Sådan centreres proceslinjens ikoner på Windows 10

6. november 2020 Slået fra Af Mathias

Mens Windows 10 tillader tilpasning i høj grad, har det ikke forsøgt at eksperimentere med sine kernefunktioner som Start Menu og proceslinje. Begge disse UI-elementer er venstrejusteret og har siddet i et hjørne i næsten to årtier. Imidlertid har macOS og Chrome OS deres app-docking centreret, og jeg føler, at det er meget mere utilitaristisk og symmetrisk i det overordnede tema. Så hvis du også vil flytte proceslinjens ikoner til midten, er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du centrerer proceslinjeikoner med en meget enkel app. Den bedste del er, at det ikke kræver at rode med kernesystemet, så du ikke bryder noget. Med det sagt, lad os begynde.

Center proceslinjeikoner på Windows 10

Vi skal bruge en app kaldet FalconX som er udviklet af Chris Andriessen. Det er en fantastisk app og kræver ingen tung installation. Du skal bare køre programmet, og der har du det. Når det er sagt, er her trinene til at følge, så der er ikke plads til forvirring.

1. Download FalconX ZIP-fil herfra. Den er tilgængelig gratis, men hvis du vil støtte udvikleren, kan du installere den betalte version fra Microsoft Store ($ 1,09).

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Udpak derefter zip-filen og åbn mappen. Dobbeltklik her på “FalconX” for at køre programmet. Windows blokerer muligvis installationen, så klik på “Flere oplysninger” og klik derefter på “Kør alligevel”.

Center Taskbar Icons on Windows 10

3. Alle dine proceslinjeikoner flytter til midten i en zippy, og det bedste er, at det ikke føles som en tredjepartsløsning. Animationerne er virkelig seje og føles meget indfødte i systemet.

Læs også  Sådan bruges Instagram til Mac uden begrænsninger

Center Taskbar Icons on Windows 10 2

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Hvis du ønsker at konfigurere appen, kan du finde den i systembakken. Du kan prøve forskellige animationer og også tillade, at appen kører ved opstart . FalconX-appen understøtter også flere skærme op til 3 skærme.

Center Taskbar Icons on Windows 10 3

SE OGSÅ: Sådan får du adgang til det nye File Explorer-interface på Windows 10

Gør Windows-proceslinjens ikoner centreret

Så det var vores korte guide til, hvordan man gør proceslinjens ikoner centreret. Mange Windows-brugere har bedt om en naturlig måde at opnå det på, men denne tredjepartsapplikation føles næsten bagt ind i systemet. For ikke at nævne er support til 42 forskellige animationer helt fantastisk. Alligevel er det alt fra os. Hvis du fandt artiklen nyttig, kan du kommentere nedenunder og lade os vide.

Artiklen fortsætter under annoncen