Sådan vises internethastighedsmåler på proceslinjen i Windows

5. november 2020 Slået fra Af Mathias

Mens Windows 10 leveres med en indbygget internetbåndbreddemanager, leveres den ikke med en internethastighedssporing. Det betyder, at der ikke er nogen måde at kontrollere, hvor meget internet dit system bruger i realtid. Det er her værktøjer til internethastighedsmåler kan hjælpe dig. Disse værktøjer kan vise dig den aktuelle internetoverførsel og downloadhastighed på din Windows-maskine. Denne information er ganske praktisk. Det kan hjælpe dig med at finde ud af, om og hvornår din maskine bruger mere end forventet internetbåndbredde. Internethastighedssporing kan også hjælpe dig med at spore forbindelsesproblemer i dit netværk. Så i denne artikel vil vi hjælpe dig med at overvåge realtids internethastighed ved at vise en internethastighedsmåler på proceslinjen på din Windows-maskine.

Vis internethastighedsmåler på proceslinjen i Windows

Da Windows ikke understøtter internethastighedssporing, bruger vi en tredje- fest app til at gøre det. Der findes både gratis og betalt software på markedet, der gør dette. Vi testede flere internethastighedsmålerværktøjer til Windows, og den bedste, vi fandt og anbefaler, er DU Meter. Du kan downloade softwaren ved at klikke her. Det er gratis at downloade og bruge i en prøveperiode på 30 dage efter, at du bliver nødt til at købe en licens . Dens normale pris er omkring $ 30, men du kan normalt få den til en rabat på omkring $ 10.

Download DuMeter

Artiklen fortsætter under annoncen

Når du har downloadet DU Meter-appen, skal du følge trinene for at vise internethastighed på proceslinjen i Windows.

1. Dobbeltklik først på installationsfilen for at installere appen. Når det er installeret, åbnes det som vist på billedet nedenfor. Klik på knappen “Næste” for at fortsætte .

setup page DU Meter

Artiklen fortsætter under annoncen

2. På denne side vil DU Meter give dig en kort forklaring om dens grænseflade og vise dig, hvordan softwaren ser ud. Det vigtigste, der er værd at bemærke her, er, at proceslinjefunktionen understøttes på Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10 . Det betyder, at det vil fungere for 99% af dig. Hvis du stadig bruger Windows XP af en eller anden grund, fungerer DU Meter, men det viser kun det flydende vindue. Under alle omstændigheder skal du klikke på “Næste” for at fortsætte.

setup page DU Meter 1

3. På denne side kan du indstille en grænse for dit månedlige forbrug. Når din computer krydser denne tærskel, vil DU Meter informere dig. Det sender dig også avancerede alarmer, så du ved, hvornår du er ved at overskride grænsen. Du kan indtaste grænsen her eller senere konfigurere den i appens indstilling. Klik på “Næste” for at fortsætte.

Artiklen fortsætter under annoncen

setup page DU Meter 2

4. Denne side er ikke nyttig for de fleste brugere. Brugere, der ønsker at bruge DU Meter på flere Windows-pc’er og generere en kumulativ rapport, kan du finde de trin, du skal følge for at gøre det samme. Klik på “Spring over” for at fortsætte.

Læs også  Sådan finder du din offentlige og lokale IP-adresse på Windows eller Mac

setup page DU Meter 3

5. Klik nu på knappen “Finish” for at afslutte opsætningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

setup page DU Meter 4

6. Når installationsprocessen er færdig , vil du se en popup, der beder dig om at aktivere DU Meter-værktøjslinjen på proceslinjen . Klik på “Ja” for at tillade det.

setup page DU Meter 5

7. Som du kan se, sporer DU-måleren nu mit internet og viser mig internethastigheden på proceslinjen i Windows . Du vil også bemærke en flydende graflinje, der viser nogle yderligere oplysninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

DU Meter

8. Nå, du kan klikke på vinduet for at afsløre flere muligheder.

DU Meter 3

Artiklen fortsætter under annoncen

9. Ud af de tre menuer i bunden (Netværk, LAN og programmer) er det vigtigste menuen “Programmer”, da den vil vise dig listen over apps, der har adgang til internettet med den mængde båndbredde, de bruger. Dette er en fantastisk måde at hurtigt finde den skyldige app eller software, der opsuger alle data.

DU Meter Program

10. Der er også en minimer- og luk-knap øverst. Knappen “minimer” minimerer vinduet til toppen af skærmen , hvor det er synligt oven på alt, hvad du laver. Dette er en fantastisk måde at holde øje med din internethastighed uden at skulle se på proceslinjen.

