Sådan castes Windows 10 til Android TV eller ethvert Smart TV

13. december 2020 Slået fra Af Mathias

Mens Chromecast fungerer bemærkelsesværdigt godt inden for Android – Chrome-økosystemet, er du i det øjeblik du træder ud af Googles hellige have, klar over, at der ikke er noget andet valg for Windows-brugere. Du kan ikke caste lokale medier, der er gemt på din Windows 10-computer, til Android TV. Hverken du kan caste noget andet program end Chrome. Så hvis du leder efter en løsning til at kaste Windows 10 i sin helhed til Android TV, er du kommet til det rette sted. Her viser vi dig, hvordan du opsætter skærmspejling fra Windows 10 til Android TV eller for den sags skyld ethvert andet smart-tv, der bruger Miracast. Så lad os gå igennem guiden uden nogen forsinkelse.

Cast Windows 10 til Android TV eller ethvert Smart TV

Her har vi nævnt alle metoderne, så du kan følge instruktionerne trin for trin. Inden du fortsætter, skal du gennemgå kravene og kontrollere, om din enhed har support til Miracast. Du kan klikke på nedenstående link for problemfrit at springe til sektionen.

  1. Krav
  2. Find Miracast Support på Windows 10
  3. Find Miracast-support på Android TV
  4. Cast Windows 10 til Android TV

Projekt Windows 10-skærm til Android TV

Krav

  1. Miracast-kompatibelt tv
  2. Miracast-kompatibelt Windows PC eller bærbar computer
  3. Både din Android TV og Windows 10-computer skal være tilsluttet et fælles WiFi-netværk.

Find Miracast-support på Windows 10

1. Tryk på Win + R for at åbne vinduet Kør. Her skal du indtaste dxdiag og trykke enter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cast Windows 10 to Android TV or Any Smart TV

2. Klik nu på “ Gem alle oplysninger ” og gem filen på skrivebordet. Det gemmes i en tekstfil.

Cast Windows 10 to Android TV or Any Smart TV

3. Åbn tekstfilen, og se efter “ Miracast ”. Hvis det viser “Tilgængelig”, er du klar til at gå.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cast Windows 10 to Android TV or Any Smart TV

4. Hvis det viser “ Ikke understøttet af grafikdriver ”, så download Intel Driver Assistant (gratis ) og opdater alle drivere. Det kan være tilfældet, at din computer har den rigtige hardware, men på grund af manglen på en korrekt driver er Miracast muligvis ikke tilgængelig på din enhed. Så gå videre og prøv det gennem Intel Driver Assistant. Husk, for at Miracast kan fungere, er der brug for både hardware- og softwaresupport.

Læs også  Sådan kontrollerer du strømudgangen for USB-porte i Windows 10

5. Du kan også prøve at opdatere Microsoft Wireless Display Adapter (Gratis) fra Microsoft Store.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cast Windows 10 to Android TV or Any Smart TV Cast Windows 10 to Android TV or Any Smart TV Find Miracast-support på Android TV

Lad mig fortælle dig, at jeg bruger , inden vi begynder) Mi TV 4X kører den nyeste Android 9 . Xiaomi tilføjede for nylig støtte til Miracast på Mi TV, så jeg er i stand til at bruge Miracast-funktionen nu. Xiaomi har tilføjet en separat Miracast-app for at oprette forbindelse til trådløse skærme.

For Android TV produceret af andre leverandører som Sony, Samsung, LG et al. Skal du muligvis grave i indstillinger og find menuen “Miracast”. Dette gælder ikke kun Android TV men også alle smart-tv’er. Sørg for, at Miracast er aktiveret og synlig. Jeg vil også anbefale dig at gå gennem Indstillinger -> Apps -> Se alle apps.

Hvis det er nødvendigt, skal du gennemgå alle Systemapps (placeret i bunden) og find Miracast-menuen. Du kan også gå gennem hele menuen Indstillinger og finde Miracast-indstillingen. Hvad denne vejledning angår, skal jeg vise, hvordan du kan finde Miracast-support på Mi TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. På Android TV-grænsefladen skal du flytte til “ +” -knappen , som er tilgængelig langs “ Apps ”sektion.

2. Her finder du appen “Miracast”. Vælg det bare, så tilføjes appen til din yndlingsappssektion. Hvis Miracast ikke er tilgængelig her, skal du søge efter det under Indstillinger -> Apps -> Se alle apps .

Artiklen fortsætter under annoncen

Find Miracast Support on Android TV

3. Åbn nu Miracast-appen, og den trådløse skærmfunktion aktiveres. Du skal holde dig til denne skærm , mens du caster Windows 10 til Android TV.

Find Miracast Support on Android TV

Cast Windows 10 til Android TV

1. Åbn Miracast-appen på dit Android TV, og bliv på den skærm. For din information, Definition Prioritet betyder den højest mulige klarhed , men synkronisering i realtid vil tage et bagsæde. Flydeprioritet betyder en stabil forbindelse med synkronisering i realtid, men i lav opløsningskvalitet (bedre for low-end-enheder). Jeg kan godt lide at holde Definition Priority som standard.

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan tilføjes tredjepartsapps til Microsoft Teams

Find Miracast Support on Android TV

2. Flyt nu tilbage til din Windows 10-computer og tryk på “ Win + K” -tastaturgenvej . Det åbner et ”Connect” -vindue i højre rude.

3. Hvis “Connect” -vinduet ikke vises, skal du åbne Indstillinger -> System -> Display . Her skal du rulle ned og klikke på “Opret forbindelse til en trådløs skærm”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cast Windows 10 to Android TV

4. Nu starter den søgningen, og inden for få sekunder vises dit Android TV. Sørg for, at Miracast-appen er åben på dit Android TV, og at begge dine enheder er forbundet til det fælles WiFi-netværk. Klik derefter på på dit Android TV .

Cast Windows 10 to Android TV

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Endelig kaster Windows 10 sin skærm på dit Android TV. Ligesom Chromecast kan du afspille musik, og den bliver dirigeret gennem dit tvs højttaler . Du kan surfe på internettet, åbne en hvilken som helst app (ikke kun begrænset til Chrome), spille spil og meget mere.

Cast Windows 10 to Android TV

6. I tilfælde af at du kun vil udvide din skærm eller gøre opsætningen til en anden skærm, skal du trykke på “ Win + P ”og skift projektionstilstand.

Sådan castes Windows 10 til Android TV eller ethvert Smart TV

Artiklen fortsætter under annoncen

Skærmspejling fra Windows 10 til Android TV ved hjælp Miracast

Så det er sådan, du kan kaste Windows 10 til Android TV og spille ethvert medie eller spil. Hvis du har en stærk computer, router og Android TV, kan du meget godt lave dit Android TV som en anden skærm. Alligevel er det alt fra os. Hvis du vil lære mere om sådanne Mi TV-tip og tricks, så gå gennem vores linkede guide. Og hvis du står over for et problem, så kommenter nedenunder og lad os vide. Vi vil helt sikkert prøve at hjælpe dig. Sådan castes Windows 10 til Android TV eller ethvert Smart TV

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen