Sådan ændres appspecifikt sprog i iOS 13 og iPadOS 13

17. november 2020 Slået fra Af Mathias

iOS 13 er kommet med flere nye funktioner. Mens nogle nye tilføjelser som Lavdatatilstand og Mørk tilstand har skudt en masse rampelys, er funktioner som “Påmind når meddelelser” og muligheden for at ændre det app-specifikke sprog på iPhone og iPad stadig under wraps. Personligt har jeg fundet muligheden for at indstille et andet sprog til en individuel app uden at skulle forstyrre systemets sprog ganske nyttigt. Og jeg tror, det bliver et godt valg for flersprogede mennesker, der foretrækker engelsk som den officielle mulighed, men som interagerer med deres venner og kære på deres modersmål. Hvis du er en af dem, så lad mig vise dig, hvordan det fungerer!

Sådan ændres sprog for en individuel app på iPhone og iPad

For en samlet oplevelse på tværs af enheden er det bedre at beholde en Sprog. Det er hovedårsagen til, at iOS 12 eller tidligere ikke tilbød fleksibiliteten til at indstille et sprog pr. App-basis på iPhone eller iPad. Men ved at kende det faktum, at en lingo – uanset hvor populær den måske er – ikke kan forene millioner af mennesker fra forskellige lande og regioner, har iOS 13 fjernet den ældgamle begrænsning til det bedre. Så du kan nu holde engelsk som dit foretrukne valg på tværs af systemet, men vælg at lokalisere WhatsApp eller Telegram med hindi, spansk eller hvad du måtte ønske.

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Open Settings app on your iPhone

2. Rul nu ned og tryk på din yndlingsapp hvilket sprog du vil ændre. I denne test skal jeg vælge Gmail.

Læs også  Sådan repareres Apple Watch, der ikke låser Mac op med macOS Big Sur

Select Gmail

3. På den næste skærm skal du trykke på Sprog og derefter vælge et foretrukket sprog . Afslut derefter indstillingerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Choose App Specific Language

Ændringen træder i kraft med det samme. For at tjekke det skal du starte den app, som du har ændret langugaen for. Den nye lingo ville være fuldt pyntet for at byde dig velkommen. Gå nu videre og brug denne app til at skrive en note, send en besked eller hvad den er lavet til.

Change language in Gmail for iOS and iPadOS

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du tilfældigvis skifter mening senere, skal du gå tilbage til den samme sprogindstilling og vælge det ønskede sprog. Det er så simpelt som det nogensinde kan blive, er det ikke?

SE OGSÅ: Sådan dæmpes automatisk ukendte og spamopkald på iPhone i iOS 13

Indstil foretrukket sprog i dine foretrukne apps på iPhone og iPad

Fra nu af vil dine yndlingsapps ikke længere blive styret af systemets sprog. Så afhængigt af dine behov kan du indstille et andet sprog i hver af dine foretrukne apps. Personligt har jeg fundet denne funktion ret nyttig, da den giver mig mulighed for at kommunikere med venner på regionalt sprog mere bekvemt. Fortæl mig dine tanker om det i kommentarerne nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen