Sådan tages et skærmbillede i Android Bypassing Restriction

23. august 2020 0 Af Mathias

For at beskytte DRM-indhold på Android foretaget Google nogle primære ændringer med frigivelsen af Android Oreo i 2017. Og med hvert år, der er gået, har Google strammet skruen og plasteret næsten alle løsninger. Hvis du tager et skærmbillede på beskyttede apps nu, får du besked med “At tage skærmbilleder er ikke tilladt af appen” -fejlen. I et sådant scenario har du ikke mange muligheder tilbage. Når det er sagt, er der stadig nogle smarte måder, der giver dig mulighed for at tage et skærmbillede i Android ved at omgå begrænsningen. Og i denne artikel skal vi forklare disse trin i detaljer, så du kan tage skærmbilleder på en hvilken som helst Android-app. Bare rolig, vi har også nævnt en ikke-rodmetode. Lad os nu gå igennem vejledningen med det i tankerne.

Tag et skærmbillede i Android Bypassing Restriction

Tidligere kan du tage skærmbilleder på apps som Snapchat ved hjælp af Google Assistant eller gennem skærmoptagelsesapps. Imidlertid er alle disse løsninger rettet nu , og du kan ikke længere tage skærmbilleder af disse beskyttede apps. Nu, hvis du tager et skærmbillede på apps som Snapchat eller Authy, får du besked med en fejl, der siger “At tage skærmbilleder er ikke tilladt af appen”.

I et sådant tilfælde har du brug for en computer til at tage et skærmbillede gennem ADB og en speciel skærmspejlsoftware. Der er masser af skærm spejling programmer derude, men jeg vil bruge sccpy-værktøjet , fordi det er hurtigt og koster intet. Og det bedste er, at du ikke engang har brug for rodadgang. Husk, at denne ikke-root-metode ikke fungerer på Netflix, Prime Video og andre mediestreaming-apps. Det fungerer dog ret godt på Snapchat, Signal, Authy og mere.

1. Indstil først ADB på din computer. Tilslut derefter din Android-enhed og kør adb-enheder for at kontrollere, om din computer genkender din enhed.

Læs også  Sådan omdannes noter til påmindelser på iPhone, iPad og Mac
Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan tages et skærmbillede i Android Bypassing Restriction

2. For det andet downloadscrppy (gratis) på din computer. Klik på ZIP-filen baseret på din computerarkitektur. Pak derefter filen ud på ethvert sted.

Take a Screenshot in Android Bypassing Restriction

3. Åbn nu den udpakkede scrcpy-mappe, og dobbeltklik på scrcpy.exe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Take a Screenshot in Android Bypassing Restriction

4. Det vil øjeblikkeligt spejle Android-skærmen på din computer. Gå nu videre og åbn alle de beskyttede apps på din smartphone. Du kan nu trykke på Ctrl + Shift + S for at tage et skærmbillede fra appen på din computer. Hvis du bruger macOS eller Linux, kan du bruge deres indbyggede genvej til at tage et skærmbillede. Det er ret let, ikke?

Take a Screenshot in Android Bypassing Restriction

Artiklen fortsætter under annoncen

At tage skærmbilleder er ikke tilladt af appen? Her er løsningen [Root Required]

Hvis du har rodfæstet din enhed, kan du gribe et skærmbillede på selve smartphonen . Ingen grund til at bruge en ekstra computer. Du bliver nødt til at oprette et lille modul, og så kan du blinke det på Magisk. Den bedste del ved denne metode er, at den også giver dig mulighed for at tage skærmbilleder på Netflix og andre mediestreaming-apps. Sådan kan du gøre det.

Læs også  Sådan installeres og bruges ny Windows 10 Terminal App

1. Download Smali Patcher (Gratis) fra XDA Forums. Det er et simpelt værktøj oprettet af en udvikler ved navn fOmey, der giver dig mulighed for at oprette små programrettelser inden for få sekunder.

2. Tilslut derefter din Android-enhed og kør adb-enheder for at kontrollere forbindelsen.

Sådan tages et skærmbillede i Android Bypassing Restriction

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Pak nu Smali Patcher-filen ud, og kør SmaliPatcher.exe. Aktivér her afkrydsningsfeltet “Secure Flag” og klik på “ADB Patch” . Det genererer en ZIP-fil i den samme Samli Patcher-mappe.

Take a Screenshot in Android Bypassing Restriction

4. Til sidst skal du flytte filen til din Android-enhed og blinke den som et modul inde i Magisk . Det er det. Nu kan du få fat i skærmbilleder på din Android-enhed uden at blive underrettet om “Fejlen til at tage skærmbilleder er ikke tilladt af appen”.

Tillad at tage skærmbilleder til en hvilken som helst Android-app

Så det er de to måder, du kan tage et skærmbillede på begrænsede Android-apps. Først har vi nævnt en ikke-rodmetode, så du nemt kan få fat i et skærmbillede. Og hvis du har rodadgang, vil Smali Patcher være til stor hjælp. Derudover er der også en måde at tage skærmbilleder af beskyttede apps gennem Xposed Framework, men trinnene er ret komplicerede, så jeg har ikke nævnt det. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du står over for noget problem, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det. Vi vil bestemt prøve at hjælpe dig.

Artiklen fortsætter under annoncen