Sådan spiller du Roblox på Chromebook

Sådan spiller du Roblox på Chromebook

12. september 2020 0 Af Mathias

Brugere, der flytter fra en Windows-pc til en Chromebook, har svært ved at acceptere, at de ikke længere kan spille deres yndlingsspil på denne nye platform. Ting har dog ændret sig dramatisk i de sidste par år, og nu kan du spille de fleste Windows-spil enten via Steam eller Play Store. For nylig dækkede vi, hvordan du spiller Minecraft på Chromebook, og denne gang bringer vi dig, hvordan du kører Roblox på din maskine. Du kan nemt installere og afspille Roblox på Chromebook og uden hacks og tweaks. Så uden yderligere forsinkelse, lad os springe til trinnene.

Spil Roblox på Chromebook

1. I modsætning til populær misforståelse er Roblox nu tilgængelig på Chromebook og kan nemt installeres via Google Play Butik. Først skal du aktivere Play Butik fra Indstillinger, og du er klar til at gå.

Play Roblox on Chromebook

2. Klik derefter på på dette link, og installer Roblox på din Chromebook.

roblox

3. Nu skal du bare åbne spillet fra App Drawer, og Roblox fungerer som en charme. Det understøtter også WASD-nøglekontrol og ekstern mus.

Play Roblox on Chromebook

4. I min test var der nogle grafiske problemer med sorte pletter med intermitterende intervaller. Efter at have aktiveret GPU-acceleration fra Chrome Flags blev effekten imidlertid minimeret. Du kan også prøve den samme metode på din Chromebook. Bortset fra det, hvis din Chromebook har en ARM-baseret processor, ville Roblox klare sig ret godt, da du kører en Android-app.

enable gpu roblox chromebook

5. Hvis din Chromebook ikke har Play Store-support, , kan du bruge en app kaldet ARC Welder til at installere Android APK’er direkte. For eksempel har vi skrevet en guide til at køre Kodi på ikke-understøttede Chromebooks, så følg guiden på lignende linjer, og du vil også kunne spille Roblox på din Chromebook. Du kan finde Android APK til Roblox herfra.

Læs også  Sådan tilpasses Safari-startsiden i macOS Big Sur

Installer og kør Roblox på din Chromebook som en Champ

Så det var vores korte artikel om, hvordan for at spille Roblox på Chromebook. Som vi kan se, er det populære spil allerede tilgængeligt i Google Play Butik, og du behøver ikke gennemgå nogen form for besvær for at spille dette massive multiplayer-spil. Hvis du vil spille flere spil på din maskine, skal du gå over til vores dedikerede artikel om de bedste Chromebook-spil. Alligevel er det alt fra os. Hvis du står over for et problem, mens du installerer Roblox på Chrome OS, skal du kommentere nedenfor og lade os vide.