Sådan fjernes Fortsæt med at se titler på Netflix på Android

2. september 2020 0 Af Mathias

Netflix er en af de mest populære tjenester, folk bruger til at dræbe tid i denne karantæne. Tjenesten tilføjede 15 millioner nye brugere midt i Coronavirus-låsning, hvilket næsten fordoblede den forventede projektion. Virksomheden viser intet tegn på at stoppe og frigive funktion efter funktion for at gøre oplevelsen mere behagelig. For blot et par uger tilbage tillod det brugere at låse deres Netflix-profiler ved hjælp af en PIN-kode. Og nu har den frigivet en funktion, der er længe anmodet om at fjerne emner fra fortsat overvågningsliste. Så hvis du vil slippe af med din visningsfejl, kan du her se, hvordan du kan fortsætte med at se titler på Netflix på Android.

Bemærk: Funktionen rulles ud i etaper. Så hold øje med, hvis du ikke har modtaget det endnu.

Fjern Fortsæt Se titler på Netflix på Android

For at være klar havde Netflix allerede en metode, der gjorde det muligt for brugere at fjerne, fortsætte med at se titler fra deres konti. Denne metode fungerede dog kun på nettet. Hvis du vil bruge det samme, skal du klikke på profilikonet øverst til højre og gå til Konto -> Din profil -> Visningsaktivitet og klikke på knappen ⃠.

Remove Continue Watching Titles on Netflix on Web

Artiklen fortsætter under annoncen

Men den metode har allerede eksisteret i lang tid, så vi diskuterer den ikke. Lad os se, hvordan du kan fjerne, fortsæt med at se titler på Netflix på din Android-enhed:

1. Tryk på trepunktsmenuikonet på den titel, du vil fjerne.

2. Vælg “Fjern fra række” .

Liste over de bedste Netflix-film og tv-serier

Så du har set alt på Netflix i en måned nu, og du er ikke sikker på, hvad du skal se længere. Nå, hvis det er tilfældet, vil vores lister over bedste film og tv-serier på Netflix hjælpe dig. Klik bare på nedenstående links for at tjekke dem ud.

Læs også  Sådan aktiveres mørk tilstand i Apple Books på iPhone, iPad og Mac
Artiklen fortsætter under annoncen
  • Bedste Netflix-film
  • Bedste Netflix animerede serie
  • Bedste Netflix animerede film
  • Bedste Netflix kampsportfilm
  • Bedste Netflix-originaler
  • Bedste Bollywood Hindi-film på Netflix
  • Bedste anime på Netflix
  • Bedste familiefilm på Netflix
  • Bedste Heist-film på Netflix
  • Bedste tv-serie på Netflix

Rens din fortsatte overvågningsliste på Android

Så det er sådan, du kan rense din Fortsæt overvågningsliste på Netflix. Som du kan se er processen meget enkel og kræver lidt indsats. Dette Netflix-trick vil være særligt nyttigt nu, når du tester og prøver mange nye titler. Glem ikke at tjekke vores samling af Netflix-film og tv-shows. Endelig, lad os vide, hvordan du passerer karantæne ved at skrive i kommentarerne nedenfor.