Sådan skifter du hurtigt mellem mørk og lys tilstand på Mac

3. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Ud over den visuelle fornøjelse er der meget at kunne lide i mørk tilstand. For det første beskytter det ikke kun dine øjne mod anstrengelse, men sparer også masser af strøm, så din enhed kan vare længere. Mens macOS har fået det elskede mørke tema i nogen tid (siden macOS Mojave’s dage), mangler det en mulighed for at lade brugerne hurtigt skifte mellem mørk og lys tilstand på Mac, i modsætning til iOS-modparten. Ikke desto mindre er der et hack, som du kan bruge til hurtigt at skifte mellem tilstande. Hvis du er villig til at prøve det, her er en hurtig gennemgang for at tilføje en lys / mørk tilstandskontakt på din macOS-enhed.

Sådan tilføjes en lys / mørk tilstandskontakt på Mac

Så hvordan fungerer dette trick?

Bare hvis du spekulerer på hvordan dette hack fungerer, lad mig fjerne tvivlen på forhånd. Første ting først kræver Apples Automator-app – et fantastisk værktøj til at multiplicere produktiviteten på Mac. Så du behøver ikke installere nogen tredjepartssoftware eller afskalle bukke for at skifte mørk og lys tilstand på macOS. Er der nogen skjult fangst? Slet ikke. Det eneste, du skal gøre, er at konfigurere det perfekt ved at følge et par trin. Når installationen er slut, fungerer den som forventet – så længe du ved, hvordan du dobbeltklikker på et ikon!

1. Start Automator app på din Mac. Du kan bruge Spotlight til hurtigt at finde det.

Open Automator app

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Vælg nu Application som en type til at oprette et nyt dokument. Klik derefter på Vælg.

Læs også  Sådan løses høj CPU-brug efter Windows 10 KB4512941-opdatering

select the Application option as a type to create a new document. Then, click on Choose.

3. Vælg derefter sektionen Bibliotek Handlinger i sidepanelet.

Select Actions in Library section

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Søg derefter efter “Skift systemudseende” . Træk det ind i Automator-arbejdsgangen til højre, når det vises.

search for

5. Som du kan se, vælges “Skift systemudseende” “Skift lys / mørkt” . Det er tid til at gemme Automator-applikationen som “Skift lys / mørk.app” på det ønskede sted som applikationsmappe, dokumentmappe eller endda desktop.

Artiklen fortsætter under annoncen

Toggle Light:Dark

For lidt mere bekvemmelighed vil jeg sætte skiften på skrivebordet. Når du er færdig, skal du afslutte appen.

Place Toggle Light:Dark on Desktop

Skift mellem lys og mørk tilstand fra Spotlight på Mac

Nu hvor du har gjort det hårde arbejde, det er tid til at høste fordelen. Jeg mener, du kan nu hurtigt skifte mørk tilstand og lystilstand. For at gøre det skal du blot dobbeltklikke på Automator-ikonet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan skifter du hurtigt mellem mørk og lys tilstand på Mac

Bemærk:

   Første gang du klikker på Automator-ikonet, vises der muligvis en popup der beder om din tilladelse. Klik på OK.

  • Bare hvis du havde gemt kontakten Skift lys / mørk i dokumentmappen eller andre steder, kan du bruge Spotlight til hurtigt at finde den og derefter trykke på enter for at skifte mellem de to givne tilstande .

  Skift mellem lys og mørk tilstand med et dobbeltklik på macOS

  Det er den seje måde at hoppe mellem de mørke og lyse temaer på macOS. Som jeg sagde ovenfor, fungerer det ret godt, så det skulle ikke være en stor ting at komme igennem hacket. Desuden føles det som en indfødt funktion takket være den pæne implementering, er det ikke? Hvis du har fundet det super praktisk, er du velkommen til at dele dine tanker med os.

  Artiklen fortsætter under annoncen
  / tilpasset css / .tdi_2_087.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_087 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_087.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_087.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_087.td-a-rec-img {text-align: center; }}