WhatsApp giver dig nu mulighed for at dæmpe arkiverede chats for evigt; Sådan fungerer det

3. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

WhatsApp begyndte at arbejde på “ferietilstand”, en funktion, der ignorerer nye beskeder i arkiverede chats tilbage i 2019. Vi har set flere rapporter om, at funktionen blev afbrudt og genopstået i løbet af det seneste år. Virksomheden testede endda at omdøbe arkivchats til ‘læs senere’ tidligere i år i januar. Og i dag kan vi rapportere, at WhatsApp er begyndt at udrulle funktionen, så du kan slå arkiverede chats fra for evigt. I denne artikel forklarer vi, hvordan det fungerer, og beskriver trinene for at aktivere funktionen “Behold chats arkiveret” i WhatsApp

Arkiverede chats fylder ikke længere din indbakke

WhatsApp er begyndt at teste en ny toggle, der nu lader brugerne beholde arkiverede chats i arkivsektionen, når de modtager en ny besked. For de uindviede kan det oplyses, at WhatsApp i øjeblikket skubber chats ud af arkivsektionen for nye beskeder, selv om du har slået kontakten fra. Dette er særligt irriterende, da det modvirker formålet med at arkivere en chat. Fremover vil dette ikke længere være tilfældet, når du modtager en ny meddelelse for en arkiveret kontakt.

Sådan slører du arkiverede chats i WhatsApp

Vi opdagede ændringen i WhatsApp beta 2.21.10.9 til Android på OnePlus 7T, der kører OxygenOS 11 baseret på Android 11. Følg nedenstående trin for at aktivere denne nye funktion:

1. Scroll ned til den yderste ende af samtalelisten, og åbn afsnittet “Arkiverede chats”.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk derefter på den lodrette menu med tre prikker i øverste højre hjørne, og vælg indstillingen “Arkivindstillinger”. Her vil du se en ny toggle, hvor der står “Keep chats archived”. Slå den til, og det er det hele.

Læs også  Sådan sletter du mange Facebook-indlæg på iPhone og Android på én gang

3. Det er interessant, at WhatsApp nu beholder afsnittet med arkiverede chats øverst på forsiden, når du har aktiveret denne indstilling. Når den er deaktiveret, finder du den på sin sædvanlige plads under alle samtaler. Hold chats arkiveret tændt vs. slukket

For dem, der undrer sig over, hvordan du kan vide, om en person i den arkiverede chat har sendt dig en sms, har WhatsApp også tilføjet en tankevækkende ny chats-indikator, der holder styr på ulæste chats. For at præcisere, henviser dette til det samlede antal ulæste chats og ikke til nye ulæste beskeder fra den samme person. Med andre ord vil WhatsApp vise brugerne en indikator med “1”, selv om den samme person har sendt mange beskeder.

Slå alle meddelelser om arkiverede chats i WhatsApp fra

Når det er sagt, skal du huske på, at dette er en gradvis udrulning, og du har måske ikke nødvendigvis denne funktion, selv om du er på samme build. Da WhatsApp er begyndt at teste funktionen med beta-brugere, burde det ikke tage lang tid, før den rulles ud til alle brugere.

Artiklen fortsætter under annoncen