Guide: Del lyd på iPhone med lyddeling

20. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Med udgivelsen af iOS 13 sidste år introducerede Apple en smidig funktion til deling af lyd på sekundære øretelefoner eller hovedtelefoner, der pakker Apples W1- eller H1-chip. Dette giver dig mulighed for at forbinde to trådløse øretelefoner eller hovedtelefoner, som AirPods Pro og de nyeste AirPods Max, til en enkelt iPhone til samtidig lyd-streaming. Det er en nyttig funktion, og jeg elsker for det første. Takket være lyddeling kan jeg nu dele det, jeg lytter til, med min partner eller en ven. På denne måde kan vi se en Netflix-serie eller lytte til musik sammen uden at gå på kompromis med lydoplevelsen. Sådan deler du lyd ved hjælp af lyddelingsfunktionen på din iPhone.

Opsætning af lyddeling til AirPods og Beats-hovedtelefoner

Til denne vejledning bruger jeg AirPods Pro og de almindelige AirPods. Disse er dog ikke de eneste to hovedtelefoner, der understøtter lyddeling . Denne funktion fungerer med alle W1- og H1-baserede hovedtelefoner eller øretelefoner. Det betyder, at du kan dele lyd ved hjælp af AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Beats Flex, Beats Studio3, Beats Solo Pro, Powerbeats og Powerbeats Pro. Du kan kontrollere den fulde officielle liste fra Apple ved at klikke på linket.

Lad os nu gå uden videre, skal vi?

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Lås først din iPhone eller iPad op og tilslut dit primære sæt øretelefoner eller hovedtelefoner på den traditionelle måde.

Læs også  Sådan tager du et rulle-skærmbillede på Windows 10

2. Åbn derefter kontrolcentret, og tryk på AirPlay-ikonet på musikken i øverste højre hjørne.

airpods audio sharing how to

3. Klik her på “Del lyd …”. Din iPhone vil nu bede dig om at bringe et andet sæt kompatible øretelefoner / hovedtelefoner nær din enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

airpods audio sharing how to

4. Bring det sekundære par nær din enhed, og vent på, at det registrerer øretelefonerne. Når det er registreret, skal du trykke på “Del lyd” knap. Nu kan du streame lyd på begge par øretelefoner fra en iPhone eller iPad samtidigt. Temmelig sej, ikke?

airpods audio sharing how to

Artiklen fortsætter under annoncen

5 . Bortset fra at dele lyden, vil du også komme til at styre lydstyrken for hvert par separat fra selve enheden. Det sekundære par vises lige under det primære, og du får også to separate lydstyrkebjælker , når du 3D Touch eller Haptic Touch på volumenlinjen i kontrolcenter.

airpods audio sharing how to

Del din lyd i god tid

Så alt handlede om lyddeling og trin for trin -trin guide til at indstille det hele. Dette har været en utrolig hjælpsom funktion for mig, og jeg håber, det hjælper dig også i dine gode tider. Og husk altid fyre, jo mere du deler, jo mindre bærer du (er det endda et tilbud?)! Nå, jeg ved, det er et irrelevant citat i denne sammenhæng, men du får ideen, ikke? Fortæl os dine tanker i kommentarerne nedenfor.