launch Skype
Launch Skype

2. Klik enten på menuen Mere (tre prikker) eller hold musen over videoknappen.

3. Klik derefter på Vælg baggrundseffekt .

Artiklen fortsætter under annoncen
Click on the More button
Launch Skype

4. Derefter kan du tilføje et nyt billede som baggrund til videoopkaldet, eller vælg den, du tidligere har tilføjet. Hvis du vil indstille dit eget billede, skal du klikke på de tre prikker og derefter trykke på “ + ”Knap. Derefter skal du vælge dit yndlingsbillede fra fotobiblioteket.

add a virtual background for Skype video calls

Voila! Ændringen træder i kraft med det samme og giver baggrunden et helt nyt look.

Use background effects in Skype
Launch Skype

Bemærk: Det er værd at bemærke, at du også har mulighed for at slør baggrunden. Klik blot på Blur mulighed for at tage opmærksomheden væk fra baggrunden.

Sæt Op en brugerdefineret baggrund til alle dine Skype-opkald

1. Start Skype på din enhed, og klik på dit profilbillede.

Artiklen fortsætter under annoncen
Launch Skype
Launch Skype
Launch Skype

2. Klik nu på tre prikker og vælg Indstillinger.

Choose Settings option in Skype
Launch Skype

3. Klik derefter på Audio & Video .

Select Audio and Video
Choose background effect
Launch Skype

4. Dernæst kan du vælge at tilføje et nyt billede som den virtuelle baggrund til din skype. Afhængigt af dine behov kan du også vælge det billede, du tidligere har tilføjet.

Launch Skype

Hvis du ønsker at indstille dit eget billede som baggrund, skal du klikke på tre prikker , og tryk derefter på “+” -knappen . Vælg derefter det billede, du vil bruge som baggrund for dit Skype-videoopkald. Og ja, der er mulighed for at sløre baggrunden til alle videoopkald.

Læs også  Sådan nulstilles Windows 10 i 2020 (vejledning)
Artiklen fortsætter under annoncen
Select Audio and Video

Brug en virtuel baggrund til Skype-videoopkald

Det er alt, hvad der er! Nu hvor du ved, hvordan du tilpasser baggrundseffekten til Skype-videoopkald, skal du få mest muligt ud af det for at give en masse sjov til dit videoopkald. Bortset fra at tilføje et humorkvotient, kan det også være nyttigt til at tilbyde det nødvendige privatliv.

På trods af den hårde konkurrence fra f.eks. Zoom, Teams, FaceTime, WhatsApp og Viber er Skype fortsat en af de mest elskede apps til videoopkald. Hvad synes du om Skype, og hvad er de områder, hvor det skal forbedres for at blive endnu bedre?