Sådan roteres billeder i appen Filer i iOS 14

19. juli 2020 0 Af Mathias

iOS 14 bringer en overflod af skjulte funktioner. For nylig har vi dækket mange sådanne funktioner, herunder Back Tap-funktionen, widgets, billede-i-billede-tilstand og mere. I dag skal vi dække en anden af ​​disse skjulte funktioner. I denne artikel viser vi dig, hvordan du kan rotere billeder i Filer-appen i iOS 14.

Sådan roteres billeder i Filer-app i iOS 14

Da Apple introducerede Filen-appen i iOS 11, var det temmelig bare ben. Men langsomt og støt har virksomheden tilføjet tiltrængte funktioner, såsom muligheden for at zip-unzip-filer, scanning af dokumenter, deling af iCloud-mapper og mere. Med iOS 14 har det også introduceret en måde at rotere fotos uden først at åbne dem i Fotos-appen. Sådan kan du gøre det.

1. Start filer-appen, find det billede, du vil rotere.

rotating image in apple files app 1

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk og hold på billedet, indtil den kontekstuelle menu åbnes . Vælg her drej til venstre eller drej til højre for at rotere billedet i den ønskede retning.

rotating image in apple files app 2

3. Gentag processen, indtil dit billede er i den ønskede retning.

rotating image in apple files app 3

Artiklen fortsætter under annoncen

Roter billeder inde i Apple-filer med lethed

Som du kan se, er det forholdsvis let at rotere billeder inde i Apple Filer app. Selvom dette muligvis er en ubetydelig funktion for mange brugere, finder jeg det nyttigt. Jeg behandler en masse billeder, der er gemt på mit iCloud Drive, og jeg vil ikke oprette en kopi ved at gemme dem i fotos-appen til enkle manipulationer.

Læs også  Sådan aktiveres tofaktorautentisering på Microsoft-konto

Jeg ønsker kun, at Apple forbedrer denne funktion og tillader mig at kommentere billeder og indstille dem som tapet på min iPhone lige inde i appen Filer. Hvad synes du om denne skjulte perle? Fortæl os det i kommentarerne herunder.