Sådan deaktiveres AMP-links på Android-enheder

25. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Googles AMP-projekt (Accelerated Mobile Pages) har været et omstridt emne siden 2014, da det første gang blev lanceret. Google ønskede at få websider til at indlæses meget hurtigere på langsommere netværk og low-end-enheder ved at optimere websiden. Enkelt sagt fjerner AMP hjemmesiden til det helt nødvendige for at gøre websiden lettere. Idéen er god til regioner, hvor internetforbindelse er et problem, men at tvinge AMP til alle brugere – uanset hvor hurtigt internet du har fået – er direkte oprørende. Så hvis du vil deaktivere AMP-links på din Android-enhed, så er her en enkel guide til dig. Følg blot instruktionerne og deaktiver Google AMP med det samme.

Sluk for AMP-links på Android (2020)

Her har vi nævnt to nemme måder at blokere AMP på sider på Android-smartphones. Du kan enten flytte til en ny browser eller ændre søgemaskinen. For nemheds skyld kan du klikke på nedenstående indholdsfortegnelse for nemt at gå til trinene.

Indholdsfortegnelse +

Artiklen fortsætter under annoncen

Brug Firefox eller Kiwi Browser til at deaktivere AMP-links på Android

1. Hvis du bruger Chrome, skal du skifte til Firefox (gratis) for at deaktivere AMP-links på Android. Du behøver ikke installere tilføjelsesprogrammer eller tilpas alle indstillinger. Firefox deaktiverer alle AMP-links og omdirigerer til den originale side. Derudover deaktiverer Firefox Focus (Free) AMP også.

Læs også  Sådan begrænses tredjeparts adgang til app-fotos i iOS 14 og iPadOS 14

2. Bortset fra det kan du bruge Kiwi-browseren (gratis) til at deaktivere AMP-links på Android. Det er en open source-browser bygget med den samme Chromium-base, men har mulighed for at deaktivere AMP. Åbn bare 3-punkts-menuen og åbn Indstillinger. Her åbner “Privatliv “.

Artiklen fortsætter under annoncen

Use Firefox or Kiwi Browser to Disable AMP Links on Android

3. Du finder “ Fjern AMP ”mulighed lige der. Aktivér afkrydsningsfeltet, og du er færdig. AMP-links omdirigerer dig nu til den oprindelige webside. Forresten, ved hjælp af Kiwi, kan du også installere Chrome-udvidelser på Android.

Use Firefox or Kiwi Browser to Disable AMP Links on Android

Skift søgemaskine til DuckDuckGo

1 . Hvis du ikke ønsker at flytte fra Chrome til andre alternativer og stadig vil have AMP deaktiveret, er den nemme løsning at ændre søgemaskinen til DuckDuckGo. DuckDuckGo deaktiverer som standard AMP-links , men du bliver nødt til at holde op med dens begrænsede søgeresultater. For at skifte søgemaskine skal du åbne menuen med tre prikker og gå til “Indstillinger”. Åbn nu “Søgemaskine”.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Vælg her “DuckDuckGo”, og det er det. Nu kan du gå videre og søge på nettet, og det gennemsøger ikke AMP-links .

change search engine

Deaktiver Google AMP på Android med det samme

Så det er disse arbejdsmetoder, der giver dig mulighed for at deaktivere Google AMP-links på din Android-smartphone. Tidligere var der en hel del måder som at indstille “encrypted.google.com” som søgemaskine eller bruge DeAMPify-appen til at deaktivere AMP-links. Disse metoder ser imidlertid ikke ud til at fungere nu, så jeg har ikke medtaget dem i denne vejledning. Alligevel er det alt fra os. Hvis du vil lære flere Chrome-tip og tricks, skal du følge vores linkede guide. Sådan deaktiveres AMP-links på Android-enheder

Læs også  Sådan synkroniseres zoommøder med iPhone- og iPad-kalendere
Artiklen fortsætter under annoncen