10 tip til forbedring af batterilevetiden i iOS 13 og iPadOS 13

18. november 2020 Slået fra Af Mathias

Batteridrænning er den slags problem, som de fleste af os har stødt på et eller andet tidspunkt. Til tider kan problemet skyldes en skjult fejl, der ser ud til at snige sig ind fra ingenting. På de andre tidspunkter kan problemet skyldes strøm-sultne funktioner, der muligvis kører ukontrolleret. I begge scenarier finder din enhed sig i den modtagende ende. Hvis du bruger mere tid på at oplade din iPhone og mindre på at bruge enheden, er du allerede i greb om problemet. Da dette er et vedvarende problem, er vi altid på jagt efter måder, der kan hjælpe os med at dæmme op for dette problem. Og efter at have gravet dybt ned i softwaren, er vi kommet med de bedste tip til at forlænge batteriets levetid på iPhone og iPad, der kører iOS 13 eller iPadOS 13, som kan fejlfinde problemet med det samme.

Bedste tip til at forlænge batteriets levetid på iPhone og iPad

Så hvordan skal vi løse det hurtige batteridrænningsproblem? Nå, den nyeste iteration af iOS leveres med en lang række batteribesparende funktioner. Og hvis de bruges smart, kan de straks genindgive problemet. For ikke at nævne gør de meget mere end bare at tage kontrol over de magtfulde funktioner. Når alt er sagt, lad os forlænge levetiden til iOS 13 ved at nappe de skyldige!

1. Aktivér tilstand med lav datatilstand

Vent et øjeblik, før du begynder at spekulere på, hvorfor du skal aktivere lav datatilstand, når du maksimerer batteriets levetid på iPhone eller iPad, er din hovedprioritet! Når du tænder for denne datasparefunktion, deaktiverer den automatisk alle strøm-sultne funktioner som opdatering af baggrundsapp, automatisk download af apps og opdateringer, video automatisk afspilning med mere. Og ved at gøre det sparer det ikke kun masser af data, men maksimerer også batteriets levetid på dine iPadOS 13- eller iOS 13-enheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. For at komme i gang skal du åbne Indstillinger-appen > Mobil / mobildata> Cellular / Mobile Data Options .

Tap on Cellular and Choose Cellular Data Options

2. Tænd nu kontakten til Lavdatatilstand.

Use Low Power Mode on iOS 13 and iPadOS 13

Artiklen fortsætter under annoncen

Spring over her for at finde ud af mere om, hvordan denne nye funktion fungerer.

2. Få mest ud af mørk tilstand

Efter flere års ventetid har Apple efterhånden rullet ud en fuldgyldig mørk tilstand til iPhone og iPad. Bortset fra at forbedre udseendet på hele grænsefladen, sikrer funktionen også, at øjnene føles behagelige, mens de ser indhold. Som et resultat forårsager endda timevis af Netflix binge-watching, læsning af lange artikler eller rulle gennem dine sociale medie-apps ikke øjetræthed eller anstrengelse. Men fordelen overstiger langt ud over at trøste øjnene.

Ifølge en test udført af PhoneBuff, tænder Dark Mode kan forlænge batteriets levetid på hele 30%. Ja, du har hørt det rigtigt! Det skyldes primært, at de sorte pixels i OLED-panelet (i øjeblikket findes på iPhone X, Xs, Xs Max, iPhone 11 Pro og 11 Pro Max) slukker og bruger meget mindre strøm. Det betyder, at du får det bedste fra begge verdener: en skærm der er let at se på og meget forbedret batterilevetid.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at komme i gang skal du åbne appen Indstillinger på din iPhone eller iPad og gå til Skærm og lysstyrke> Mørk. Bemærk, at der er en “Automatisk” ”Switch, der automatisk aktiverer Dark Mode ved solnedgang og Light Mode ved solopgang. Desuden giver det dig også mulighed for at indstille en brugerdefineret tidsplan for visningsændringen. For at gøre det skal du trykke på Valg> Brugerdefineret tidsplan . Indstil derefter tidsplanen som ønsket.

