Sådan nedgraderes fra iOS 14 Developer Beta til iOS 13

Sådan nedgraderes fra iOS 14 Developer Beta til iOS 13

19. juli 2020 0 Af Mathias

Apple lancerede iOS 14 med meget fanfare, selv uden en direkte keynote. Den nye iOS 14 kommer med en overflod af funktioner som det nye App Library, Widgets og mere. Dette betød, at flere installerede iOS 14-udvikler-beta, end de normalt gør. Uanset hvor mange nye funktioner du får, kan du ikke skjule for, at udvikler-betas er ustabile. Og hvis du har beta-anger, i denne artikel vil vi forklare, hvordan du kan nedgradere fra iOS 14-udvikler-beta til iOS 13.

Nedgradering fra iOS 14 Developer Beta til iOS 13

Mens du kan installere en udvikler-beta ved blot at installere udviklerprofilen, er fjernelse af beta ikke så let. Vi bliver nødt til at først slette beta-profilen og derefter gendanne din enhed.

Dette vil installere en ny version af den nyeste iOS 13 opbygge og slette alle dine data. Og at oprette en sikkerhedskopi er slet ikke nogen hjælp, da du ikke vil være i stand til at gendanne fra en iOS 14-sikkerhedskopi. Når det er sagt, vil du være i stand til at gendanne fra sikkerhedskopier, du oprettede, da din enhed kørte på iOS 13.

En anden ting at huske er, at hvis du har opgraderet din Apple Watch til watchOS 7 beta, vil du ikke være i stand til at bruge det. Og da der ikke er nogen måde at nedjustere din Apple Watch fra beta, vil den være nytteløs, indtil din iPhone er tilbage til iOS 14. Så husk disse punkter, før du fortsætter. Okay, med alt det, lad os komme i gang.

Fjern Betaprofil

For at fjerne udviklerens beta-profil fra din iPhone, skal du gå til Indstillinger -> Generelt -> Profil.

Læs også  Sådan opsætter du søvn-tracking på iPhone i iOS 14

DeletiDeleting Beta Profile 1ng Beta Profile 1

Åbn nu betaprofilen og tryk på knappen “Fjern profil” for at fjerne profilen.

Deleting Beta Profile 2

Nedgradering fra iOS 14 Developer Beta og gendannelse til iOS 13

For dette trin vil du kræver enten en Windows-maskine, der kører den nyeste version af iTunes, eller en Mac, der kører den nyeste stabile build af macOS . Når du har sørget for, at du har den nyeste version af macOS eller iTunes, skal du tilslutte din iPhone (eller iPad) ved hjælp af et kabel.

Hvis iTunes allerede er lanceret på Windows-maskinen, skal du afslutte og genstarte det. For brugere af macOS Mojave og Catalina finder du din iPhone i Finder.

Nu skal du sætte din telefon i gendannelsestilstand. Brug trinnene til at tvinge gendannelsestilstand på din enhed. Sørg for at følge de trin, der gælder for din enhed:

  • For iPhone 8 eller nyere: Tryk og slip knappen Volumen op hurtigt. Tryk og slip hurtigt lydstyrkeknappen ned. Tryk derefter på og hold sideknappen nede, indtil du ser skærmen til gendannelsestilstand.
  • For iPhone 7, iPhone 7 Plus eller iPod touch (7. generation): Tryk og hold Sleep / Wake og Volume inde Ned-knapper på samme tid. Slip ikke knapperne, når du ser Apple-logoet. Fortsæt med at holde begge knapper nede, indtil du ser skærmen til gendannelsestilstand.
  • iPad med Hjem-knap, iPhone 6s eller tidligere, og iPod touch (6. generation) eller tidligere: Tryk og hold både Hjem og Øverste (eller side) knapper på samme tid. Hold dem nede, indtil du ser skærmen til gendannelsesfunktion.
  • iPad-modeller med Face ID: Tryk på, og slip hurtigt knappen Volume Up. Tryk og slip hurtigt lydstyrkeknappen ned. Tryk på Top-knappen og hold den nede, indtil din enhed begynder at genstarte. Fortsæt med at holde knappen Top nede, indtil din enhed går i gendannelsestilstand.
    Læs også  Sådan deles skærm under videoopkald på Facebook Messenger

    recover mode

    Vælg nu din enhed på iTunes eller Finder, og du skal se pop op-vinduet som vist på billedet under.

    downgrading

    Klik på knappen Gendan for at gendanne enheden til iOS 13 . Din computer vil downloade den nyeste version af iOS 13, så det vil tage nogen tid afhængigt af din internetforbindelse.

    Når alt er gjort, ser du den samme “Hello-skærm” på din iPhone, som du ser, når du tænder for din iPhone for første gang. Når du konfigurerer den, kan du vælge iCloud-sikkerhedskopien for at gendanne den sidste iOS 13-sikkerhedskopi, du oprettede.

    Få ikke Developer Beta på din primære iPhone

    Mens den nyeste iOS-version kalder os som sirener med alle dens skinnende funktioner, siger jeg altid, at du i det mindste skal vente på offentligheden beta, inden du installerer det. Lad os gøre det beskidte arbejde og fortælle dig alt om de nye og skjulte iOS 14-funktioner, så du ikke behøver at lide nogen smerter.