Sådan bruges Mac Touch ID i 1Password Chrome Extension

21. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Når det kommer til adgangskodestyring, tæller problemfri oplevelse meget, hvilket gør 1Password til en stor aftale. Uanset om det er at oprette stærke adgangskoder, dele følsomme koder eller hurtigt at logge ind på dine konti, markerer adgangskodeadministratoren alle de vigtige felter. Det er denne problemfri adgangskodeadministration, der altid har tvunget mig til at bruge 1Password på tværs af mine enheder. For en mere praktisk oplåsningsproces for mine online-konti bruger jeg Touch ID i kombination med 1Passwords Chrome-udvidelse. Hvis du også er interesseret, kan du her bruge Mac Touch ID til 1Password Chrome-udvidelsen.

Opsæt og brug Touch ID med 1Password Chrome Extension på Mac

Før du kommer i gang, er der et par af ting at være opmærksom på. Hvis du ikke vil læse dem, skal du bruge nedenstående indholdsfortegnelse til at springe direkte til selvstudiet.

Indholdsfortegnelse +

Artiklen fortsætter under annoncen

Vigtig ting at huske på

Så hvordan opsætter du 1Password Chrome-udvidelse med Touch ID? Nå fungerer både 1Password-appen til Mac og dens Chrome-udvidelse synkroniseret. Når du således har konfigureret adgangskodeadministratoren til at låse op ved hjælp af fingeraftrykssensoren, låses browserudvidelsen og hovedappen samtidigt op. For at være mere præcis låser den ene op den anden, hvilket sikrer, at du ikke behøver at tage smerte ved at gentage den samme handling. Så hvad er fangsten?

Husk, at 1Password X ikke er kompatibel med Touch ID. Sørg derfor for at bruge standardudvidelsen, hvis du vil bruge fingeraftrykssensoren. Det er værd at bemærke, at udvidelsen skal være 4.7.x-versionen, hvis du bruger den nødvendige desktop-app til macOS. Og hvis det er 1.15.x, bruger du 1Password X, som ikke fungerer med fingeraftrykssensoren. Lang historie kort, sørg for at du har markeret afkrydsningsfeltet.

Læs også  Sådan løser du problemer med netværksforbindelser i Windows 10

Opsæt Touch ID i 1Password på macOS

For at komme i gang skal vi først aktivere Touch ID til at arbejde med 1Password på macOS.

Artiklen fortsætter under annoncen
 1. Start 1Password app på din Mac.

2. Nu indtast din masternøgle for at låse adgangskodeadministratoren op.

Unlock 1Password on Mac

3. Klik derefter på

  1Password-menu og vælg

  Artiklen fortsætter under annoncen
   Indstillinger .

   Choose preferences

   4. Klik derefter på fanen

    Sikkerhedsfanen og marker derefter afkrydsningsfeltet til venstre for Touch ID .

    Artiklen fortsætter under annoncen

    Choose preferences

    Fra nu af kan du låse op 1Password ved hjælp af Touch ID på din Mac. Som beskrevet ovenfor fungerer desktop-appen synkroniseret med Chrome-udvidelsen, så du får en problemfri oplåsningsoplevelse. Sørg for ikke at glemme din hovedadgangskode, da du nogle gange bliver nødt til at indtaste den i stedet for Touch ID.

    Hvis adgangskodeadministratoren er låst, skal du se en popup, der siger

     “1Password forsøger at låse op. Tryk på ID, eller indtast din adgangskode for at tillade dette. ”

    Derefter kan du bruge fingeraftrykssensoren til hurtigt at komme ind i udvidelsen.

    Artiklen fortsætter under annoncen

    Use Touch ID to unlock 1Password

    I tilfælde af , meddelelsen viser ikke muligheden for at bruge Touch ID, klik på Touch ID-knap på låseskærmen.

    Use Touch ID to unlock 1Password

    Bemærk:

    Artiklen fortsætter under annoncen

 • Set up Touch ID in 1Password for Mac Afhængigt af dine behov kan du ændre, hvor ofte din hovedadgangskode kræves i stedet for Touch ID. Du skal blot åbne 1Password -> IPassword-menuen -> Indstillinger -> fanen Sikkerhed. Vælg nu varigheden i pop op-menuen Kræv hovedadgangskode.

Require master password

Opsætning og Brug Touch ID med 1Password Chrome Extension på macOS

Så det er sådan, du kan bruge Touch ID med 1Password Chrome-udvidelse på Mac. Så længe du har afkrydset kompatibilitetsfeltet (som nævnt ovenfor), kan du bruge fingeraftrykssensoren med den ledsagende Chrome-udvidelse uden problemer. Men hvis du står over for problemer, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor. Vi vil prøve at hjælpe dig med at løse problemerne.

Husk også, at denne funktion ikke er specifik for 1Password. Du kan bruge Touch ID på Mac til at låse op for andre adgangskodeadministratorer. Så hvis du bruger et 1Password-alternativ, der understøtter denne funktion, skal du sørge for at bruge den.

Artiklen fortsætter under annoncen