Sådan får du “bekræftet” badge på TikTok

19. juli 2020 1 Af Mathias

At udskrive en særlig identitet på en massiv videodelingsplatform som TikTok er en op ad bakke. Med millioner af lidenskabelige skabere, der kæmper for opmærksomhed, kræver det at få et navn, der er ætset i alles hukommelse, unikt talent sammen med masser af tarm og gumption. Det er grunden til, at skaberne, der lykkes med at vinde hjerter med deres fantastiske dansefærdighed, sjove læbesynkroniseringshåndværk eller store fremvisning af stunts, får et bekræftet badge – et symbol, der bekræfter deres indtræden i eliteligaen. Bortset fra at tilbyde et æresemblem, gør det blå kryds også et skab til en TikTok-stjerne. Ikke underligt at de fleste TikTokere ønsker at blive verificeret på TikTok. Hvis du er en af ​​dem, skal du sørge for at tjekke de pro tip for at få din TikTok-konto verificeret.

Tip til bekræftelse af TikTok

Første ting først er der ingen ligefrem måde at verificere en TikTok-konto . Så du bør slippe af med alle de illusioner, der måske har givet dig indtryk af, at du kan få en bekræftet badge bare ved at følge hurtige trin. Det hele afhænger af din popularitet, kvaliteten af ​​dine videoer og den slags engagement, som dine klip genererer. Og hvis den ByteDance-ejede platform finder din konto op til mærket, giver den en verificeret badge som en belønning. Målestokken er naturligvis ikke den samme for berømtheder, da deres konti får æremærket, allerede før de har uploadet deres første video. Men gid ikke, der er nogle pro-tip, der kan øge dine chancer.

Forskel mellem en TikTok-populær skaber og en verificeret konto

TikTok tilbyder to typer verificerede kontostatus på sin video-delingsplatform. Selvom de begge viser det samme blå afkrydsningsfelt ud for brugerkontonavne, er deres deskriptor anderledes.

TikTok verified badge

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Bekræftet konto: Det er relativt vanskeligere at få bekræftede TikTok-konti, da de for det meste gives til berømtheder og større organisationer .
  • Populær skaber: Det er lidt nemmere at få populær skaberen TikTok-badge. Hvad angår kriterierne, tilbydes det typisk til dem, der er aktive, har et væld af følgere, overholder retningslinjerne og får mere markant engagement i deres videoer.

Hvad med at få en TikTok-krone?

Leder du efter en TikTok-kronemærke? Lad mig fortælle dig, at den ByteDance-ejede platform ikke længere tilbyder den. Virksomheden har erstattet den med det populære verificeringssystem for kontostatus. Så hvad med de kronemærker, der allerede er blevet givet til brugerne? De er blevet udskiftet med det populære skabermærke og blå markeringer.

Hvor vises den bekræftede badge?

Det blå markering vises lige ved siden af ​​brugernavne i søgninger såvel som inden for efterfølgende lister. Hvad angår typen af ​​verificeret konto, vises den ved siden af ​​ -mærket i TikTok-profiler.

Læs også  Hvad er App Library og hvordan bruges det i iOS 14

TiikTok verified account

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis en profil ikke viser skiltet under brugernavnet eller viser det et andet sted på profilen (dvs. bio), det er ikke en bekræftet konto. Kun TikTok anvender bekræftede badges, og de vises på samme sted hver gang.

Husk, at mange online-svindel og falske websteder hævder at bekræfte en TikTok-konto. Bliv ikke bytte for deres høje krav, da de er designet til at hacke personlige oplysninger og masser af penge. Så du skal holde dig væk fra sådanne tjenester, da de endda kan få din TikTok-konto lukket ned.

Hvad er kravene til bekræftelse af TikTok?

Der er fire grundlæggende krav, der skal verificeres på TikTok. Og hvis din profil markerer alle boksene, overvejer TikTok muligvis allerede at belønne dig. Men hvis din profil ikke er i overensstemmelse med kravene, skal du stræbe efter at få dem rigtige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Autentisk

Det første krav, du skal tjekke ud bliver autentisk. Ja, det er intet andet end ægtheden, der kan give dig en varig identitet på videodelingsplatformen.

