Sådan installerer du udvidelser til Google Chrome på Android

25. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

For mange brugere er udvidelser det vigtigste for en webbrowser. Google Chrome-brugere har en lang liste af udvidelser, som de elsker at bruge på skrivebordet. Der er dog ingen understøttelse af Chrome Extensions på Android-enheder, hvilket gør, at den mobile oplevelse ikke er lige så god som på computeren. I lang tid har brugerne bedt om understøttelse af udvidelser på Android, men uden held. Det betyder dog ikke, at der ikke er mulighed for at bruge Chrome-udvidelser på din Android-enhed. Faktisk er der en måde, og den fungerer rigtig godt. Så hvis du gerne vil bruge Google Chrome-udvidelser på din Android-enhed, kan du her se, hvordan du installerer Chrome-udvidelser på Android.

Installer Chrome-udvidelser på Android

Før vi begynder, skal du være opmærksom på, at Chrome på Android ikke understøtter udvidelse. For at dette kan fungere, skal vi bruge en tredjepartsbrowser kaldet “Kiwi browser”. Kiwi-browseren er baseret på open source-projektet Chromium og bruger dets Blink-renderingsmotor, som også driver Google Chrome. Så den ligner og fungerer meget godt i forhold til Google Chrome. Det er også en open source-browser og har ikke nogen form for baggrundssporing.

1. Download Kiwi-browseren APK herfra og installer den. Du kan få en advarsel, da du side-loader en tredjepartsapp. Du skal blot åbne Indstillinger og trykke på “Tillad fra denne kilde”.

2. Herefter skal du åbne browseren og søge efter den udvidelse, du vil installere ligesom du gør på dit skrivebord. Tryk på “Tilføj til Chrome”, og tryk yderligere på Ok. Nu vil udvidelsen blive installeret.

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Guide: Begræns voksenindhold i iOS 14 på iPhone og iPad

3. Hvis du vil finde alle dine udvidelser, skal du trykke på menuen med 3 prikker i øverste højre hjørne og åbne Udvidelser. Her kan du vælge at fjerne udvidelsen eller deaktivere den.

Som du kan se, var vi i stand til at installere og bruge udvidelser på vores Android-enhed uden problemer. Bemærk, at de udvidelser, der er specifikt lavet til desktopversionen af Chrome, ikke vil fungere her. Bortset fra det understøttes alle udvidelser.

SE OGSÅ: Sådan får du Microsoft Edge baseret på Chromium

Chrome Extensions on Android is Magic

Så det er noget rigtig fedt og forbedrer weboplevelsen på mobilen betydeligt. Jeg bruger en masse udvidelser på min pc, så det er ret spændende for mig. Hvis du er en af de brugere, der desperat havde brug for udvidelser på din Android-enhed, ja, så kan du det nu. Brug denne metode til at installere udvidelser, og lad os vide, hvordan du har det med Chrome-udvidelser på Android ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen