Sådan køres et offline OCR-værktøj på en Chromebook

5. november 2020 Slået fra Af Mathias

Chromebooks ser generelt ned på, når det kommer til at udføre tunge operationer relateret til digital udgivelse, mediekonvertering, fotoredigering osv. Der er dog visse måder, du kan udføre mange af opgaverne på, hvis du har en tendens til at løse problemer. I denne artikel ser vi på, hvordan man kører et kraftfuldt offline OCR-værktøj på en Chromebook. Du vil være i stand til at konvertere billeder og ikke-søgbare dokumenter ved hjælp af en stærk OCR-tjeneste. Så på den note, lad os gå videre og finde instruktionerne til at udføre OCR-konvertering på en Chromebook.

Brug offline OCR-værktøj på en Chromebook

Her skal vi bruge kraftfuld Tesseract OCR-tjeneste , der er open source, gratis og vedligeholdt af Google. Da det er et kommandolinjeværktøj, bruger vi gImageReader, der er udviklet på Tesseracts motor. Det har en GUI-grænseflade og fungerer rigtig godt uden problemer.

På Chromebook skal vi bruge Windows-versionen af gImageReader, som vi har brug for Linux-support til. Og vi bruger et kompatibilitetslag kaldet Wine til at køre Windows-apps på et Linux-system. Husk, at Chromebooks, der er udstedt af skoler, ikke kan bruge denne metode på grund af manglende Linux-understøttelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du finder vejledningen lang og kompleks, kan du bruge OCR-tjenester online (f.eks. Newocr.com). Med hensyn til denne artikel forklarer jeg strengt en offline måde til at udføre OCR-konvertering. Oven i det er processen helt gratis og kan konvertere store stakke dokumenter på din Chromebook ligesom native apps, så det er godt. Når det er sagt, lad os nu gennem guiden.

Indholdsfortegnelse +

Opsæt offline OCR-værktøj på en Chromebook

1. Først og fremmest skal du aktivere Linux og oprette Vin på din Chromebook ved at følge vores linkede guider . Processen er lidt langvarig, men bestemt gennemførlig.

2. Derefter kører nedenstående kommandoer en efter en i Linux Terminal for at holde din Linux opdateret.

Læs også  Sådan tilpasses Alt + Tab-opførsel på Windows 10
Artiklen fortsætter under annoncen
 sudo apt-get update sudo apt-get upgrade 

Run an Offline OCR Tool on a Chromebook

3. Efter at have gjort det, download gImageReader (gratis) og flyt det til sektionen Linux-filer. Derefter omdøbe det til noget kort. For eksempel Run an Offline OCR Tool on a Chromebook billedbillede . Flyt også billedet eller PDF-filen til sektionen Linux-filer, som du vil konvertere.

Use Offline OCR Tool on a Chromebook

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Åbn nu Linux-terminalen og kør nedenstående kommando for at installere gImageReader. Det starter en installationsguide ligesom Windows . Så klik bare på “Næste” og installer applikationen.

 vin gimage.exe 

Use Offline OCR Tool on a Chromebook

Kør gImageReader på en Chromebook

1. Efter installationen skal du udføre nedenstående kommando i Linux Terminal for at køre gImageReader. Sørg for at ændre brugernavn til det faktiske brugernavn , du har tildelt Linux på din Chromebook. For at finde det skal du kontrollere det oprindelige navn før Run an Offline OCR Tool on a Chromebook @ penguin under Linux Terminal. Det er dit brugernavn.

Bemærk: Hvis du vil åbne gImagReader gennem en let genvej, skal du se vores ovenstående vejledning om, hvordan du opsætter vin og gennemgår genvejssektionen.

Artiklen fortsætter under annoncen
 vin "/ hjem /  brugernavn  / .vin / drive_c / Program Files / gImageReader / bin / gimagereader-qt5.exe "
 

Run an Offline OCR Tool on a Chromebook

2. Nu åbner OCR-værktøjet på din Chromebook. Klik på ikonet “ File ” for at komme i gang.

Run an Offline OCR Tool on a Chromebook

3. Klik her på Run an Offline OCR Tool on a Chromebook / og naviger til hjem -> brugernavn . Du finder den PDF-fil, som du havde flyttet til Linux-sektionen. Vælg og åbn den.

Artiklen fortsætter under annoncen
%MINIFYHTML4b792f864cf390b29987257ef78ccc806%

Run an Offline OCR Tool on a Chromebook

4. Nu skal du blot klikke på “OCR-tilstand” og ændre det til “hOCR, PDF” , hvis du vil have en søgbar output i PDF-format. Hvis du bare vil søge i tekst, skal du holde den "Almindelig tekst". Klik til sidst på "Genkend alt", og det starter OCR-konverteringen. Afhængigt af dokumentets størrelse kan processen tage noget tid.

Run an Offline OCR Tool on a Chromebook

5. Klik til sidst på ikonet Eksport, der er placeret i højre rude, og vælg “ Eksporter til PDF “. Klik derefter på “OK”, hvis du får en dialogboks.

Artiklen fortsætter under annoncen
%MINIFYHTML4b792f864cf390b29987257ef78ccc807%

Sådan køres et offline OCR-værktøj på en Chromebook

6. Vælg nu, hvor vil du gemme det konverterede dokument . Sørg for at åbne Run an Offline OCR Tool on a Chromebook / og naviger til hjem -> brugernavn og gem derefter filen.

Sådan køres et offline OCR-værktøj på en Chromebook

7. Sådan ser det konverterede dokument ud. Konverteringen er absolut på punkt med minimale fejl. For gode foranstaltninger kastede jeg også en tung fil (36MB) med 41 sider, og den konverterede hele filen som en charme.

Artiklen fortsætter under annoncen
%MINIFYHTML4b792f864cf390b29987257ef78ccc808%

Sådan køres et offline OCR-værktøj på en Chromebook

Brug Tesseract OCR på en Chromebook ved hjælp af gImageReader

Så det er sådan, du kan køre et offline OCR-værktøj på en Chromebook ved hjælp af Linux og Wine. Sikker på, installationsprocessen er lidt kedelig, men når du først har konfigureret det, er det uhyre nyttigt at konvertere OCR-filer til PDF-filer, der kan søges i, i en smule.

For ordens skyld prøvede jeg det dedikerede Debian-installationsprogram for gImageReader, men output var ikke så godt som Windows, hvilket er ret underligt. Alligevel er det alt fra os. For flere sådanne tip, gå gennem vores artikel om de bedste Chrome OS-tip og tricks. Sådan køres et offline OCR-værktøj på en Chromebook

/ tilpasset css / .tdi_2_458.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_458 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_458.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_458.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_458.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Artiklen fortsætter under annoncen