Sådan tager du skærmbilleder på Snapchat uden at underrette afsenderen

13. december 2020 Slået fra Af Mathias

Snapchat er en slags unik social media-app, der er anti-alt, hvad sociale medier står for. Du kan ikke gemme beskeder, minder eller fotos, og hvis du prøver at tage et screenshot, advarer Snapchat afsenderen om din handling. Dybest set er fortrolighed kernen i Snapchat. Imidlertid vil nogle mennesker bevare disse minder for at genopleve det senere eller for at gemme vigtige oplysninger. Forstår du det, ikke? Under alle omstændigheder, hvis du vil tage skærmbilleder på Snapchat uden at underrette afsenderen, så har vi delt nogle unikke måder at gøre det på. Vi har forklaret metoder til både Android- og iOS-enheder. Når det er sagt, lad os begynde.

Tag screenshot på Snapchat afsender ved det

Android

Android har haft dette fantastiske trick, hvor du kunne rydde cachen, og Snapchat ville ikke være i stand til at registrere skærmbilledet. Men ak, det virker ikke længere. I så fald bringer vi dig en anden genial måde at tage et skærmbillede på Snapchat uden at vide det. Vi skal udnytte Google Assistents sande dygtighed for at narre Snapchat. Sådan kan du gøre det. Bare kald “Ok Google” og sig “Tag et skærmbillede”. Derefter kan du gemme skærmbilledet på Google Fotos eller dele det med andre apps. Snapchat kan ikke registrere screenshotoptagelsen på denne måde.

Take Screenshot on Snapchat Without Notifying Sender android

Hvis du desuden bruger en LG-smartphone , kan du bruge funktionen Capture + på navigationslinjen til at tage et screenshot på Snapchat. Denne funktion underretter ikke nogen om skærmbilledet. Du kan aktivere det fra Indstillinger -> fanen Generelt -> Genvejstaster. Og hvis du bruger en Samsung Galaxy Note enhed, skal du bare bruge Smart Select-funktionen med S Pen. På samme måde kan du bruge kno-gestus til at tage skærmbillede på Huawei og Honor-enheder, og Snapchat kan ikke genkende det. Det fungerer fejlfrit.

Læs også  Guide: Søg efter nyligt lukkede faner i Chrome og Edge
Artiklen fortsætter under annoncen

iPhone

1. Clear Cache metoden

I lighed med Android fungerer metoden “clear cache” ikke længere på iPhones. Både Apple og Snapchat forbliver altid på tæerne for at tilslutte hullerne med det samme, og denne gang har de rettet den mest populære metode til tage skærmbilleder på Snapchat. Vi testede på iPhone XR, der kørte iOS 13, og Snapchat var i stand til at registrere skærmbilledet med det samme.

2. Brug af QuickTime-skærmoptagelse på Mac

En anden populær løsning er også blevet rettet af Apple. Hvis du nu forbinder din iPhone til Mac (læs nogle seje Mac-tricks her) og starter skærmoptagelse med QuickTime, beder Snapchat straks med “ Du screener indspillet chat ! ”.

3. Brug af tredjeparts Screen Recorder Apps

Den bedste måde at tage et skærmbillede på Snapchat var at optage skærmen i sin helhed. Men også denne er rettet, og kan du ikke længere optage skærmen uden at advare afsenderen . Snapchat er endda i stand til at registrere skærmoptagelse gennem tredjeparts skærmoptagere.

4. Brug af en anden enhed

Nu hvor vi har udtømt alle metoderne, har vi brug for en separat enhed til at tage billeder af Snapchat-samtaler og minder. Der er ingen DRM-beskyttelse her, så kan du tage videoer, fotos, hvad du vil ! For at opsummere det kan du ikke tage et skærmbillede på Snapchat uden at underrette afsenderen på iOS, i det mindste i øjeblikket uden at fængsel og tilpasse hundrede andre ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tag skærmbilleder på Snapchat uden dem at vide

Så det var vores artikel om, hvordan man tager et skærmbillede på Snapchat uden at lade nogen vide det. Som vi kan se, på Android er det stadig noget muligt ved hjælp af Google Assistant, men på iOS kan du simpelthen ikke tage et skærmbillede på Snapchat. Apple er meget seriøs omkring privatlivets fred, og det vises i deres produkt. Under alle omstændigheder, når og når vi finder en ny løsning, der rent faktisk fungerer på iPhones, vil vi fortælle dig det. Hvis du har nogle tricks i ærmerne, der fungerer fejlfrit, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor.