Sådan springes automatisk bundtet adware over på Windows 10

31. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

På trods af en enorm indsats fra Microsoft finder brugerne ikke Microsoft Store tiltalende nok til at installere software. Folk foretrækker stadig at downloade bærbar software direkte fra udvikleres websteder. Der er dog en ulempe ved denne tilgang. Sammen med de bærbare installationsprogrammer (for det meste EXE-filer) er der adware og bloatware, der bliver installeret på dit system uden at vide det. Junkware er bundtet på en sådan luskende måde, der får dig til at klikke på “Næste” uden meget eftertanke. Så hvis du leder efter en løsning, der automatisk springer bundtet adware over på Windows 10 under programinstallationen, skal du følge vores vejledning.

Spring automatisk bundtet adware over på Windows 10

Lad mig påpege, at Unchecky ikke længere er under udvikling, før det begynder, og det var sidst opdateret i 2018 . Når det er sagt, fungerer programmet perfekt og aflytter stadig adwareinjektion under installationen af programmer. Der kan være tilfælde, hvor nogle avancerede adware glider gennem dens overvågning, men for det meste fungerer det godt. Så når det er sagt, lad os springe til trinnene.

1. Først og fremmest download Unchecky (Gratis) på din Windows 10-computer. Derefter skal du installere programmet og derefter sidde det under systembakken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Automatically Skip Bundled Adware on Windows 10

2. Nu kører Unchecky sine tjenester i baggrunden, og du behøver ikke gøre noget. Hvis du vil, kan du ændre meddelelses- og opdateringsindstillinger ved at dobbeltklikke på det.

Automatically Skip Bundled Adware on Windows 10

3. Nu hvor Unchecky er i gang, lad os teste, hvor godt det fungerer. Her installerer jeg for eksempel uTorrent, som er en populær torrentklient, men den er fyldt med junkware. Nedenfor, som du kan se, Unchecky har automatisk markeret installationen af yderligere installation.

Læs også  Sådan fjernes placeringsdata fra fotos og videoer i iOS 13
Artiklen fortsætter under annoncen

Automatically Skip Bundled Adware on Windows 10

5. Dernæst installerer vi et andet populært driverværktøj – IObit Driver Booster. Mens programmet er fremragende til hvad det gør, kommer det med en rimelig andel bloatware. Når det er sagt, markerer Unchecky automatisk den medfølgende adware under installationsprocessen, som du kan se nedenfor. Sådan springes automatisk bundtet adware over på Windows 10

4. Hvis jeg ved et uheld klikker på “Installer” for bloatware , giver Unchecky en hurtig meddelelse om at bekræfte din godkendelse igen. På denne måde bliver selv den mest luskede adware-installation fanget på gaden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan springes automatisk bundtet adware over på Windows 10

Forhindre installation af junkware på Windows 10 med Unchecky

Så det er sådan, du automatisk kan springe bundtet adware over og alt slags bloatware på Windows 10, mens du installerer forskellige software og værktøjer. Sikker på, at programmet ikke er opdateret i de sidste to år, men det fungerer stadig og gør et fantastisk arbejde. Så hvis du vil finde flere sådanne unikke programmer til Windows 10, skal du gennemgå vores linkede artikel. Alligevel er det alt fra os. Hvis du fandt artiklen informativ, skal du kommentere nedenunder og lade os vide.

Artiklen fortsætter under annoncen