Sådan ændres standard søgemaskine i Microsoft Edge i Windows, Mac, Android, iOS

22. januar 2021 Slået fra Af Mathias

I sin Chromium-avatar har Microsoft Edge overgået Firefox til at blive den næstmest populære webbrowser på desktops efter Google Chrome. Det kommer dog med Microsofts Bing som standardsøgemaskine, noget der ikke synes at være et populært valg for mange. Så hvis du er en af dem, der ønsker at bruge en anden søgeudbyder, er du kommet til det rette sted. Fordi i dag diskuterer vi, hvordan du ændrer standardsøgemaskine i Microsoft Edge på Windows, Mac, Android og iOS.

Skift standardsøgemaskine i Microsoft Edge

Du kan nemt ændre standardsøgemaskinen i Microsoft Edge på alle førende mobile og stationære platforme. Ligesom Google Chrome understøtter Microsofts nye webbrowser også enhver søgeudbyder, der bruger OpenSearch. I betragtning af at alle førende søgeudbydere understøtter teknologien, skal du let kunne skifte fra Bing til Google, DuckDuckGo, Startside osv. På alle platforme.

Indholdsfortegnelse +

Lave om Microsoft Edge standardsøgning på Windows og Mac

Mens jeg bruger Windows til denne vejledning, processen med at ændre standardsøgemaskinen i Edge er den samme i Windows og Mac. Bemærk også, at denne artikel er til den nye Microsoft Edge Chromium. Hvis du stadig bruger den ældre Edge, skal du straks opdatere til den nye version (download) for forbedret sikkerhed og yderligere funktioner.

  Change Default Search Engine in Microsoft Edge

  Det er det! Du har nu med succes ændret Microsoft Edge-standardsøgning på Windows eller Mac. Change Default Search Engine in Microsoft Edge Tilføj ny standardsøgemulighed til Microsoft Edge

  Du kan også føje en ny søgemaskine til Edge Chromium. Sådan gør du det:

  • Klik på ‘Administrer søgemaskiner’ i ovenstående trin, og klik derefter på knappen ‘Tilføj’ på næste side. Følg instruktionerne derefter.

  Change Default Search Engine in Microsoft Edge

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Der er også en lettere måde at tilføje en søgemaskine på i Edge. Til det skal du først åbne browseren og gå til den søgemaskine, du vælger (google.in, startpage.com osv.)

  Change Default Search Engine in Microsoft Edge Change Default Search Engine in Microsoft Edge

 • Gå nu tilbage til søgeindstillingssiden som beskrevet tidligere (kant: // indstillinger / søg). Den søgemaskine eller det websted, du har besøgt, vises nu på listen over muligheder, du kan vælge.
Læs også  Sådan afspilles lokale mediefiler på Android TV (vejledning)

Change Default Search Engine in Microsoft Edge

Det er det! Du har nu med succes tilføjet en ny søgemaskine til Microsoft Edge på Windows eller Mac.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rediger eller slet søgemaskine i Microsoft Edge

Microsoft Edge Chromium giver dig også mulighed for at redigere eller slette alle de tilgængelige søgemaskiner, inklusive Bing. Husk bare, at du ikke kan redigere URL’en til de indbyggede muligheder, og du kan heller ikke slette den aktuelle standardsøgemaskine. Når det er sagt, lad os knække.

 • For at redigere eller slette en af søgemaskinerne i Microsoft Edge skal du først kopiere + indsætte
   edge: // indstillinger / søgemaskiner i adresselinjen og tryk Enter. Klik nu på knappen ‘Menu’ (tre prikker) ved siden af din målsøgningsudbyder som vist nedenfor for enten at redigere eller fjerne det for godt.

  • Sådan ændres standard søgemaskine i Microsoft Edge i Windows, Mac, Android, iOS

   Skift Microsoft Edge standardsøgning i Android

   The Edge browseren er tilgængelig på både desktops og mobiltelefoner, inklusive på Android (gratis) og iOS (gratis). Men i modsætning til på computere kan du kun indstille søgemaskinen i mobilapps til enten Google, Yahoo eller DuckDuckGo sammen med standard Bing. Desværre er der ingen mulighed for at tilføje flere søgemaskiner på hverken Android eller iOS. Sådan er det, hvordan du ændrer standard søgemaskine i Edge på Android:

   Artiklen fortsætter under annoncen
  • Start Microsoft Edge Android-appen. Tryk nu på knappen ‘Menu’ (tre prikker) i bunden, og vælg ‘Indstillinger’ i popup-ruden.

  Sådan ændres standard søgemaskine i Microsoft Edge i Windows, Mac, Android, iOS

  • På siden Indstillinger skal du rulle ned og trykke på ‘Søg’ under ‘Avanceret’. Vælg nu indstillingen ‘Standard søgemaskine’ (den er som standard indstillet til ‘Bing’).

  Sådan ændres standard søgemaskine i Microsoft Edge i Windows, Mac, Android, iOS

 • Du kan vælge en hvilken som helst alternativ søgemaskine som Google, Yahoo eller DuckDuckGo. Jeg valgte den sidste, og det er nu min standardsøgemaskine på Edge i Android.
 • Sådan ændres standard søgemaskine i Microsoft Edge i Windows, Mac, Android, iOS Sådan ændres standard søgemaskine i Microsoft Edge i Windows, Mac, Android, iOS Skift Microsoft Edge-standardsøgning i iOS

  • Gå nu til ‘Avancerede indstillinger’ og vælg ‘Søgemaskine’.

  2. Change Microsoft Edge Default Search in iOS

  • Klik her på Andre for at se muligheder for standardsøgning, herunder Google og DuckDuckGo. Vælg den søgemaskine, du ønsker. Det er det! Du har nu ændret søgemaskine i Microsoft Edge på iOS.

  2. Change Microsoft Edge Default Search in iOS

  Bemærk: Hvis du ser ikke DuckDuckGo som en mulighed, foretag en manuel søgning på DuckDuckgo, så vises den på listen.

  Skift fra Bing til Google i Microsoft Edge på computere og smartphones

  Nu hvor du ved, hvordan du ændrer din standardsøgemaskine i Edge, kløer du sandsynligvis efter at skifte fra Bing til Google. Mens Google vil være det oplagte valg for de fleste brugere, foreslår jeg, at du vælger en mere fortrolighedsfokuseret tjeneste som DuckDuckGo eller Startpage. Uanset hvad, uanset hvilken indstilling du vælger, så lad os vide, hvilken du valgte, når du tilføjer en tilpasset søgemaskine i Edge, og hvorfor.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Glem endelig ikke at tjekke vores artikler om de bedste Edge Flags, tilpasning af Edge og aktivering af blandt andet nyheds- og vejrwidgets på Edge. De hjælper dig med at få mest muligt ud af denne browser.