Sådan udtrækkes let tekst fra billeder og videoer på Mac

31. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Der er tidspunkter, hvor vi ser et stykke tekst på et foto og en video og har brug for at notere det. Den sædvanlige måde er at holde billedet eller videoen åben og derefter skrive teksten i en app til notering som Evernote eller en tekstbehandler efter eget valg. Men det tager tid, og du skal være meget forsigtig, når du skriver ting ned. Heldigvis er der en måde, du kan udtrække tekst fra billeder og videoer på Mac på få sekunder. Så hvis du nogensinde har brug for at kopiere tekst fra billeder, videoer eller andre steder for den sags skyld, her er hvordan du kan gøre det.

Bemærk: I øjeblikket fungerer denne metode kun med det engelske sprog. Det fungerer med andre latinske alfabet-sprog, men du vil se problemer med visse specialtegn.

Uddrag tekst fra billeder og videoer på Mac

Selvom jeg kun har nævnt billeder og videoer i titlen for at holde det kortfattet, fungerer metoden, jeg vil vise dig, overalt. Det betyder, at du kan udtrække tekst fra Epub-læsere, PowerPoints, grafik og mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at gøre dette muligt bruger vi en tredjepartsapp kaldet TextSniper. Det er en betalt app, og du kan købe den til $ 6,49 fra udviklerens websted eller $ 8,99 fra Mac App Store. Jeg har brugt denne app i den sidste måned, og jeg kan fortælle dig, at den ikke har svigtet mig en gang, og den fortjener hver øre af prisen.

Med alt det sagt, lad os komme til vores tutorial:

1. Download og installer TextSniper-appen fra ovenstående link og start den. Du finder dens ikon i menulinjen.

Læs også  Windows 10 Media Creation Tool: Hvordan bruger du det?

download and install TextSniper

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Klik enten på menubjælkeikonet eller , og tryk på tastaturgenvejen Command + Shift + 2 .

click on the menu bar

3. Du vil se et skærmbillede som et værktøj til valg af vindue. Brug den til at vælge den tekst, du vil kopiere .

Artiklen fortsætter under annoncen

using TextSniper

4. teksten kopieres nu på dit udklipsholder , og du kan indsætte den hvor som helst. Du kan se, at der mangler et omvendt komma, men det er en let løsning.

TextSniper working Kopier tekst fra hvor som helst på Mac

I al min brug har TextSniper aldrig svigtet mig en gang. Det fungerer som magi, og jeg er så glad for, at denne app findes. Nu, når du ser et stykke skriftlig information på en video eller et foto, behøver du ikke skrive det ned. Brug bare TextSniper, så kan du kopiere det på få sekunder.

Artiklen fortsætter under annoncen