Sådan bruges funktionen 'Remind Me When Messaging' på iPhone, iPad og Mac

18. november 2020 Slået fra Af Mathias

En velindstillet påmindelse kan være meget praktisk i forskellige situationer. Antag, at du har oprettet en lang liste over opgaver og troet, at du senere ville diskutere dem med din kollega. Men mens du chatter med din ven, rammer opgaverne dig ikke. Når denne liste kommer tilbage til dit sind, er det for sent. Ville det ikke være bedre, hvis du kunne få en rettidig påmindelse, mens du sendte en besked til nogen? Ja, det ville være meget nyttigt! For at forhindre dig selv i at glemme en vigtig ting, mens du chatter med dine kolleger eller kære, skal du sørge for at bruge funktionen ‘Påmind mig ved beskeder’ på iPhone, iPad eller Mac.

Opret en meddelelsesbaseret påmindelse i iOS 13, iPadOS 13 og macOS Catalina

Apple har revideret lageret “Påmindelser” -appen til en mere intuitiv oplevelse. Bortset fra en række nye funktioner har appen også en ret imponerende grænseflade, der ser ud på linje med iOS og iPadOS ‘kolleger. Når jeg ser på brugergrænsefladen, er alt, hvad jeg kan sige, at teknologigiganten langsomt men støt arbejder på at tilbyde universelle apps. Når vi taler om processen med at oprette en meddelelsesbaseret påmindelse i iOS 13, iPadOS 13 eller macOS Catalina, er den ret ligetil og fungerer pålideligt som beregnet. Med det sagt, lad os komme i gang!

Brug af funktionen “Remind When Messaging” på iPhone og iPad

1. Start Påmindelser app på din enhed, og tryk derefter på en eksisterende påmindelse, eller tilføj en ny.

Læs også  Sådan får du Siri Go på fuld skærm på iOS 14 og iPadOS 14
Artiklen fortsætter under annoncen

Launch-Reminders-app-on-iOS-13-and-iPadOS-13

2. Tryk på knappen “i” ved siden af påmindelsen. På den næste skærm skal du tænde kontakten lige ved siden af “Påmind mig, når jeg sender beskeder” .

tap on i button

Bemærk: Knappen “i” er muligvis skjult. Så du skal muligvis først trykke på påmindelsen igen for at afsløre denne knap.

Artiklen fortsætter under annoncen

Toggle the switch for remind me when messaging

3. Derefter skal du trykke på Vælg person og derefter vælge en kontakt fra din adressebog. I sidste ende skal du sørge for at trykke på Udført øverst til højre på skærmen for at afslutte.

Bemærk: Senere, hvis du beslutter dig for at vælge en anden person, skal du bare vende tilbage til den samme indstilling og tryk på knappen Rediger . Derefter skal du vælge en person fra din kontaktliste og trykke på Udført for at bekræfte ændringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er det! Påmindelsesappen viser en påmindelsesmeddelelse, når du chatter med den person (du har valgt) i appen Beskeder.

Oprettelse af en meddelelsesbaseret påmindelse i App til påmindelser i macOS Catalina

Nå, hvis du mener, at det at få en påmindelse under messaging var ret ligetil på iPhone , lad mig fortælle dig, at det er lige så upfront på macOS. For at komme i gang skal du blot starte Påmindelsesappen og derefter klikke på “i” knap ved siden af en bestemt påmindelse. Derefter skal du markere afkrydsningsfeltet til venstre for Når du meddeler en person . Derefter skal du tilføje en kontakt og bekræfte.

Læs også  Sådan begrænses Apple Music Storage Space på iPhone og iPad

Get reminder while messaging on Mac

SE OGSÅ: Sådan slås automatisk ukendte og spamopkald til iPhone i iOS 13

Artiklen fortsætter under annoncen

Få påmindelse, mens du sender beskeder til nogen, der holder glemsomhed i skak

Så det er en nem måde, du kan få en påmindelse på, mens du chatter med dine venner eller kære. Som jeg sagde ovenfor, kan det være meget nyttigt i en række situationer. Derfor skal du få mest muligt ud af denne nyligt tilføjede funktion, så du ikke behøver at skynde dig ved den ellevte time. Alligevel kunne du lide denne nye funktion? Hvis ja, glem ikke at dele dine tanker om det, og om Reminders-appen nu kan blive din yndlingsapp til at få rettidige påmindelser.