7 bedste tip til at fremskynde iOS 14 på iPhone og iPad

3. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

iOS 14 har afkrydset de fleste felter takket være en række spændende funktioner som App-bibliotek, startskærmwidgets og et nyt kompakt design, der har transformeret udseendet på hele brugergrænsefladen. Til trods for den overdådige ros er den seneste iteration af iOS ikke immun over for problemer som dens forgængere. Mens det hurtige batteridrænningsproblem har vist sig at være et mareridt for nogle iPhone-brugere, ser det ud til, at operativsystemets trage ydeevne har irriteret andre. Hvis du også har bemærket træg ydeevne, skal du prøve disse 7 bedste tip og tricks til at fremskynde iOS 14 på iPhone og iPad.

Bedste tip og tricks til at fremskynde iOS 14 på iPhone og iPad

I denne praktiske vejledning har vi foretaget alle de afprøvede og testede løsninger til løsning af langsomt bevægende iOS 14. Selvom de hurtige tricks ofte er nyttige i at sortere trægheden, skal du muligvis gå efter nogle radikale løsninger, hvis de ikke får arbejdet gjort.

Spekulerer på, hvorfor er iOS 14 så langsom på din enhed?

For de mennesker, der spekulerer på, hvorfor iOS 14 er så langsom, kan problemet skyldes flere ting. Trægheden kan for eksempel skyldes den rodede lagerplads, strømintensive funktioner og endda en fejl (i nogle sjældne tilfælde).

For ikke at nævne kan problemet også skyldes ufuldstændige baggrundsopgaver. I betragtning af forskellige scenarier har vi nævnt løsninger, der kan hjælpe dig med at løse problemet. Nu hvor du ved, hvad der kommer, lad os skære jagten!

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Kraft Genstart din iPhone eller iPad
  • Deaktiver opdatering af baggrundsapp
  • Aktiver Reducer bevægelse
  • Nulstil alle indstillinger
  • Fjern din iPhone og iPad
  • Opdater alle apps
  • Opdater software

Force Genstart din iPhone eller iPad

Kraftgenstart (også kendt som en hård nulstilling) er praktisk, når man beskæftiger sig med almindelige problemer som frysning eller ikke reagerer på skærmen. Det er sandsynligvis grunden til, at det kaldes som den bedste løsning til løsning af tilfældige problemer, der ser ud til at dukke op fra ingenting.

Da processen med hård nulstilling varierer afhængigt af enhedens model, skal du sørge for at følge trinene korrekt.

Force Restart Your iPhone or iPad

  • På din iPhone 8 eller nyere eller iPad uden en startknap: Tryk på lydstyrke op-knappen, og tryk derefter hurtigt på lydstyrke ned-knappen. Derefter skal du holde tænd / sluk-knappen nede, indtil Apple-logoet vises på skærmen.
  • På din iPhone 7 og 7 Plus: Sørg for at holde både volumen ned-knappen og tænd / sluk-knappen nede, indtil du ser Apple-logoet.
  • På iPhone 6s eller tidligere eller iPad med startknap: Tryk og hold tænd / sluk-knappen og startknappen nede samtidigt, indtil Apple-logoet kommer op på skærmen.
Læs også  Sådan slettes Siri og dikteringshistorik i iOS 13 og iPadOS 13

Når din enhed er genstartet, skal du tjekke, om iOS 14 er begyndt at køre problemfrit. Hvis det har været, er du god at gå!

Artiklen fortsætter under annoncen

Deaktiver opdatering af baggrundsapp

Selvom baggrundsapp-opdatering er en meget nyttig funktion, da det holder apps opdateret, er det kendt at være magt -hungry og har også en tendens til at bremse enheden. Så hvis ovenstående løsninger ikke har fungeret til at fremskynde iOS 14, skal du slå denne funktion fra.

Disable-background-app-refresh

Naviger til Indstillinger-app -> Generelt -> Opdatering af baggrundsapp . Vælg nu indstillingen Fra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktiver Reducer bevægelse

En anden ting, du skal prøve at løse trægheden i iOS 14 er at tænde Reducer bevægelse. Hvad der gør det så nyttigt er evnen til at reducere bevægelsen af grænsefladen inklusive ikonernes seje parallakseffekt.

