Sådan frigøres WhatsApp-lagring på Android-enheder

13. december 2020 Slået fra Af Mathias

WhatsApp er helt sikkert en god messaging-app med understøttelse af ende-til-ende-kryptering, men det tager også meget lagerplads på grund af uønskede mediefiler. Ikke kun kendte kontakter, du får også en bådfyld med billeder og videoer fra ukendte kontakter, især i festlige årstider. WhatsApp bliver rodet med gentagne videresendende meddelelser og hvad der ikke er. Så hvis du leder efter en smidig måde at frigøre WhatsApp-lager på din smartphone på, er du kommet til det rette sted. Her viser vi dig, hvordan du kan rydde op i WhatsApp-plads på din smartphone ved hjælp af det oprindelige lagerstyringsværktøj.

Frigør WhatsApp-lagring på din smartphone

Her har vi primært fremhævet trinnene for at frigøre WhatsApp-lager på Android-enheder. Hvis du leder efter en dedikeret guide til at rydde WhatsApp-plads på iOS-enheder, skal du følge vores linkede vejledning. Bortset fra det er den metode, vi bruger, tilgængelig på den stabile version af WhatsApp, så der er ingen grund til at flytte til beta-kanalen. Med det ude af vejen, lad os begynde.

1. Åbn WhatsApp, og tryk på menuen med 3 prikker placeret i øverste højre hjørne. Her skal du åbne “Indstillinger” og derefter flytte til “ Opbevaring og data “.

Artiklen fortsætter under annoncen

Free Up WhatsApp Storage on Your Smartphone

2. Her skal du åbne “ Manage Storage ” og du vil finde komplette detaljer om dit WhatsApp-lager. Tryk på “Videresendt mange gange” for at finde alle gentagne billeder og videoer, der er sendt til dig.

Free Up WhatsApp Storage on Your Smartphone

3. Nu skal du trykke og holde nede for at vælge mediefiler , som du vil slette. For at slette alle videresendte emner på én gang skal du trykke på “Vælg alt” og trykke på “Slet” -knappen. Du er færdig.

Læs også  Sådan nulstilles og frakobles Apple Watch
Artiklen fortsætter under annoncen

Free Up WhatsApp Storage on Your Smartphone

4. Tryk derefter på afsnittet “ Større end 5 MB ” og gennemgå filerne og slet i overensstemmelse hermed. Alle filer sorteres i større rækkefølge.

Free Up WhatsApp Storage on Your Smartphone

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Hvis du vil frigøre WhatsApp-lagring fra en bestemt chat , rul derefter ned og vælg en kontakt. Herfra kan du på samme måde gennemgå, vælge og bulk slette emner med et enkelt tryk. Det er en smidig måde at rydde op i WhatsApp-lager, ikke?

Sådan frigøres WhatsApp-lagring på Android-enheder

Reducer WhatsApp-plads på din smartphone

Så det er sådan, du nemt kan frigøre WhatsApp-lagring på din smartphone . Vi ved alle, hvordan WhatsApp er rodet med uopfordrede mediefiler, der fylder meget. Det er især et problem på smartphones, der har lav lagerplads.

Så fortsæt og slet alle de meningsløse filer, der er gemt som WhatsApp-lagring på din smartphone. Under alle omstændigheder er det alt fra os. Hvis du vil lære flere sådanne WhatsApp-tricks, skal du følge vores linkede artikel.

Artiklen fortsætter under annoncen