Skjul din “online” status på Reddit – sådan gør du

6. marts 2021 0 Af Mathias

Forumplatformen Reddit introducerer af og til funktioner som bestemt ikke falder i god jord hos de mange millioner af, til tider, åbenmundede brugere. Den seneste “feature” ser ikke ud til at være nogen undtagelse. Jeg taler naturligvis om de nye online tilstedeværelsesindikatorer, som Reddit introducerede for et par dage tilbage.

Hvis du ikke er fan af funktionen, er her alt hvad du skal gøre for at skjule din online status på Reddit.

Skjul onlinestatus på Reddit

Vi har tilføjet separat sæt instruktioner til at skjule online-status på tværs af forskellige platforme i Reddit, inklusive det nye websted, gamle Reddit og mobil. Du kan bruge indholdsfortegnelsen nedenfor til at springe til det afsnit, du har brug for.

Hvad er indikatorer for online tilstedeværelse på Reddit?

Før jeg beskriver de involverede trin for at deaktivere online-status på Reddit, forklarer jeg, hvad den nye funktion handler om, så alle er på hvad det drejer sig om.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 3. marts i år annoncerede Reddit indførelsen af ​​online tilstedeværelsesindikatorer. Med denne funktion vises en grøn prikindikator, når du er online på Reddit. Desuden vises disse indikatorer ved siden af ​​dit indlæg og dine kommentarer.

reddit online presence indicator
Billede: Reddit

Reddit forsøger at retfærdiggøre tilføjelsen af ​​funktionen ved at sige, at det er “at skabe større engagement blandt vores brugere og tilskynde til flere indlæg og kommentarer på hele siden.” Lyder uskadeligt, ikke? Måske ikke.

Det første irriterende aspekt af denne ændring er, at det er fravalg og ikke tilvalg. Med andre ord vil din online status være synlig som standard og du bliver nødt til at gøre en indsats for at deaktivere den.

Læs også  Sådan aktiveres mørk tilstand på Chromebook
Artiklen fortsætter under annoncen

En anden begrundelse er, at indikatoren for online tilstedeværelse vil være nyttig, da “nogle brugere kan være tøvende med at skrive eller kommentere, fordi de er usikre på, om der er aktive brugere inden for samfundet eller ej.” Hvis du er en Reddit-bruger, ved du allerede, at du kan se det aktive medlemstal for en subreddit øverst til højre. Desuden kan du altid sortere efter nyt for at se, hvor aktiv en subreddit er.

Mens funktionen ikke viser din personlige statusindikator til andre i øjeblikket, har virksomheden planer om snart at udvide funktionen, hvor 10 procent af Android-brugere vil være i stand til at se onlinestatus for andre.

Efter den kontroversielle meddelelse har flere Redditors og moderatorer af populære subreddits givet udtryk for deres meninger om, hvordan det ville gøre deres liv vanskeligt med unødvendige interaktioner. Hvis du ikke allerede har gættet, hader jeg personligt Reddits online tilstedeværelsesindikator. Og et andet aspekt, der er værd at nævne er, hvordan funktionsbeskrivelserne er formuleret. Når du er online, viser det ‘online’, som du ville forvente. I det øjeblik du slukker for funktionen, viser den imidlertid ‘skjulning’ i stedet for en simpel ‘offline’. Jeg er ikke sikker på, hvordan sørger for grundlæggende privatliv med ‘skjuler’ som Reddit hævder. Med alt det sagt, her er hvordan du kan deaktiverer funktionen.

Deaktiver onlinestatus på Reddit Desktop (nyt websted)

disable reddit online presence indicator on new reddit

1. Åbn Reddits desktopwebsted og klik på din avatar øverst til højre. Du får nu vist et nyligt tilføjet sektion ‘Status’ i rullemenuen.

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan tilpasses delemenuudvidelser på Mac
hide online status reddit website

2. Klik på ‘Online’ skift, og din online status skifter fra online til ‘skjuler’. Klik den fra.

Deaktiver onlinestatus på den gamle Reddit på computeren

old reddit preferences

Jeg ved, at der er mennesker, der stadig holder fast i det gamle Reddit-layout efter det berygtede Reddit-redesign. Hvis du er en, kan du her deaktivere de nye tilstedeværelsesindikatorer:

1. Åbn gammel Reddit (old.reddit.com) og klik på ‘præferencer’ øverst til højre på siden.

disable online status old reddit
hide online status and save changes
hide online status and save changes

2. Rul ned, indtil du kommer til sektionen ‘Privatlivsindstillinger’. Her ser du et nyt afkrydsningsfelt med titlen ‘lad andre brugere se min online status’.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Fjern markeringen af ​​denne mulighed og klik på knappen ‘Gem indstillinger’ for at gemme ændringerne. Deaktiver onlinestatus på Reddit Mobile

1. Åbn Reddit-appen, og tryk på din avatar i øverste venstre hjørne for at udvide sidemenuen. Du får nu vist en statusindikator, der læser ‘Online’.

reddit mobile change online status
reddit mobile disable online status

2. Tryk på Online-indikatoren, så vil den vende sig til ‘Skjul’. Du kan nu vende tilbage til at lure Reddit og lade som om denne funktion aldrig har eksisteret.

Deaktiver indikatorer for online tilstedeværelse på Reddit i nemme trin

Sådan kan du skjule din online status på Reddit. Hvis du fandt dette nyttigt, er du måske interesseret i en af vores andre artikler og Reddit og platformen.

Artiklen fortsætter under annoncen