Use Dark Mode in iOS 13 and iPadOS 13

3. Få det bedste ud af optimeret batteriopladning

For at reducere batteriets aldring holder iOS 13 en fane i din daglige opladningsrutine. Og så venter softwaren på at afslutte opladningen forbi 80%, indtil du skal bruge enheden. Denne funktion forlænger ikke kun batteriets levetid, men spiller også en vigtig rolle for at forbedre batteriets levetid. Så sørg for at holde funktionen Optimeret batteriopladning aktiveret. For at gøre dette skal du gå over til Indstillinger-appen> Batteri> Batteristyring> Optimeret batteriopladning.

Læs også  Sådan sender du forsvundne beskeder i WhatsApp, Telegram, Signal og Instagram

Turn On Optimised battery charging

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Luk automatisk alle åbne Safari-faner

Bortset fra at være den mest sikre webbrowser, er Safari også meget effektiv. Til sammenligning kræver Apples webbrowser færre ressourcer end andre modparter som Google Chrome. Og derfor bruger det langt mindre batteri end de fleste webbrowsere. Men hvis du giver det et gratis løb, kan det spise masser af strøm på din enhed. En af de smarteste måder, du kan forhindre, at appen bruger meget strøm, er ved automatisk at lukke de åbne faner. Med iOS 13 og iPadOS 13 kan du konfigurere appen til automatisk at rydde op i alle de åbne faner efter en dag. På denne måde kan du holde appen rodfri og også hjælpe enheden med at vare længere.

For at bruge denne funktion skal du gå til Indstillinger-app> Safari> Luk faner og derefter vælge den foretrukne mulighed.

Automatically Close All Open Safari Tabs in iOS 13

Bare hvis du tænker, at dette er en super sej Safari-funktion, lad mig fortælle dig, at det er bare toppen af isbjerget, da Apples webbrowser har mange bemærkelsesværdige funktioner under emhætten i iOS 13 og iPadOS 13. Vil du lægge hænderne på dem alle? Spring over her .

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Del placering kun én gang

Placeringssporing er en af de mest magtfulde funktioner, som jeg er stødt på. Og medmindre du tager kontrol over det, vil din enhed fortsætte med at kæmpe for at holde magten længe. Heldigvis har Apple kun tilbudt en mulighed for at dele placering med alle apps en gang. Som et resultat skal de hver gang de har brug for at få adgang til din placering bede om din tilladelse. Det er ikke alt, de skal give en gyldig årsag til sporing af dine placeringsdata. Det kan ikke kun hjælpe batteriets levetid, men også forbedre sikkerhed og privatliv. Når en app begynder at spore din placering, får du en øjeblikkelig advarsel med flere muligheder. Vælg Tillad en gang i pop op. Næste gang appen vil hente din placering, skal den igen bede om din godkendelse.

Allow apps to access your location only once

6. Deaktiver automatisk download af apps og opdateringer

Aftalt, automatisk download af apps og opdateringer spiller en central rolle i forbedring af brugeroplevelsen. Når alt kommer til alt er det altid rart at automatisk downloade de nye køb foretaget på andre tilsluttede enheder og opdatere apps, så de altid kan køre problemfrit. Men ingen kan benægte det faktum, at det også bruger en stor andel batteri. Så på et tidspunkt, hvor din enhed kæmper for at holde strøm, skal du deaktivere automatisk download af apps og opdateringer. Sørg også for at deaktivere automatisk download af musik og bøger samt lydbøger.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at starte lanceringen Indstillinger app> iTunes & App Store> Under afsnittet Automatiske downloads skal du slukke for kontakten ved siden af Musik, apps, bøger og lydbøger og appopdateringer .

Disable Auto Download of Apps and Updates

7. Deaktiver opdatering af baggrundsapp

“Opdatering af baggrundsapp” er kendt for at forbruge et ton batteri. Og jeg tror ikke, du ville blive overrasket over at vide, at den også spiser i masser af data. Så hvis du finder ud af, at din iPhone dræner meget strøm eller bare ikke er i stand til at imødekomme dit behov, ville det være en klog mulighed at slukke for opdatering af baggrundsapp. For at deaktivere det skal du starte Indstillinger-appen> Generelt> Opdatering af baggrundsapp. Vælg derefter Fra.