DU Meter 2

Artiklen fortsætter under annoncen

11. Hvis du ikke kan lide det, kan du klikke på knappen “Luk”, der lukker det flydende vindue. Du kan åbne den igen ved at åbne “Systembakke” og klikke på ikonet for DU Meter-appen.

DU Meter System Tray Icon

12. Mens du er her, kan du højreklikke på ikonet på systembakken for at afsløre flere muligheder inklusive rapporter, brugerindstillinger, administratorindstillinger og mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

DU Meter System Tray Icon

13. For at få adgang til alle indstillinger og konfigurere software skal du klikke på “Administratorindstillinger ..”. Her finder du alle konfigurationsværktøjerne. Tilsvarende skal du klikke på “Totaler og rapporter”, når du har brug for at gå dybt ned i dine internethastighedssporingsrapporter.

DU Meter Options

Vis internethastighed på proceslinjen i Windows gratis

Som nævnt ovenfor fungerer DU Meter med Windows Vista og nyere. Hvis du har en pc, der kører Windows XP eller Windows Server 3, skal du tjekke NetSpeedMonitor (gratis). Bortset fra den ovennævnte version af Windows fungerer appen også med Windows Vista og Windows 7. Og da dette er et gratis værktøj, er det et godt alternativ til DU Meter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Få NetSpeedMonitor, der arbejder på Windows 8 og Windows 10

Hvis du vil bruge NetSpeedMonitor på Windows 8 og Windows 10-enheder, kan du gøre det. Selvom det ikke giver så detaljerede oplysninger som DU Meter, er det gratis at bruge, hvilket er et stort plus. Så her er hvordan du kan aktivere NetSpeedMonitor på Windows 8 og Windows 10-maskiner til at vise internethastighed på proceslinjen gratis.

Læs også  Sådan får du Android 11-opdateringen på din Chromebook

1. Højreklik på installationsfilen, og vælg derefter egenskaber.

NetSpeedMonitor Properties

2. Her skal du vælge “Kompatibilitet” og aktivere afkrydsningsfeltet ud for “Kør dette program i kompatibilitetstilstand for” mulighed (markeret på billedet nedenfor). Klik på “Anvend” og installer derefter denne app som enhver anden almindelig Windows-app.

Artiklen fortsætter under annoncen

NetSpeedMonitor Compatibility

3. Når du har installeret appen, kan du ikke se nogen ændringer på din computer. Det er fordi du bliver nødt til at aktivere det først. For at gøre det skal du højreklikke et vilkårligt sted på Windows proceslinje og derefter gå til Toolbar -> NetSpeedMonitor.

Enabling Net SpeedMonitor

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Klik til sidst på knappen “Gem”.

Enabling Net SpeedMonitor

5. Nu, da dette værktøj ikke er beregnet til at fungere med Windows 8 og Windows 10 enheder, for nogle brugere kan internetmåleren sidde fast på nul . På min Windows 10-enhed sad den nul for mig som vist på billedet nedenfor. Men bekymre dig ikke, vi har også en løsning på det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Saving Net Speed Monitor

6. Højreklik på NetSpeedMonitor-læsningen (som sidder fast ved nul) og klik på “Konfiguration”.

Mending NetSpeedMonitor

Artiklen fortsætter under annoncen

7. Under “Netværksgrænseflade” skal du klikke på rullemenuen og vælge dit WiFi-adapternavn og klikke på Anvend . Hvis du ikke kender din maskines WiFi-adapter, skal du bare vælge en og anvende og gentage processen, indtil den begynder at fungere.

Mending NetSpeedMonitor 2

8. Forresten kan du finde din maskins WiFi-adapter ved at åbne “Enhedshåndtering” og udvide menuen “Netværkskort” .

Mending NetSpeedMonitor 2

Artiklen fortsætter under annoncen

9. Nu skal det begynde at spore din internethastighed. Det begyndte at virke for mig som du kan se på billedet nedenfor.

Finding Device Manager Net Speed Monitor Working SE OGSÅ: Sådan centreres proceslinjens ikoner på Windows 10

Hold styr på internetforbrug på din Windows-maskine

Jeg håber, at du var i stand til at følge vejledningen og lykkedes med at aktivere internethastighedsmåleren på din Windows-maskine, hvis du havde ethvert problem ved at følge vejledningen, så lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor, så hjælper vi dig. For så vidt som hvilken software du skal bruge, hvis du tænker langsigtet, er DU Meter den mulighed, du skal gå med. Det er aktivt udviklet og tilbyder langt flere funktioner. Men hvis du bare vil have en simpel internethastighedsmåler og ikke vil betale noget for det, så er NetSpeedMonitor muligheden for dig. Test dem, og lad os vide, hvilken du gik med.

Artiklen fortsætter under annoncen