Sådan tjekker du batteri på OnePlus-mobiler

18. juli 2020 0 Af Mathias

Efter “BatteryGate”-fiaskoen frigav Apple en ny funktion, der viser brugerne batterisundheden på deres iOS- og iPadOS-enheder. Det inkluderede den samme batterisundhedsfunktion på Mac’er med macOS Big Sur. Og så meget som jeg hader Apple for at skjule dens praksis, er jeg glad for, at brugerne nu kan kontrollere batterisundheden på deres Apple-enheder.

Jeg elsker denne nye funktion, og det er derfor, jeg er så trist, at Android stadig ikke understøtter denne funktion. Jeg forstår ikke, hvorfor det kræver en retssag for virksomheder at give mere information til brugere af de enheder, de ejer. Heldigvis venter OnePlus ikke på, at Google frigiver denne funktion. I denne artikel viser jeg dig, hvordan du kan kontrollere batterisundhed på OnePlus-enheder.

Kontroller batterisundhed på OnePlus-enheder

For at kontrollere batterisundhed på din OnePlus-smartphone, bruger vi OnePlus Diagnostisk app . Appen kommer forudinstalleret på de nyere OnePlus-enheder. Men hvis den ikke er tilgængelig på din enhed, kan du manuelt installere den. For denne artikel antager vi, at appen ikke er installeret på din enhed til at dække alle baser. Med det sagt er her trinnene:

Bemærk: Sørg for, at installere ukendt APK er aktiveret på din telefon. For at gøre det skal du gå til Indstillinger -> Apps & underretninger -> Speciel appadgang -> Installer ukendte apps, og aktiver funktionen for browseren, som du vil bruge til at downloade APK.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. OnePlus Diagnostic-appen er ikke tilgængelig i Play Store, så vi vil indlæse appen. Klik her for at downloade APK for at indlæse OnePlus Diagnostic-appen.

Læs også  GUIDE: Amerikansk iTunes konto – sådan opretter du en konto

Install OnePlus Diagnostic App

2. Når download er afsluttet, skal du trykke på APK og bekræfte at installere det.

2 Install OnePlus Diagnostic

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Start appen, og tryk på (Vis batteristatus) indstillingen . Her ser du telefonens batteri under “Batteristatus”.

Check Battery Health

vide, hvornår du skal udskifte din OnePlus-smarttelefons batteri

Dette er en praktisk funktion, der hjælper dig med at vide når du skal udskifte batteriet på din OnePlus-enhed. Hvis status viser sund eller normal (over 80% kapacitet), behøver du ikke at udskifte dit batteri. Når det begynder at blive dårligt (eller under 75%), skal du alvorligt overveje at skifte batteri for at bevare enhedens ydelse og levetid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Appen fungerer på alle OnePlus-smartphones, der kører Android 6.0 eller nyere. Det betyder, at det fungerer på alle OnePlus-smartphones, der er frigivet, inklusive og efter OnePlus 3. Så uanset om du bruger OnePlus 5, OnePlus 6, OnePlus 6T eller den nyeste OnePlus 8 Pro, så fungerer det.

Kontroller din telefons batterisundhed, og lad os vide, om din kræver skift af batteri eller ej.