5 måder at downloade Instagram-videoer (guide)

3. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Hvis du bruger masser af tid på Instagram, er chancerne ret høje, at du vil gemme nogle seje klip på et eller andet tidspunkt. Da Instagram ikke giver en officiel måde at gemme videoer på, har du måske ønsket dig nogle hurtige løsninger for at omgå begrænsningen. Nå, det er netop det, jeg vil tale om i denne praktiske vejledning. Så følg med, mens jeg guider dig gennem de mange måder at downloade videoer fra Instagram, ikke kun på iOS- og Android-enheder, men også på Mac og PC. Så her er 5 måder, du kan bruge til at downloade Instagram-videoer i 2020.

Download Instagram-videoer i 2020

Da Instagram bringer en på tværs af platformoplevelse med apps til iOS og Android sammen med webapps til Windows og macOS-operativsystemer, har vi inkluderet forskellige metoder til download af Instagram-videoer til hver af disse platforme. Du er velkommen til at springe til det operativsystem, du bruger Instagram på, for at lære, hvordan du kan downloade Instagram-videoer på din specifikke enhed.

Download Instagram-videoer på iOS

1. Brug InstaSave-genvej

For mig er den bedste og nemmeste måde at gemme videoer fra Instagram på iPhone og iPad på at bruge en genvej kaldet InstaSave. Det gør hele processen utrolig enkel. Bare husk, din enhed skal køre iOS 12 eller nyere for at udnytte den.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. For at starte tingene skal du trykke på dette link og derefter trykke på Få genvej for at tilføje genvejen til dit bibliotek.

InstaSave
( Bemærk: Bare i tilfælde, du ikke havde installeret genveje-appen på din iOS-enhed, du kan downloade og installere den herfra.

2. Skyd nu Instagram op, og få adgang til den video, som du vil downloade til dit fotobibliotek. Derefter skal du trykke på de tre vandrette prikker og vælge indstillingen “Del til …”.

InstaSave Instagram Video downloader

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Derefter skal du vælge genveje i aktiearket . (Hvis appikonet ikke vises, skal du trykke på knappen Mere og skifte kontakten til det. Tryk derefter på Udført.)

Tap on Shortcuts in iOS Share Sheet

4. Derefter skal du trykke på InstaSave-genvej for at køre den . Vent derefter til det behandles. Derefter vises en popup, der beder dig om at give genvejen adgang til dine fotos. Tryk på OK.

Artiklen fortsætter under annoncen

InstaSave shortcut

Det er stort set det! Videoen gemmes nu på din kamerarulle.

2. Brug tredjeparts Instagram Video Downloader-apps

Hvis din iPhone eller iPad ikke kører iOS 12 eller en nyere version, kan du bruge tredjepartsapps til at downloade videoer fra Instagram på din iOS-enhed. Der er masser af apps, der kan lade dig få det gjort let. Efter at have afprøvet flere apps har jeg fundet “Repost: For Instagram” op til mærket og ret pålidelig. Denne video downloader er tilgængelig gratis og gør opgaven død enkel. Jeg vil vise dig processen ved hjælp af Repost: For Instagram (gratis med annoncer), så klik på linket for at downloade og installere appen.

Læs også  Sådan bestiller du online fra JioMart på WhatsApp

1. Start Instagram-appen på din iOS-enhed, og find den video, som du vil gemme. Tryk derefter på på de tre vandrette prikker .

Artiklen fortsætter under annoncen

InstaSave shortcut

2. Her skal du vælge “Kopier link”

Download INstagram videos on iPHone

3. Dernæst start “Repost: For Instagram” -appen på din iOS-enhed. Den genkender automatisk den kopierede link og vise dig videoen. Tryk på det.

Artiklen fortsætter under annoncen

automatically recoganzing ilnk

4. Tryk derefter på knappen Repost, så åbner den videoen på Instagram for at blive sendt igen. Du behøver dog ikke at genindlægge videoen, hvis du ikke vil. Når siden med genopslag åbnes, gemmer den allerede videoen i din Fotos-app.

automatically recoganzing ilnk

Artiklen fortsætter under annoncen

Download Instagram-videoer på Android

1. Brug tredjepartsapps til at gøre jobbet færdigt

At gemme videoer fra Instagram på Android-enheder er lige så ligetil som på iOS takket være tilgængeligheden af masser af Instagram-video-downloader apps. Efter at have undersøgt mange muligheder nøje, har jeg valgt InstaSaver, da det er ret pænt og får jobbet nede uden problemer. Desuden behøver du ikke bruge nogen penge på at få det.

Jeg vil vise trinnene ved hjælp af “InstaSaver” (gratis med annoncer). Så sørg for, at appen allerede er installeret på din Android-enhed.

1. Åbn Instagram på din Android-enhed, og gå derefter over til den video, som du vil downloade.
2. Tryk på de tre prikker placeret lodret øverst til højre og vælg Kopier link .

Download Instagram videos on Android

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Åbn nu InstaSaver-appen på din enhed og tryk på knappen “Insta Post Downloader” .

Download Instagram videos on Android

4. Næste op indsæt videolinket og tryk på Indsæt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Paste Insta video link

5. Endelig skal du trykke på Gem video, så er du klar til at gå!

Insta Post Downloader

Bare hvis du ikke er imponeret over InstaSaver eller vil tjekke prøv et alternativ til det, prøv Video Downloader til Instagram (gratis køb i appen). Den er også tilgængelig gratis og fungerer effektivt. Med hensyn til downloadprocessen er det næsten det samme, så download af Instagram-videoer vil ikke være et problem.

Download Instagram-videoer på Mac eller pc

Det er heller ikke svært at gemme Instagram-videoer på Windows PC eller Mac. Og der er flere måder at gøre det på.

1. Brug DreDown-webstedet

DreDown-webstedet er en god mulighed for at downloade Instagram-videoer på computeren. Desuden kan det lade dig gøre det fra flere populære sider som Facebook, Twitter, YouTube og mere. Da det er et webværktøj, er t trinene de samme for både macOS og Windows-computere.

1. Åbn Instagram, og find den video, du vil gemme på din computer. Klik derefter på på de tre vandrette prikker, og vælg Kopiér link.

Copy Instagram video link

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Start nu en hvilken som helst webbrowser på din computer og gå til DreDown-webstedet (besøg websted) og klik på Instagram-ikonet.

DreDown Instagram downloader

4. Derefter indsætter du linket og klikker på DreDown.

Artiklen fortsætter under annoncen

Save Instagram videos on computer

5. Derefter viser det dig størrelsen på videoen og giver dig mulighed for at downloade MP4-filen af den samme. Klik på downloadlinket for at starte downloadprocessen.

Save Instagram videos on computer

1. Brug Chrome eller Firefox Extension til at downloade Instagram-videoer

Bare i tilfælde af at du ikke vil stole på et websted og ønsker at have en noget indfødt mulighed ved hjælp af en Chrome Extension eller Firefox udvidelse ville være værd at overveje. Desværre er der ikke noget sådant værktøj til Apple Safari.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da trinene er stort set de samme for både Firefox- og Chrome-udvidelser, vil jeg kun vise dig en metode. inden vi begynder, skal du sørge for at have den rigtige udvidelse installeret i din browser. Download awesome Instagram videos

 • Chrome-udvidelse – Downloader til Instagram (gratis)
 • Firefox Extesnion – Video Downloader til Instagram (gratis)
 • 1. Åbn Instagram på nettet og gå over til enhver video. Derefter svæver over musemarkøren over videoen , og en “Download” -knap vises. Hit det, og du er færdig! Tap on Shortcuts in iOS Share Sheet

  Download Instagram video using Chrome extension

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Seriøst, så let er det at downloade videoer på Instagram ved hjælp af disse udvidelser.

  Lær at downloade Instagram-videoer på enhver platform

  Nu hvor du ved, hvordan du nemt kan downloade videoer fra Instagram, kan du gå til at downloade dem efter din bekvemmelighed. Denne magt kommer dog med en advarsel. Du bør aldrig videredele downloadede videoer som dine egne, da det er piratkopiering. Du skal kun downloade videoer til din personlige brug. Hvis du kunne lide denne artikel, så tjek vores artikel om tips og tricks på Instagram for at lære mere smarte tricks. Download Instagram video using Chrome extension