Sådan fjernes specifikt fremhævet billede fra Photos Widget på iOS 14 / iPadOS 14

28. august 2020 1 Af Mathias

Startskærm-widgets er en god tilføjelse til iOS 14. Langsomt men støt er Apple begyndt at vise en stor interesse i at tilbyde tilpasning til brugerne. Blandt en håndfuld widgets er Photos-widget et af mine bedste valg. Det bruger kunstig intelligens til at rotere billeder for at vise dig dine yndlingsminder. Det er en diskret måde at genopleve dine minder på. Men hvad hvis du ikke sætter pris på nogle fremhævede billeder, der vises på startskærmen? Nå, du kan nemt fjerne specifikke fremhævede billeder fra Fotos-widget i iOS 14 og iPadOS 14, så du sikrer, at uønskede billeder ikke ødelægger din dag!

Fjern specifikke fremhævede billeder fra Fotos-widget på iPhone og iPad

Fra nu af tilbyder iOS 14 ikke en måde at kontrollere, hvilke billeder Photos-widgeten skal og ikke skal vises. Så hvis du ikke kan lide nogle billeder, der dukker op på widgeten, har du ingen mulighed, men forhindrer det i at blive vist i det fremhævede afsnit.

Forhåbentlig tillader Apple brugere at oprette og vælge album, der skal vises i widgeten, så vi har mere kontrol over, hvilke fotos der vises. Indtil da skal du bruge denne metode til at slippe af med uønskede fotos.

1. Naviger til startskærmen på din iPhone og iPad. Tryk derefter på det billede, der vises i Fotos-widgeten.

Artiklen fortsætter under annoncen

tap on the photos widget

Bemærk: For at tilføje widget langt tryk startskærmen, og tryk derefter på knappen “+” øverst til venstre på skærmen. Find derefter widgeten Fotos -> Vælg størrelse og tilføj den.

2. Nu vil du blive taget med i appen Fotos. Tryk derefter på deleknappen.

Læs også  Sådan gendannes slettede fotos i Android

Tap on the share button

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Tryk derefter på Fjern fra udvalgte fotos i delarket.

Det er stort set det! Fra nu af vises det fremhævede billede ikke i widgeten Fotos. Du kan bruge de samme trin til at fjerne flere billeder fra Fotos-widgeten.

Bemærk:

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Der er en anden hurtig måde at fjerne et fremhævet billede fra Fotos-widgeten.
  • For at gøre det skal du åbne Fotos-appen -> For dig-fanen. Find listen over de fremhævede fotos, og tryk derefter langt på de billeder, du vil fjerne. Derefter skal du vælge Fjern fra fremhævede fotos i menuen.

Stop, at visse fremhævede billeder vises i widget til fotos

Så det er sådan, du kan forhindre, at et fremhævet billede vises i widgeten Fotos. Som jeg sagde ovenfor, er der ingen måde at påvirke algoritmen til Photos-widgeten lige nu. Så du kan ikke kontrollere det perfekt. Jeg ønsker Apple introducerede en bedre kontrol over Photos-widgeten før.

iOS 14 kan prale af en række iøjnefaldende funktioner, herunder App Library, back tap-funktion, begrænser tredjepartsadgang til Fotos. Hvad synes du om disse helt nye funktioner, og hvilken af dem har imponeret dig? Glem ikke at dele dine tanker om dem.