Sådan omskiftes modifikatortaster på iPad

28. august 2020 0 Af Mathias

Har du nogensinde tilsluttet et pc-tastatur til din iPad kun for at finde ud af, at ⌘ og ⌥ tasterne er den forkerte vej rundt og fumret hos Apple for ikke engang at tilbyde en mulighed for at omlægge ændringstaster på iPad? Nå, du er ikke alene om at have rejst gennem denne irriterende vej. Heldigvis er dette problem en saga blott, da teknologigiganten har gjort det let at bruge et pc-tastatur med en iPad. Så hvis dit ensomme pc-tastatur er villig til at spille pænt med Apple-tablet, så lad mig hjælpe dig med at konfigurere det!

Remap-modifikatortaster på iPadOS 13.4 eller nyere

Med iPadOS 13.4 har Apple tilføjet en indstilling til at omlægge ændringstaster. Lige nu består den af fem vigtige nøgler som Caps Lock, Control, Option, Command og den stadigt foruroligende klode , som synes at være mere end nok til at bringe et smil på en pc-fyrs ansigt. Når det er sagt, skal du sikre dig, at du har knyttet et hardwaretastatur til din iPad (kablet eller Bluetooth-tastatur), ellers vises indstillingen ikke.

Det er ret nemt at ændre nøgler på iPadOS-enheden. Alt hvad du skal gøre er at gå over til Indstillinger app -> Generelt -> Tastatur -> Hardware tastatur -> Modifikationstaster .

Open Settings app on your iPad

Artiklen fortsætter under annoncen

Her skal du se en liste over alle tasterne som du kan ændre.

Læs også  Sådan installeres og opdateres Realtek HD Audio Manager på Windows 10

Modifier keys

Skift nu nøgler som Caps Lock, ⇧, ⌘, ⌥ og ⌃ i tråd med dine behov. For ikke at nævne er der også en mulighed for at kortlægge den irriterende klodenøgle til en Escape-nøgle på Apples Smart Folio Keyboard-etui. ⌃-mellemrumstasten kan stadig lade dig skifte tastatursprog.

Vælg en af ændringstasterne, og skift derefter den funktion, den udfører. Skift også tasterne rundt, så de passer bedre til din arbejdsgang, eller forbedr din skrivehastighed. Bare hvis du vil deaktivere en nøgle, skal du tildele “Ingen handling” til den.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gendan modifikationstaster til standardstatus

Hvis du nogensinde vil nulstille ændringstasterne til standardstatus af en eller anden personlig årsag, kan du gøre det med lethed. For at få det gjort skal du gå til Indstillinger-appen -> Generelt -> Tastatur -> Hardwaretastatur -> Modifikationstaster. Tryk nu på Gendan standardindstillinger for at gå tilbage til standardtilstanden.

Modifier keys

Brug pc-tastatur med iPad ved perfekt at omlægge ændringstasterne

Det er godt, at Apple endelig har leveret en måde at tilpasse ændringstaster på iPadOS. Mens jeg aldrig har tvivlet på iPad som en super praktisk gadget til alle årstider, inklusive spil, medie ser, skrivning og endda ret anstændig videoredigering, har tabletten stadig nogle bemærkelsesværdige grunde til at dække. For det første kan fuldgyldig musesupport gå langt med at gøre enheden til et bedre værktøj for dem, der stadig foretrækker at kontrollere en skærm ved hjælp af en mus frem for bevægelser. Forresten, hvad synes du om denne nye iPadOS-funktion, og hvad er de forbedringer, du vil se på tabletten? Du er velkommen til at skyde dine tanker i kommentarerne nedenfor.

Læs også  Sådan overføres filer fra Android TV til PC eller smartphone