Min iPhone bliver ved med at vise Apple-logoet og slukker? Få løsninger nu!

4. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

iPhones fungerer normalt ret godt. Der er normalt ingen forsinkelser, og opdateringer kommer til tiden og fungerer godt. Indimellem kan du dog stå over for nogle problemer med din iPhone, og et af de mest almindelige problemer, som jeg har set folk stå over for, er, at iPhone sidder fast i en boot-loop. Så hvis du spekulerer på “hvorfor bliver min iPhone ved med at vise Apple-logoet og slukke”, ja, så har vi alle løsningerne til dig. Her er hvordan du løser problemet med iPhone, der sidder fast på Apple-logoet.

Hvorfor bliver min iPhone ved med at vise Apple-logoet?

Før vi kigger på løsningerne, skal vi prøve at forstå problemet. Hvorfor er det, at din iPhone viser Apple-logoet og derefter slukker af sig selv? Der er et par grunde til, at du kan stå over for et problem som dette.

Hvis du har jailbroken din iPhone, kan det resultere i fejl som denne. Desuden kan der være gået noget galt, mens du opdaterede din iPhone, eller i værste fald kan det være en hardwarefejl.

Sådan løser du problemet iPhone viser hele tiden Apple-logoet og slukker

Der er mange løsninger, som du kan prøve for at løse dette problem. Vi vil tage et kig på dem alle, fra den nemmeste og mest sikre løsning til andre alternativer, som du kan prøve, hvis du har lyst.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Den hurtigste og nemmeste måde at løse iPhone Keeps Shows Apple Logo On and Off

Den første løsning, vi deler med dig, er også den sikreste og mest effektive metode til at løse dette problem. Vi vil bruge Tenorshare ReiBoot for iOS i denne metode. Du kan downloade softwaren fra dette link.

Hvis du står over for, at iPhone X bliver ved med at vise Apple-logoet og slukke, er dette den bedste og sikreste måde at løse problemet på.

Sådan bruger du Tenorshare ReiBoot til at reparere iPhone viser Apple-logo og slukker

 • Start ReiBoot på din computer og tilslut din iPhone.
 • Klik på knappen ‘Start’.
 • Du vil se to typer reparationsmuligheder. Vælg ‘Standard Repair’.
 • Klik på ‘Download’ for at downloade den nyeste firmware.
 • Når download er færdig, skal du klikke på ‘Start Standard Repair’.

Processen starter nu. Sørg for at holde din iPhone tilsluttet til din pc eller Mac under hele processen. Når den er færdig, starter din iPhone op normalt. Det bedste ved at bruge Tenorshare ReiBoot er, at det ikke medfører noget datatab overhovedet.

2. Den officielle metode til at løse problemet med at min iPhone bliver ved med at vise Apple-logoet og slukke

Hvis du har forsøgt at gendanne din iPhone for nylig eller opdateret den og står over for problemet med iPhone, der sidder fast på Apple-logoet og slukker, kan du også prøve den officielle metode, som Apple foreslår. Her er hvordan du kan reparere min iPhone 8 bliver ved med at vise Apple-logoet og slukke med iTunes.

 • Sæt din iPhone i genoprettelsestilstand. Metoden til at gøre dette er forskellig alt efter hvilken iPhone du har.
  • Hvis du har en iPhone 8 eller nyere, skal du trykke på knappen for højere lydstyrke og slippe den. Tryk på knappen for nedadgående lydstyrke, og slip den. Tryk nu på sideknappen (tænd/sluk-knappen) og hold den nede, indtil du ser genoprettelsesskærmen.
  • For iPhone 7 og 7 Plus skal du trykke på og holde både volumen ned-knappen og knappen til at sove/vågne (tænd/sluk-knappen) nede. Bliv ved med at holde knappen for nedadgående lydstyrke nede, indtil du ser genoprettelsesskærmen.
  • For iPhone 6s og tidligere skal du trykke på og holde både dvale-knappen (power-knappen) og hjem-knappen nede. Bliv ved med at holde hjemknappen nede, indtil du ser genoprettelsesskærmen.
 • Når din iPhone er i genoprettelsestilstand, skal du tilslutte den til din Mac eller pc med iTunes. Du vil se en prompt om at opdatere eller gendanne din iPhone. Vælg “Opdater”.

