Sådan udføres tekstsøgning på websider på iPhone og iPad

25. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Når vi læser blogs og nyhedsartikler eller krydser internettet for at finde seje websteder, finder vi ofte behovet for at finde et bestemt ord eller en bestemt sætning på websiden. Men der er ingen indlysende måde at gøre dette på, og derfor bruger folk en overdreven mængde tid på manuelt at rulle på websiden og lede efter sætningen. Hvad hvis jeg fortalte dig, at der ikke er én, men to måder at udføre tekstsøgninger på websider på iPhone og iPad?

Det sjove er, at denne funktion har eksisteret på iPhones i lang tid, og stadig er mange brugere opmærksomme på dens eksistens. Nå, hvis du heller ikke ved, hvordan du udfører tekstsøgning (CMD + F-funktion på Mac), her er hvordan du gør det på din iPhone og iPad.

Udfør tekstsøgning på websider på iPhone og iPad

Som jeg sagde, er der to metoder, som du kan bruge til at udføre tekstsøgning på websteder på iPhone og iPad. Og dette er ikke en ny funktion. Det har eksisteret siden iOS 9. Så hvad enten du bruger ældre iOS-versioner eller den nyeste iOS 14, her er hvordan du gør det.

Artiklen fortsætter under annoncen
Indholdsfortegnelse +

Udfør tekstsøgning på websiden Brug af Share Menu

Til den første metode skal vi bruge menuen Share på iPhone.

Læs også  Sådan oprettes forældrekontrol til TikTok på iPhone og Android

1. I Safari skal du åbne websiden og trykke på knappen “Del” . Hvis du ikke kan finde den, skal du rulle op for at afsløre den (den nederste menu skjules, når du ruller ned på en webside).

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Her skal du trykke på “Find på side” og skriv din forespørgsel.

1. Perform Text Search on Webpage Using Share Menu

3. Nu søger den og viser dig det antal gange, ordet eller sætningen forekommer på den webside. Du kan bruge pil op og pil ned for at finde forrige og næste forekomst af din forespørgsel . Du kan også trykke inde i feltet for at ændre forespørgslen. Tryk på “Udført”, når du finder det, du leder efter. 2. Perform Text Search on Webpage Using Share Menu

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Perform Text Search on Webpage Using Share Menu

Udfør tekstsøgning på websiden ved hjælp af adresselinjen

Denne metode er også lige så let som den foregående og fungerer på samme måde. Så du behøver kun at huske en af dem.

1. Når du har åbnet websiden i Safari, , skal du trykke på URL-adresselinjen øverst .

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Begynd at skrive din forespørgsel, og det viser dig en mulighed for at finde den forespørgsel under afsnittet “På denne side” . Tryk på det.

Læs også  Sådan køres Android på Linux ved hjælp af virtuel maskine

4. Perform Text Search on Webpage Using URL Bar

3. Brug igen pilene til at springe mellem forrige og næste forekomst af forespørgslen. Du kan også trykke inde i feltet for at ændre forespørgslen .

Artiklen fortsætter under annoncen

6. Perform Text Search on Webpage Using Address Bar

Søg efter tekst på Hjemmesider på iPhone og iPad

Som du kan se, er det ret nemt at søge efter tekst på iPhone og iPad. Du behøver ikke engang at huske en tastaturgenvej, som du gør på Mac. Bare tryk på deleknappen eller URL-linjen, og skriv din forespørgsel.

Stadig, hvis du havde problemer med at følge vejledningen, så spørg dine spørgsmål nedenfor, så hjælper jeg dig. Hvis du kunne lide denne artikel, skal du ikke glemme at læse vores artikel om genveje på iPhone for at lære 30 tip og tricks ligesom denne. 6. Perform Text Search on Webpage Using Address Bar