Sådan får du Siri til at transkribere dine anmodninger i iOS 14 og iPadOS 14

18. juli 2020 0 Af Mathias

Med en ret kompakt interface ser Siri bedre ud i iOS 14. I stedet for at overtage hele skærmen vises den virtuelle assistent i bunden. Med en lille animerende avatar ser det ikke længere ud til at standse dit nuværende arbejde. Men i modsætning til før, viser den personlige assistent ikke teksten til det, du taler på grund af det kompakte brugergrænseflade. Hvis du imidlertid foretrækker at have en transkription i realtid, kan du stadig få Siri til at transkribe dine anmodninger i iOS 14 og iPadOS 14.

Lav Siri Vis realtidstranskription af tale

Personligt vil jeg gerne kontrollere transkriptionen i realtid, mens jeg taler med Siri bare for at sikre, om eller ej det fortolker anmodningerne nøjagtigt. Det hjælper med at have en lidt mere effektiv samtale med den personlige assistent. Det er sandsynligvis grunden til, at Apple har tilbudt muligheden for at vise / skjule tale, mens hun samtaler med Siri. Lad mig vise dig, hvordan det fungerer!

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Open Settings app on your iPhone

2. Rul ned, og vælg derefter Siri & Søg.

Siri & Search

3 . Tryk derefter på Siri Feedback .

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Siri Feedback

4. Dernæst skal du tænde for “Vis altid tale” -kontakten.

Sådan får du Siri til at transkribere dine anmodninger i iOS 14 og iPadOS 14

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er det! Fra nu af vises dine forespørgsler i en lille popup over Siri-orben nederst på skærmen. Se skærmbilledet nedenfor.

Make siri always show speech

Hvis du nogensinde beslutter at vende ændringen, skal du bare gå over til Siri Feedback-skærmen og derefter deaktivere “Vis altid tale” switch til sidst.

Få Siri til at transkribere dine forespørgsler på iPhone eller iPad

Så det er sådan, du kan få Siri til at vise tale, mens du holder samtale i den seneste iteration af iOS. Det er altid godt at have en mulighed for at aktivere / deaktivere en bestemt funktion på dine egne vilkår. På trods af at Siri har fået et nyt look, har Apple bevaret muligheden for at vise transkription i realtid af talen, hvilket er et godt træk fra brugernes perspektiv.

Læs også  Sådan bruger du Instagram til PC uden begrænsninger
Artiklen fortsætter under annoncen

Tilsvarende har Apple også redesignet det indgående opkaldsmeddelelses-brugergrænseflade, hvilket giver det et mere kompakt look. Men hvis du føler dig nostalgisk over den gamle grænseflade for indgående opkald på fuld skærm, kan du få den tilbage. Hvad har du forresten ved disse ændringer? Er de bedre? Tag dine synspunkter i kommentarfeltet nedenfor.