Sådan søges der i faner i Safari på iPhone og iPad

21. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Hvis du er som mig, der surfer på nettet ved hjælp af Safari på din iOS- eller iPadOS-enhed, er jeg sikker på, at du kender kampen for at styre de mange faner i mobilbrowseren. Vidste du dog, at der er en løsning til at lette denne kamp lige inde i Safari? Nå, “søgefaner” -funktionen er lavet netop til det, og her kan du bruge den til at søge på faner i Safari på iPhone og iPad.

Søg efter specifikke faner i Safari på iPhone og iPad

Hvis du er en person, der altid åbner en ny fane, vil du måske læse vores artikel om automatisk lukning af Safari-faner. Dette holder din fanes situation i at gå ud af kontrol. Med det ude af vejen, lad os komme til vores vejledning, skal vi?

1. Åbn Safari på din iPhone eller iPad.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk på “Tabs” -knappen nederst til højre på skærmen.

search tabs safari iphone and ipad

3. Når siden “tab-view” åbnes, rul op til den sidste fane og rul en gang til for at afsløre søgefeltet øverst.

Scroll to reveal search bar

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Skriv nu webstedsnavnet eller et nøgleord i søgefeltet, og Safari viser dig de faner, der indeholder den relevante info.

Læs også  Sådan deaktiveres AMP-links på Android-enheder

search for tabs on iPhone using website name or keyword

Således kan du søge efter en bestemt fane i Safari på iOS- og iPadOS-enheder. Selvom det er noget af en skjult funktion i Safari, når du finder den, vil du aldrig glemme den, da den er så nyttig.

Gør din browsing på Safari let som nogensinde

Dette er et ret simpelt trick, ligesom to-finger-tryk for at åbne et link i en ny fane i Safari . Når det er sagt, er det også meget nyttigt. Hvis du vil lære mere om sådanne tip og tricks til Safari, skal du klikke på linket for at tjekke dem ud. Hvis du også bruger Safari på Mac, skal du sørge for at finde de bedste Safari-udvidelser. Under alle omstændigheder er det alt fra os. Fortæl os, hvad du synes om dette enkle tip ved at skrive i kommentarerne nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen