Sådan får du fuld mørk tilstand på Google Chrome

25. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

De fleste af os foretrækker Google Chrome, fordi den giver en stabil ydeevne og synkroniserer godt med vores Google-konto. Men hvis du bruger Chrome i længere tid, især om natten, kan den blændende hvide skærm belaste dine øjne for meget. Den gode nyhed er, at Google nu bringer mørk tilstand til Chrome. Funktionen er dog stadig under udvikling og fungerer ikke godt i øjeblikket. Men vi har fået en fuldt fungerende mørk tilstand på Google Chrome, og du kan bruge den lige nu. Så hvis du ikke kan vente på, at Google frigiver denne funktion, kan du her se, hvordan du kan aktivere mørk tilstand på Google Chrome.

Få mørk tilstand på Google Chrome

1. Åbn udvidelsen Dark Reader på Google Chrome, og klik på “Add to Chrome”.

2. Dark Reader er ikke et tema, men en udvidelse, som mørkner indholdet af en webside. For at få fuldstændig mørk tilstand skal du installere Just Black-temaet fra Google på din Chrome. Nu er du klar til at nyde den mørke tilstand i Chrome.

3. Sådan ser internettet ud, når du bruger mørk tilstand i Chrome.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette diasshow kræver JavaScript.

4. Hvis du vil fjerne Dark Mode, skal du blot højreklikke på Dark Reader-udvidelsen og klikke på “Remove from Chrome”. Derefter åbner du Chrome://indstillinger og scroller ned til Tema og klikker på “Nulstil til standard”.

Læs også  Sådan omdannes noter til påmindelser på iPhone, iPad og Mac

SE OGSÅ: Sådan planlægger du gratis e-mails på Gmail

Udnyt den mørke tilstand på Google Chrome

Den mørke tilstand på Chrome er super behagelig. Det bedste er, at du kan aktivere den med blot et par klik. Ingen omgåelser, ingen fiflerier og ingen grund til at downloade separat Chrome Canary for at bruge beta-funktioner. Mens vi venter på den officielle mørke tilstand i Chrome, klarer disse to udvidelser i øjeblikket jobbet fænomenalt godt. Så hvis du kunne lide artiklen, så lad os høre om din alt-sort-oplevelse i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen