Sådan bruges Apple Translate App i iOS 14

19. juli 2020 1 Af Mathias

Bortset fra at introducere en overflod af helt nye funktioner, inklusive den super cool Back Tap og startskærm widgets, har Apple også lanceret en splinterny app kaldet “Translate”. Når man ser på, hvad oversættelsesappen har at tilbyde, og den høje nøjagtighed, som den leverer oversættelse, ser Apples tilbud klar til at tage på Google Translate, som længe har været et automatisk valg for de fleste. Hvis du er klar til at prøve denne nye app, så lad os lære, hvordan du bruger Apple Translate-app i iOS 14 effektivt.

Brug den nye Apple Translate-app på iPhone, der kører iOS 14

I øjeblikket understøtter Translate 11 sprogpar inklusive engelsk, spansk, russisk, tysk fransk, italiensk, japansk, koreansk, mandarin-kinesisk, brasiliansk portugisisk og arabisk. Desuden giver det dig også mulighed for at oversætte sprog uden en internetforbindelse takket være en ret nyttig offline-tilstand.

Tider, hvor du ikke har det godt med at indtaste tekst ved hjælp af skærmtastaturet, kan du bruge mikrofonen til at indtaste tekst gennem tale. Baseret på dine behov kan du endda oversætte den oversatte tekst for at få adgang til dem senere. Men hvad der har fået mine øjne i denne app, er den samtale-tilstand, der giver brugerne mulighed for at kommunikere frit med en udlænding, som kan komme virkelig godt til rådighed under rejsen. Nu hvor du har fået en god idé om, hvad denne oversættelsesapp til iOS har at tilbyde, er det tid til at komme i gang med trin!

Snapshots af de emner, der dækkes nedenfor

 • Aktivér / deaktiver cellulære data til Apple-oversættelsesapp
 • Aktivér On-Device Mode til offline oversættelse i Apple Translate App
 • Oversæt sprog ved hjælp af Apple-oversættelsesapp
 • Lyt til den oversatte tekst
 • Få betydningen af ​​et specifikt ord i den oversatte tekst
 • Del din oversættelse med venner
 • Foretrukne din oversættelse
 • Foretrukne en oversat tekst
 • Slet en nylig oversat tekst
 • Aktivér samtale-tilstand

Aktivér / deaktiver cellulære data til Apple Translation App

For at komme i gang skal du sikre dig, at Translate-appen har adgang til internettet, især når du ikke ønsker at gå på kompromis med nøjagtighed.

Artiklen fortsætter under annoncen
 1. Start Indstillingsapp på din iOS-enhed -> Oversæt .

Select Translate option

2. Tænd nu kontakten til Cellular / Mobile Data.

Enable:Disable Mobile data for Translate

Aktivér On- Enhedstilstand til offline-oversættelse i Apple Translate-app

Hvis du vil oversætte sprog uden at skulle stole på internetforbindelsen, skal du aktivere offline oversættelse til Apple Translate-appen. For at komme i gang skal du downloade sprog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husk, at offline oversættelse muligvis ikke er så nøjagtig som en online oversættelse. Selvom jeg altid foretrækker at have en mere nøjagtig oversættelse, synes jeg ikke, det er en enorm dealbreaker, især når du ikke har nogen internetforbindelse.

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone -> Oversæt app .

Select Translate option

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tænd nu kontakten til Til-enhedstilstand .

Enable Offline Translatation Mode in Apple Translate

3. Dernæst vises en popup, der siger “T o behandle anmodninger om oversættelse på enheden, skal du downloade sprog. ” Tryk på Åben app .

Open App

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan forhindres Spotlight i at søge på bestemte steder på Mac

4. Herefter åbnes Apple Translate-appen. Tryk på sprog øverst.

Tap on the languages tab at the top

5. Dernæst ) rulle ned til Afsnittet om tilgængelige offline sprog og download derefter det ønskede sprog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Download languages for offline translation in Apple Translate app

Bemærk: Der er også en måde at downloade sprog til offline oversættelse lige fra Translate-appen. Åbn appen Apple Translate -> sprog. Og så gør det nødvendigt.

Oversæt sprog ved hjælp af Apple-oversættelsesapp på iPhone

1. Start appen Oversæt-appen på din iPhone.

Open Apple Translate

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Vælg nu de foretrukne sprog, du vil oversætte til / fra. Tryk blot på hvert sprogfelt og vælg det ønskede sprog fra listen. Derefter skal du sørge for at trykke på Udført øverst til højre hjørne.

