Sådan ændres standardsøgemaskinen på Microsoft Edge

22. august 2020 0 Af Mathias

Beslutningen om at indføre Chromium til Microsoft Edge har stort set betalt sig for Redmond-giganten. Fra brugere til eksperter har alle hyldet den nye Edge som et konkurrencedygtigt alternativ til Google Chrome. Det giver bedre batterilevetid, har et indbygget antisporingssystem og sviger langt mindre RAM end Chrome. Når det er sagt, er der nogle fronter, hvor Edge unødvendigt har været uigennemsigtig. Hvis du f.eks. Vil ændre standardsøgemaskinen på Microsoft Edge, bliver du nødt til at gennemgå flere bøjler. Derfor giver vi dig en enkel 3-trins guide til at ændre søgemaskinen fra Bing til Google eller enhver anden søgemaskine. Lad os gå igennem trinnene med det i tankerne.

Skift standardsøgemaskine på Microsoft Edge

1. Microsoft har gjort det sværere for brugerne at få adgang til muligheden for at ændre søgemaskinen. Af alle steder er menuen proppet under indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger – i modsætning til Chrome, hvor den er tilgængelig på selve hovedsiden. Under alle omstændigheder, for hurtigt at hoppe til siden med indstillinger for søgemaskiner , kopier nedenstående adresse og åbner den på Edge .

 kant: // indstillinger / søgning 

Change the Default Search Engine on Microsoft Edge

2. Klik her på den første rullemenu og ændre den til Google eller en hvilken som helst anden søgemaskine efter eget valg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan ændres standardsøgemaskinen på Microsoft Edge

3. Men det er ikke alt. Du skal også skifte til “Adresselinjen” i stedet for Microsofts søgefelt, der i sagens natur er standard til Bing – uanset hvad du har angivet som din standardsøgemaskine. Når du har gjort det, vil søgning på nye faner som standard flytte til adresselinjen.

Læs også  Sådan installeres Android 11 GSI på enhver projekt Diskant-enhed

Sådan ændres standardsøgemaskinen på Microsoft Edge

Skift fra Bing til Google på Microsoft Edge

Så det er sådan du kan ændre din søgemaskine til den nye Chromium-opbygning af Microsoft Edge. Mens vi elsker, hvad Microsoft laver for nylig, er denne særlige tilgang fra Redmond-giganten unødvendigt indviklet. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du har problemer, mens du ændrer standardsøgemaskinen på Microsoft Edge, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det. Mens vi er ved det, kan du også se vores artikel om den bedste søgemaskine.

Artiklen fortsætter under annoncen