Enable Reduce Motion

Aktivering af denne funktion hjælper ikke kun din iDevice med at vare lidt længere mellem opladninger, men også få den til at køre problemfrit. For at få det til handling skal du gå til Indstillinger app -> Tilgængelighed -> Bevægelse. Nu skal du tænde for kontakten til Reducer bevægelse.

Nulstil alle indstillinger

Hvis kraftgenstart ikke har gjort tricket, skal du nulstille alle indstillinger. Husk, det betragtes som en radikal løsning, da det udsletter alle eksisterende indstillinger inklusive VPN-indstillinger og Wi-Fi-adgangskoder. Det holder dog hele dine data og medier sikre, så du skal ikke bekymre dig om at miste dine data.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gå over til Indstillinger-appen på din enhed -> Generelt -> Nulstil -> Nulstil alle indstillinger. Indtast nu din adgangskode, og tryk på Nulstil alle indstillinger for at bekræfte.

Declutter din iPhone og iPad

Et andet tip, som jeg vil anbefale dig at prøve at slippe af med alt rodet. Med det mener jeg at fjerne alle de unødvendige filer, der har muligvis tilstoppet masser af lagerplads på din enhed. Bunkerne af ubrugelige skærmbilleder, store iMessage-vedhæftede filer og overflødige filer er nogle af de sædvanlige synder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Declutter-Your-iPhone

Hvis du vil have et klart billede af, hvordan lageret er blevet brugt på din enhed, skal du gå til Indstillinger-appen -> Generelt -> iPhone / iPad-opbevaring. Nu skal du se fordelingen af, hvordan lageret er forbrugt på din enhed.

Læs også  Sådan skjuler du apps på Android-enheder

Når du har fået en god idé om lagerforbruget på din iPhone, skal du starte oprydningsdrevet. Slip af med alle skærmbilleder, fotos, videoer, film, musik og filer, der ikke længere er nødvendige.

Slet også alle de forældede apps, da de muligvis har spillet en nøglerolle i at bremse din iPhone. Hvis du ikke vil slippe af med nogen app, skal du downloade den. Med offloading-funktionen kan du slette apps uden at slette deres data.

Artiklen fortsætter under annoncen

Opdater alle apps

Hvis du ikke havde opdateret apps til en mens chancerne er ret høje, at de muligvis har bremset din enhed. Så sørg for at opdatere alle apps.

For at gøre det skal du starte App Store og tryk på fanen I dag i nederste venstre hjørne af skærmen. Tryk nu på din avatar øverst til højre på skærmen. Klik derefter på knappen Opdater alle .

Opdateringssoftware

Med hver iOS-opdatering frigiver Apple flere forbedringer , fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen under emhætten. Derfor bør du aldrig undlade at holde din enhed opdateret for ikke kun at hjælpe den med at køre problemfrit, men også holde uventede problemer i skak.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden du går videre med softwareopdateringen, skal du sikre dig, at din enhed har omkring 50% batteri og er tilsluttet et stærkt Wi-Fi-netværk. Derefter navigerer du til Indstillinger-appen -> Generelt -> Softwareopdatering . Tryk nu på Download og installer og opdater derefter enheden som normalt.

Tips til at fremskynde iOS 14 på din iPhone

Forhåbentlig har du endelig sorteret den trægte iOS 14 på din iDevice, og den er begyndt at køre problemfrit igen. Da disse tricks ofte har vist sig meget nyttige til at rette træg iOS, kan jeg ikke se nogen grund til, at de ikke kan gøre jobbet for dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvilket af disse tricks har forresten fungeret for dig? Var det hurtig genstart af fabrikken eller fabriksnulstilling? Vi ville være glade for at kende det trick, der klikkede på dig. Hvis du vil udforske flere iOS 14-relaterede emner, skal du sørge for at tjekke det trick, der fungerer ret godt, når du tvinger YouTube PiP-tilstand til at arbejde i Safari og de bedste widgets på startskærmen.