Choose a language

3. Dernæst indtast teksten , du vil oversætte, og tryk derefter på “Go” -knap i nederste højre hjørne af tastaturet. Du kan bruge tastaturet til at skrive teksten eller drage fordel af mikrofonen til at indtaste teksten gennem tale.

Enter the text you want to translate

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Oversættelse vises straks lige under dit første sprog (det, du har talt / skrevet).

Translated text

Lyt til den oversatte tekst

Når appen har oversat dit sprog, kan du lytte til oversættelsen. For at gøre det skal du blot trykke på den lille play-knap .

Artiklen fortsætter under annoncen

Listen to the translated text

Få betydningen af ​​et specifikt ord i den oversatte tekst

Hvis du føler dig nysgerrig efter et specifikt ord eller ønsker at vide mere om det, skal du blot trykke på et ord i den oversatte tekst for at tjekke dens detaljerede betydning. Når du har tjekket ud for ordet, skal du trykke på knappen “X” for at fjerne ordets betydning. Det er en dejlig måde at lære et sprog på.

Del din oversættelse med venner

Der er også en hurtig måde at dele oversættelsen med andre. Så hvis du vil hjælpe din ven eller bare lade dem vide oversættelsen af ​​et sprog, kan det have en bestemt rolle at spille.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bare berør og hold den oversatte tekst . Nu vises et popup-vindue lige over teksten. Brug derefter tekstvælgerværktøjet til at markere al teksten. Tryk derefter på Del og vælg derefter det ønskede medium til del oversættelsen.

Share your translation Access favorites Foretrukne din oversættelse

Du behøver ikke at oversætte visse sætninger hver eneste gang. Ja, du har ret! Takket være Favoritter kan du hurtigt få adgang til alle dine oversatte tekster, når du har brug for dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at foretage en oversættelse af enhver oversættelse, skal du blot trykke på favoritknap (stjerne) under den oversatte tekst. Hvis du nogensinde har brug for det, skal du trykke på knappen Favoritter ved knappen nederst til højre for at se alle dine gemte oversættelser.

Foretrukne en oversat tekst

Hvis du ikke længere ønsker at beholde en oversat tekst i dit yndlingsafsnit, kan du nemt favorisere den. For at gøre det skal du trykke på knappen Favoritter nederst til højre hjørne af skærmen, og tryk derefter på stjerne / favorit-knappen i bunden af ​​en oversat tekst for at ugunstige den.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Hvis du vil favorisere en nylig oversættelse, skal du stryge mod højre fra venstre side af skærmen og derefter trykke på Knappen Unfavorite . Delete translation Slet en Senest oversat tekst i Apple Translate-app

Der er en hurtig måde at slette en nylig oversættelse. Stryg ned for at finde de nylige oversættelser. Drej derefter mod højre fra venstre side af skærmen på oversættelsen. Tryk derefter på Slet-knappen . (Skift skiftevis helt til højre kant af skærmen fra venstre for at slette den specifikke oversættelse.)

Artiklen fortsætter under annoncen

Delete translation

Aktivér samtale-tilstand i Apple Translate App

Samtale-tilstand er sandsynligvis den bedste funktion i Apple Translate. Hvad der gør det så effektivt er evnen til at arbejde problemfrit. Og gæt hvad? Du kan aktivere samtale-tilstand i Apple Translate bare ved at placere din iPhone i liggende retning . Men inden du gør det, skal du sørge for, at automatisk registrering er aktiveret i samtale-tilstand. Tryk på sproget øverst -> rulle ned og sikre dig, at skiftet til automatisk registrering er tændt.

Enable conversation mode in Apple Translate

Når samtaletilstand er aktiveret, kan du nemt kommunikere med en person takket være realtidsoversættelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brug oversættelsesapp på din iPhone til at oversætte sprog under farten

Så dette er de måder, hvorpå du kan få mest muligt ud af Apple Oversæt på din iPhone. Selvom det måske ikke har et væld af funktioner at prale af lige nu, er jeg sikker på, at den langsomt men støt tilføjer flere sprog. Personligt vil jeg gerne have, at appen tilføjer support til flere sprog. Da Siri nu kan oversætte mellem mere end 65 sprogpar, håber jeg, at appen snart fungerer med flere sprog. Hvad er den funktion, du muligvis vil tilføje i Apple-oversættelsesappen? Del din foretrukne feedback med os.