3. Andre måder, der kan virke for at løse problemet med at iPhone bliver ved med at vise Apple-logoet og derefter slukker

Hård nulstilling af din iPhone

Hvis din iPhone sidder fast på Apple-logoet, kan en hård nulstilling nogle gange løse problemet. Her er hvordan du hard resetter din iPhone.

iPhone 8, iPhone SE 2020, iPhone X og nyere

 • Tryk og slip opknapningsknappen, tryk og slip nedknapningsknappen. Tryk nu på sideknappen, og hold den nede. Slip knappen, når du ser Apple-logoet.

iPhone 7 og 7 Plus

Artiklen fortsætter under annoncen
 • Tryk og hold lydstyrke ned og dvale-knappen nede på samme tid. Slip begge knapper, når du ser Apple-logoet.

iPhone 6s eller tidligere

 • Tryk på og hold dvale-knappen og hjemknappen nede. Slip knapperne, når du ser Apple-logoet.

Oplad din iPhone

Nogle gange kan du sidde fast på Apple-logoet, fordi din iPhone ikke har nok batteri til at starte helt op. Hvis du har mistanke om, at det kan være tilfældet, skal du blot oplade din iPhone i et stykke tid.

Læs også  Sådan skjules Chrome-foreslåede artikler på iPhone og Android

Prøv derefter at genstarte din iPhone, og se, om problemet er forsvundet. Hvis det ikke er tilfældet, kan du tjekke nogle af de andre metoder, der er nævnt i denne artikel.

DFU gendannelse

Du kan også prøve at udføre en DFU-genoprettelse på din iPhone, der bliver ved med at vise Apple-logoet og derefter slukke. Denne løsning kan nogle gange løse problemer med firmware, som kan være årsag til problemet.

Artiklen fortsætter under annoncen
 • Sæt først din iPhone i DFU-gendannelsestilstand. Her er hvordan du gør det for forskellige iPhone-modeller.
 • iPhone 8 og nyere
  • Tilslut enheden til en computer ved hjælp af et USB-kabel.
  • Tryk hurtigt på knappen Lydstyrke op
  • Tryk hurtigt på knappen Lydstyrke ned
  • Hold sideknappen nede, indtil skærmen bliver sort, og hold derefter både sideknappen og knappen Lydstyrke ned nede.
  • Efter 5 sekunder slipper du sideknappen, mens du fortsat holder knappen Lydstyrke ned nede.
 • iPhone 7 og 7 Plus
  • Tilslut enheden til en computer ved hjælp af et USB-kabel.
  • Hold både sideknappen og knappen Lydstyrke ned nede.
  • Efter 8 sekunder skal du slippe sideknappen, mens du fortsat holder knappen Lydstyrke ned nede.
 • iPhone 6s og tidligere
  • Tilslut enheden til en computer ved hjælp af et USB-kabel.
  • Hold både Home-knappen og Lås-knappen nede.
  • Efter 8 sekunder slipper du Lås-knappen, mens du fortsætter med at holde Home-knappen nede.
 • iTunes informerer dig om, at en enhed er blevet tilsluttet i genoprettelsestilstand. Du kan nu bruge iTunes’ genoprettelsesmuligheder til at forsøge at reparere din iPhone.

4. Hardwareproblem? Kontakt Apple Support

Hvis intet virker, er der sandsynligvis et hardwareproblem med din iPhone, som gør, at den sidder fast på Apple-logoet og derefter slukker. I en sådan situation skal du kontakte Apple-support for at få din iPhone repareret.

Du kan kontakte Apple-support via dette link.

Løs iPhone bliver ved med at vise Apple-logoet og slukker derefter med disse metoder

Det er aldrig et sjovt syn, når din iPhone bliver ved med at vise Apple-logoet og derefter slukker. Men som du har set i denne artikel, er der en masse løsninger, som du kan prøve for at løse dette problem. Naturligvis er den bedste metode at bruge simpelthen Tenorshare ReiBoot (download), som vil reparere din iPhone uden tab af data. Der er dog også andre løsninger, som du også kan prøve.

Så var du i stand til at løse problemet med din iPhone’s boot loop? Lad os vide det i kommentarerne.

Artiklen fortsætter under annoncen