Sådan indsættes flere emner med tildelbare genvejstaster på Windows 10

25. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Efter mange års pestering bragte Microsoft endelig en udklipsholderadministrator på Windows 10 kaldet Clipboard History. Selvom det er fantastisk og fungerer bare ved at påberåbe sig “Win + V” -tastaturgenvejen for professionelle brugere, er det ikke nok. Der er mange brugere, der hurtigt ønsker at indsætte flere emner med tastaturgenveje uden at skulle åbne udklipsholderhåndteringen overhovedet. Så hvis du er en af disse brugere, så er her en enkel guide, der giver dig mulighed for at indsætte flere emner med tildelbare genvejstaster. Med alt det sagt, lad os gennemgå guiden.

Indsæt flere emner med tastaturgenveje i Windows 10

1. Vi skal bruge et program kaldet Ditto (gratis). Det er en af de bedste Windows 10-apps og en stærk udklipsholdermanager. Så fortsæt og download applikationen.

2. Derefter skal du åbne Ditto-appen. Hvis du får en sikkerhedsadvarsel, skal du tillade det. Husk, når du åbner appen, flyttes den til systembakken og vil sidde der. Så du bliver kun nødt til at få adgang til Ditto fra systembakken. Du kan også trykke på Ctrl + ~ (tilde) for at åbne appen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Paste Multiple Items with Assignable Hotkeys

3. Når appen er åben, skal du klikke på 3-punktsmenuen og åbne “ Indstillinger “.

Paste Multiple Items with Assignable Hotkeys

4. Her skal du gå til fanen “Tastaturgenveje”. Nu kan du tildele tastaturgenveje til at indsætte emner en efter en. For at tildele en genvejstast skal du blot klikke på “Ingen” ud for “Position 1” og trykke på tastaturgenvejen, som du vil påkalde. For eksempel trykkede jeg på Ctrl + 1 for at indsætte det første element i udklipsholderen. Du kan vælge din egen.

Læs også  Sådan tilpasser du iOS-startskærmen som en professionel gratis
Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Med hensyn til OS-konfiguration er nummerpladen til højre forskellig fra den øverste række numeriske taster på tastaturet. Så hvis du opretter genveje ved hjælp af de øverste række nummertaster, skal du kun bruge denne tast, mens du indsætter emner.

Paste Multiple Items with Assignable Hotkeys

5. På denne måde kan du oprette op til 10 tastaturgenveje til at indsætte 10 forskellige emner fra dit udklipsholder. Til den 10. position har jeg tildelt Ctrl + 0 tastaturgenvej. Til sidst skal du klikke på “OK”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Paste Multiple Items with Assignable Hotkeys

6. Gå nu videre og kopier flere emner til dit udklipsholder. For eksempel er det, hvordan mit udklipsholder ser ud.

Sådan indsættes flere emner med tildelbare genvejstaster på Windows 10

7. Efter at have kopieret flere emner skal jeg nu vise dig, hvordan du indsætter flere emner med tastaturgenveje. For at indsætte det første element i udklipsholderen vil jeg trykke på Ctrl + 1 . På samme måde skal du blot indsætte Ctrl + 2 og så videre for at indsætte det andet element. Det er sejt, ikke? På denne måde sparer du meget tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan indsættes flere emner med tildelbare genvejstaster på Windows 10

Indsæt forskellige emner flere gange med tildelbare genvejstaster

Så det er sådan, du kan indsætte forskellige emner flere gange med tastaturgenveje, der kan tildeles. Som vi kan se, understøtter programmet op til 10 udklipsholderemner, som jeg antager, ville være nok for mange brugere. I mit tilfælde hjælper det mig med at indsætte kopierede emner uden at skulle åbne udklipsholderen hver eneste gang. Alligevel er det alt fra os. Hvis du fandt artiklen nyttig, skal du kommentere nedenunder og lade os vide.

/ brugerdefineret css /. tdi_2_454.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_454 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_454.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_454.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_454.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Læs også  Sådan bruges Google Assistant på Android TV