Læs også  Sådan stopper du med at spilde tid på YouTube

Disable Background app refresh on iOS 13 and iPadOS 13

Artiklen fortsætter under annoncen

8. Aktivér lav strømtilstand

Ingen opsummering af de bedste batterilevende tip til iPhone kan være komplet uden “Lav strømtilstand”, kan de? Først introduceret i iOS 9 har det været en af mine yndlingsfunktioner i iOS, da det spiller en vigtig rolle i forlængelsen af batteriets levetid. Selv i 2019 er det fortsat lige så relevant som det var i 2015. Men inden du tænder for skifteren, er der nogle kompromiser, som du skal huske på. Det reducerer midlertidigt baggrundsaktiviteter såsom downloads og mailhentning, indtil din iPhone er tilstrækkeligt opladet. I betragtning af den meget forbedrede batterilevetid til gengæld tror jeg afvejninger er værd. Så gå også efter det!

For at komme i gang skal du åbne appen Indstillinger på din iPhone> Batteri> tænd kontakten til lav tilstand.

Enable Low Power Mode in iOS 13

Artiklen fortsætter under annoncen

9. Upload billeder af lav kvalitet til Safari

Upload af fotos og videoer i høj opløsning bruger ikke kun en masse data, men dræner også en hel del batteri. Og hvis du ofte skal uploade medier, skal du ikke undgå at udnytte denne funktion til at uploade billeder af lav kvalitet til Safari. Det kan fremskynde uploadprocessen; derved sparer du meget strøm på din enhed.

1. Besøg først det sted, hvor du vil uploade billeder. Klik derefter på Vælg / upload fil og vælg Fotobibliotek i menuen.

Choose Photo Library in Safari

2. Vælg nu dine billeder og tryk derefter på Vælg billedstørrelse nederst midt på skærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Choose Photo Library in Safari

3. Til sidst skal du vælge den foretrukne indstilling som medium, stor, lille og faktisk . Gå med lille eller medium for at spare strøm og også data.

Upload Low-Quality images to Safari

10. Sørg for at dele billeder af lav kvalitet via AirDrop

Når alt er i orden, kan jeg lide at dele fotos og videoer i original kvalitet. Men når enheden har lav strømforsyning, sørger jeg for at dele billeder og klip af lav kvalitet via AirDrop. Det hjælper min enhed med at vare lidt længere. For at finde ud af, hvordan det fungerer, skal du åbne Fotos-appen på din enhed og derefter vælge fotos du vil dele. Derefter skal du trykke på Del-knappen og vælge Indstillinger . Sørg derefter for, at kontakten til Alle fotos data er deaktiveret. Til sidst skal du trykke på Udført for at afslutte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Share Low-Quality Photos via AirDrop in iOS 13 and iPadOS 13

SE OGSÅ: 10 bedste iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max kameratip

Praktiske tip til at udvide iOS 13 og iPadOS 13 batteri Livet …

Forhåbentlig holder din iPhone nu længere mellem opladningerne. Husk, at problemet ikke er med disse magtsugende funktioner, men med manglen på gatekeeping. Jeg mener, hold styr på alle de funktioner, der kører på din enhed. Og når du ikke har brug for dem, skal du sørge for at slå dem fra med det samme. Bare hvis alle de ovennævnte tricks ikke giver det rigtige resultat, skal du gå til softwareopdateringen, da det er kendt for at løse mange skarpe problemer som det for nylig opdagede “WiFi afbrydes, når iPhone er låst” -problemet. Nu hvor samtalen er slut, del din feedback og de løsninger, der har fungeret for dig med at løse problemet.

Artiklen fortsætter under annoncen
/ custom css / .tdi_2_fbb.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_fbb .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_fbb.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_fbb.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_fbb.td-a-rec-img {text-align: center; }}