Sådan får du mørk tilstand på WhatsApp Desktop (Windows og Mac)

13. december 2020 Slået fra Af Mathias

Mens WhatsApp kan prale af en række seje funktioner, er det bagud på mange andre messaging-apps, herunder dets søskende “Facebook Messenger”, når det kommer til implementering af mørk tilstand. Som en person, der foretrækker at bruge WhatsApp Desktop, især når jeg arbejder på en computer, afventer jeg spændt ankomsten af en indfødt mørk tilstand i den populære messaging-app. I mellemtiden har jeg fundet et super praktisk tema, der får jobbet gjort ret godt. Villig til at prøve dette hack? Lad os hoppe lige ind, når jeg går igennem trinnene for at få mørk tilstand på WhatsApp Desktop!

Sådan får du mørk tilstand på WhatsApp Desktop på Windows PC eller Mac

Undlader aldrig at give den kredit, hvor den fortjener. XDA-medlem “M4heshd” har udviklet en styling mod til WhatsApp Desktop. Det bedste ved dette tema kaldet WADark er, at det er open source og sikkert. Med NodeJS installationsskriptet fokuserer det kun på UI-elementerne for at give et intuitivt mørkt tema. M4heshd hævder, at temaet ikke forstyrrer nogen underliggende kode. Da det ikke er en tredjepartsklient, deles dine meddelelser eller andre data ikke med nogen.

Så hvad er kravene? Det største krav er, at du kun skal hente desktopversionen af messaging-appen fra WhatsApp. Jeg mener, det fungerer ikke med Mac App Store eller Microsoft Store’s version af WhatsApp. Så klik på dette link for at hente desktop-appen fra WhatsApp. Det andet krav er det tema, du skal downloade fra GitHub. Nu hvor samtalen er slut, skal vi fortsætte med den hurtige proces, skal vi?

Læs også  Sådan deaktiveres forslag til Siri-låseskærm på iPhone
Artiklen fortsætter under annoncen
  1. For at komme i gang skal du downloade WADark-temaet til din respektive enhed. Den er tilgængelig til både Windows (x86 & x64) og macOS-enheder.
  • Download: WhatsApp Desktop Dark Mode styling til Windows
  • Download: WhatsApp Desktop Dark Mode-styling til macOS

2. Sørg nu for, at WhatsApp Desktop kører på din computer. Åbn appen på dit skrivebord, hvis du ikke allerede har gjort det. Nu bliver du bedt om at synkronisere chatten ved hjælp af din mobile enhed. For at gøre det skal du åbne WhatsApp på din Android eller iPhone og gå til Indstillinger> WhatsApp Web og derefter scanne QR-koden.

WhatsApp Web

3. Derefter ekstraherer den downloadede fil og kører WADark.exe eller WADark .

run WADark.exe or WADark. Vent derefter et stykke tid (ca. et par minutter), indtil installationen er afsluttet. Når det er overstået, får du en behagelig mørk tilstand. Ser det ikke godt ud? Det er tid til at gå videre og bruge messaging-appen med fuldstændig ro i sindet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dark Mode in WhatsApp Desktop

Gå tilbage til lystilstand?

Udvikleren foreslår ikke at slette scriptet mappe efter installationen af temaet. For at hjælpe dig med let at vende tilbage til lystilstand er scriptet designet til automatisk at oprette en sikkerhedskopi af den originale WhatsApp-kilde. Så hvis du nogensinde vil gå tilbage til lystilstand, skal du bare køre scriptmappen igen.

Læs også  Sådan overføres beskeder fra iPhone til Android-enheder

SE OGSÅ: 18 fede WhatsApp-tricks, du bør bruge

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktivér mørk tilstand i WhatsApp Desktop på Windows PC eller Mac

Der går du! Sådan kan du udfylde tomrummet og aktivere mørk tilstand i WhatsApp Desktop på din Windows- eller macOS-enhed. Selvfølgelig ville det være bedre, hvis der havde været en officiel mulighed, men indtil det bliver en realitet, kan dette tema fylde tomrummet elegant op. Personligt har jeg fundet det op til opgaven. Og jeg tror, du vil også sætte pris på dens pålidelige funktionalitet. Lad mig alligevel vide din feedback om WADark-temaet i kommentarfeltet nedenfor.