Øg din produktivitet på Windows 10 med genvejstastværktøj

2. september 2020 0 Af Mathias

Du skal lære Windows 10-tastaturgenveje for at blive en strømbruger. Tastaturgenveje eller kort sagt genvejstaster giver dig mulighed for at udføre mange opgaver uden meget at bevæge dig rundt. Du trykker på en kombination af taster, og der har du det. Men nogle gange er de allerede eksisterende tastaturgenveje ikke nok. I så fald kan du oprette dine egne tastaturgenveje for at udføre opgaver, som du regelmæssigt udfører. Det kan være alt som at åbne en mappe, et program eller en tekstfil eller køre en Windows-automatisering. Så i denne artikel bringer vi dig et fantastisk genvejstastværktøj kaldet WinHotKey. Det giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede tastaturgenveje på Windows 10 uden hacks eller løsninger. Så uden yderligere forsinkelse, lad os gå videre og konfigurere WinHotKey.

Opsæt WinHotKey og Breeze gennem Windows 10

1. Download WinHotKey herfra og installer det på din Windows-computer. Det er et lille program, så det tager ikke meget tid at installere. Det bedste er også, at programmet er helt gratis.

2. Åbn det derefter, så får du et mini-vindue. Klik på “Ny genvejstast” for at oprette en tastaturgenvej efter dine præferencer. Jeg vil anbefale dig at vælge kombinationen “Win + nummer”, da den er let og mindeværdig.

Set Up WinHotKey and Breeze Through Windows 10

Artiklen fortsætter under annoncen

3. For eksempel åbner jeg altid mappen Downloads, så Jeg har oprettet en “Win + 1” genvej for at åbne Downloads-mappen . Dette sparer mig utallige klik og dyrebar tid.

Set Up WinHotKey and Breeze Through Windows 10 2

4. På samme måde har jeg oprettet en “Win + 2” genvej til åbning af kommandoprompt . Dette hjælper mig med at komme på Windows Terminal inden for få sekunder, så jeg kan udføre ADB-kommandoer uden at miste noget øjeblik. Du kan også oprette sådanne genveje til en række opgaver: det være sig at åbne en mappe, et program eller køre et Powershell-script.

Læs også  Sådan bestiller du online fra JioMart på WhatsApp

Set Up WinHotKey and Breeze Through Windows 10 3

Artiklen fortsætter under annoncen

Maksimer din produktivitet på Windows 10 med WinHotKey

Så det er sådan, du kan springe over mapper og programmer på Windows 10 med dine foretrukne tastaturgenveje. Der er mange sådanne genvejsprogrammer, men WinHotKey er let, gratis og fungerer problemfrit uden fejl. Hvis du er en person, der elsker at bruge tastaturgenveje til at navigere gennem operativsystemet, vil dette lille hjælpeprogram hjælpe dig meget. Alligevel er det alt fra os. Hvis du vil lære lignende tip og tricks til Windows 10, skal du gå over til vores linkede artikel.