Unik

Mens jeg altid sætter pris på at få inspiration fra ikoner og efterligne de bedste i branchen, jeg kan ikke stå åbenlyse kopikatte. Og jeg er ikke alene, der går ind for at være ægte og unik, da det er de uundværlige egenskaber, der gør nogen til en stjerne. Så undlad aldrig at hente inspiration fra store kunstnere, mens du stræber efter at skære din egen identitet til at skille sig ud i halsskåren.

Aktiv

Uanset hvor elegant du tager på TikTok udfordrer, eller hvor iøjnefaldende videoer du lægger ud på video-delingsplatformen, chancerne for at du bliver verificeret på TikTok vil forblive smalle, medmindre du bliver mere aktiv på platformen. Så løsriv dig og gå i handling så meget som du kan.

Overhold Fællesskabets retningslinjer

Selvom jeg en stor fan af sociale netværkssider og betragter dem som en velsignelse for at give folk mulighed for at vise deres kreativitet, de er blevet en ret sikker himmel for troldhær og såkaldte professionelle grædebabyer. Så forkæl dig aldrig med nogen aktivitet, der måske ikke kun nedlægger medbrugerne, men også viser dig i et dårligt lys. Kort lang historie, overhold nøje fællesskabsretningslinjerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Øg dine chancer for at få bekræftet TikTok-badge

Her er nogle tip, der kan øge dine chancer for at få det eftertragtede bekræftede badge på Twitter.

Del top-notch-videoer

På en platform hvor millioner af iøjnefaldende videoer uploades hver dag, lad ikke dine videoer gå tabt i glemmebogen. En lille smule ekstra indsats kan tilføje de manglende vinger til dine klip, så de bliver virale på ingen tid. Husk, at en kort video skal se fascinerende lige fra starten og holde opmærksomhed igennem. Så sørg for, at dine videoer har kvaliteten til at arrestere opmærksomheden. Og med kvalitet mener jeg, at både videoen og konceptet skal være tiltalende. Det er jo kun et par sekunder!

Læs også  Sådan spiller du Google Stadia på iPhone og iPad

Dine videoer skal være lodrette

Selvom der er nej at benægte det faktum, at TikTok til internettet er ganske populært, mobilappen er det, der har hjulpet video-delingsplatformen til at sprænde poster, samle over 2 milliarder downloads. Så opret altid videoer, der husker mobile enheder. Fra det, jeg kan fortælle, viser lodrette videoer sig at være ret ramte, da de er mere behagelige at se på smartphones og tablets.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vertical videos

Opgrader dine værktøjer

Pro-grade værktøjer kan spille en vigtig rolle i at få dine videoer til at se fantastiske ud. Og med pro-værktøjer mener jeg at bruge et stativ til at afværge ryste i sidste øjeblik, få mest muligt ud af tilpassede lys og drage fordel af top-notch-videoredigeringssoftware. Naturligvis har TikTok nogle rigtig seje filtre og lydeffekter. Men de er stadig intet andet end babyeffekter.

Træd ind i nye udfordringer

Improvisation er nøglen for at forblive foran kurven. Så kom aldrig ind i en komfortzone, da du ikke har meget plads til forbedringer. Selv hvis du muligvis er en kunstens mester, vil dine videoer stoppe med at få nok hjerter, hvis de mangler friske ideer. Derfor undlader ikke at acceptere en udfordring, bare fordi den ikke hører til dit område.

Step into new challenges

Artiklen fortsætter under annoncen

Tip til bekræftelse af badge på TikTok

Der går du! Så dette er TikTok-tip og -tricks, som du kan styrke dine chancer for at få en bekræftet badge på video-delingsplatformen. Mens jeg sætter pris på TikToks strenge måde at verificere en konto på, ønsker jeg, at der var en måde at lade enhver ægte bruger bekræfte deres konto. Hvad tager du af det? Skyd dine tanker i kommentarerne herunder.