Sådan deles skærm under videoopkald på Facebook Messenger

20. juli 2020 0 Af Mathias

Skærmdeling er en funktion, som jeg altid har ønsket, og takket være denne pandemi tilføjer hver kommunikationsapp denne efterspurgte funktion. Nu kan du dele din skærm på Android- og iOS-enheder, mens du ringer til Facebook Messenger. Du kan dele skærmen i et en-til-en videoopkald eller i en gruppe på 8 brugere. Og hvis du bruger den nye Messenger Rooms-funktion, kan du dele skærmen med 16 deltagere.

Den bedste del ved denne nye tilføjelse er, at den er tilgængelig på en mainstream-forbrugerapp, i modsætning til mange virksomhedsvideokaldeløsninger. Det vil i høj grad hjælpe brugere, der ønsker at demonstrere, hvordan de gør visse ting til deres ikke-teknisk-kyndige venner og også giver dem mulighed for at co-surfe på nettet. Så med det i tankerne, lad os gå videre og lære at dele skærmen, mens du ringer til Facebook Messenger.

Skærmedeling på Facebook Messenger

1. Start først et videoopkald med din kontaktperson. Derefter skal du stryge pillen , og du finder muligheden “Del din skærm”. Tryk på det.

Share Screen While Video Calling on Messenger

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Du bliver bedt om at tillade skærmdeling. Vælg “ Start nu “.

screen sharing

3. Øjeblikkeligt starter skærmdelingen på din enhed. Husk, at skærmdelingen ikke starter, så længe du er på Facebook Messenger. I det øjeblik du flytter til startskærmen eller en anden app, sparker skærmdelingen ind.

Share Screen While Video Calling on Messenger

4. Du kan også deaktivere deling af skærmen og skifte til frontkameraet fra PiP-vinduet .

Sådan deles skærm under videoopkald på Facebook Messenger

Del din skærm på Android- og iOS-enheder

Så det er sådan kan du dele skærmen på både Android- og iOS-enheder med Facebook Messenger. I min test var skærmdelingsfunktionaliteten fejlfri, og der var meget lidt forsinkelse, som for at være ærlig forventes. Jeg vil ikke anbefale det til at tage onlinekurser, men hvis du vil hjælpe dine venner og familie med en smartphonetutorial, er det en fantastisk mulighed. Du kan også bruge det til at co-surfe på Internettet. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du vil lære mere om Facebook Messenger-tip og -tricks, kan du gennemgå vores linkede artikel.