Windows 10 sidder fast ved at søge efter opdateringer? Her er løsningen

4. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Mens Microsoft er fordoblet på opdateringer med Windows 10, er der nogle grundlæggende problemer, der gør opdateringsoplevelsen skuffende. Mange Windows 10-brugere har i den seneste tid klaget over, at opdateringerne sidder fast ved at kontrollere opdateringer i mange dage, og det forsvinder ikke, selv efter genstart af computeren. I denne artikel vil vi tackle dette problem. Vi har tilbudt to fuldt beviste metoder, som kan genstarte Windows-opdateringstjenesten fra bunden, så du kan installere opdateringer uden problemer. Når det er sagt, lad os begynde artiklen og lære om trinnene i detaljer.

Fix fast ved kontrol af opdateringsproblemer i Windows 10

Først og fremmest vil vi gennemgå en automatisk metode , hvor vi vil bruge en scriptfil for at nulstille Windows Update Agent. Herefter bruger vi manuelle trin , hvis det automatiske script ikke løser problemet “kontrol af opdateringer”. Husk, ingen af dine personlige data slettes i begge processer, så ingen bekymringer på denne front. Når det er sagt, lad os begynde uden yderligere forsinkelse.

  • Løs kontrol af opdateringsproblemer på Windows 10 med et script

1. Alt du skal gøre er downloade denne ZIP-fil herfra. Det er en scriptfil skrevet af
Manuel F. Gil for at nulstille Windows Update Agent. Når du har downloadet den, skal du pakke filen ud på din computer.

Windows 10 Stuck on Checking For Updates 5

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Derefter skal du åbne den og højreklikke på “ResetWUEng” og vælge “Kør som administrator”. Husk, at administratorrettigheder er et must for at rette fejlen efter kontrol af opdateringer på Windows 10.

Læs også  Mac: Sådan deaktiverer du Turbo Boost for at forhindre overophedning

2

3. Nu åbnes et lille vindue, der beder om din tilladelse til at køre programmet. Skriv “Y” og tryk enter.

3

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Dernæst skriv “2” for at vælge “Nulstiller Windows Update-komponenter” fra menuen og tryk derefter på enter. Det begynder straks at kontrollere for beskadigede opdateringsfiler og ugyldige værdier i registreringsdatabasen.

Windows 10 Stuck on Checking For Updates 7

5 . Efter en fuldstændig gennemgang viser det et ”operation afsluttet” -vindue inden for få minutter. Nu, luk vinduet og genstart din pc . Fejlen “Checking for Updates” skal nu være væk på din Windows 10-pc.

Artiklen fortsætter under annoncen

Windows 10 Stuck on Checking For Updates 7

  • Løs kontrol af opdateringsproblemer i Windows 10 manuelt

1. Hvis du har en vis ekspertise på Windows 10, kan du løse dette problem uden at downloade noget program. Bare søg efter cmd i søgefeltet , og klik på “Kør som administrator” i højre rude.

Windows 10 Stuck on Checking For Updates 6

2. Derefter skal du indsætte den første kommando i kommandoprompt og trykke på enter. Det sletter filen BITS (Background Intelligent Transfer Service), der muligvis er blevet ødelagt under en overførselstjeneste. Luk nu vinduet. Alternativt kan du finde Windows 10 Stuck on Checking For Updates 4 qmgr.dat fil fra stien nedenfor, og slet filen manuelt.

 Del "% ALLUSERSPROFIL%  Application Data  Microsoft  Network  Downloader  qmgr .dat" 

C : ProgramData Microsoft Network Downloader

 

Windows 10 Stuck on Checking For Updates 3

3. Nu skal du trykke på Windows- og R-tasterne med det samme for at åbne vinduet Kør. Type services.msc i tekstfeltet og tryk enter.

Artiklen fortsætter under annoncen
%MINIFYHTML440d8bee14beaa3de2eb76240f4237de6%

4. Det åbner Windows Service Manager. Her skal du rulle ned og se efter "Windows Update". Dobbeltklik nu på den for at åbne tjenesten, og klik derefter på knappen "Stop".

1

5. Efter et stykke tid skal du klikke på knappen “Start” for at genstarte tjenesten. Luk nu vinduet, og genstart computeren. Denne gang skal du ikke sidde fast ved Fejlfinding efter kontrol af opdateringer i Windows 10.

Windows 10 Stuck on Checking For Updates 1

Artiklen fortsætter under annoncen
%MINIFYHTML440d8bee14beaa3de2eb76240f4237de7%

Er din pc stadig ved at kontrollere for opdateringsfejl?

Så det var vores korte vejledning i, hvordan du kan løse kontrol af opdateringsproblemer i Windows 10. Vi har nævnt både automatiske og manuelle metoder, så du kan vælge den, du finder lettere at bruge. Bortset fra det sidder Windows-opdateringen for det meste fast på grund af problemer som afmålt brug af dit netværk eller korruption i det downloadede billede. Alligevel er det alt fra os. Hvis vores guide hjalp dig med at løse problemet, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor. Windows 10 Stuck on Checking For Updates 1%MINIFYHTML440d8bee14beaa3de2eb76240f4237de22%