Sådan hårdt nulstilles dit Android TV på en sikker måde

31. december 2020 Slået fra Af Mathias

Mens Android-tv helt sikkert har fantastiske funktioner, ved vi, at tv’erne begynder at vise problemer nogle år senere. Der er flere problemer med Android TV, der spænder fra boot looping, crash, ikke-reagerer brugergrænseflade og mere. Mens nogle problemer kan løses gennem softwarefejlfinding, kræver alvorlige problemer som force crash og boot looping dig at nulstille dit Android TV hårdt. Så hvis du står over for et sådant problem med dit Android TV, skal du ikke bekymre dig. I denne artikel giver jeg dig en detaljeret guide til, hvordan du udfører en tvungen fabriksindstilling på dit Android TV. Så på den note, lad os begynde med vejledningen.

Hardt nulstillet dit Android TV på en sikker måde (2021)

Før guiden har vi forklaret forskellen mellem hard reset og Gendan fabriksindstillinger. Du kan gennemgå forklareren for at få detaljerede oplysninger. Og så kan du fortsætte med trinnene. Vi har nævnt både fabriks- og hårde nulstillingsprocesser til Android TV.

  • Hvor hård nulstilling er forskellig fra fabriksnulstilling?

Hard Reset og Factory Reset er dybest set den samme ting. Det er bare en forskel i tilgang . Når du er i stand til at få adgang til din enhed på en lydhør måde, kan du få adgang til siden Indstillinger og nemt udføre en fabriksnulstilling. Men når tingene går sydpå, og dit Android TV ikke tændes, skal du bruge hardwaretaster (dermed hård nulstilling) til fabriksindstilling af dit tv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selv med Android-gendannelsestilstand udfører du grundlæggende en fabriksindstilling på dit tv. Så i tandem, når du har adgang til dit tv, kan du nemt nulstille fabrikken, og når tv’et ikke fungerer korrekt, skal du udføre en hård nulstilling.

Udfør tvungen hård nulstilling på dit Android TV

1. For at nulstille Android TV, skal du først åbne siden Indstillinger og gå til “ Enhedsindstillinger “ .

Hard Reset Your Android TV In a Safe Way (2021)

2. Rul derefter ned til bunden og åbn “ Nulstil “.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hard Reset Your Android TV In a Safe Way (2021)

3. Vælg nu blot “Nulstil” og klik på knappen “OK” på fjernbetjeningen. Dit Android TV genstarter nu og nulstiller sig selv. Det er det. Husk, at denne proces sletter al din interne lagerplads inklusive dine filer, dokumenter, apps, alt. Du bliver nødt til at logge ind med din Gooogle-konto igen for at installere apps.

Hard Reset Your Android TV In a Safe Way (2021)

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Hvis dit TV slet ikke starter eller viser fejl som “data beskadiget”, skal du nulstil din Android TV hårdt gennem gendannelsestilstanden. Sluk bare fjernsynet, og sluk for strømmen, eller tag bare ledningen ud af strømforsyningen.

5. Dernæst skal du trykke på “OK” og “Tilbage” knapperne på fjernbetjeningen og trykke på den fysiske tænd / sluk-knap af tv’et. Sæt derefter tv-ledningen i strømforsyningen, og tænd den. Du har naturligvis brug for en anden person til at betjene disse instruktioner.

Læs også  Sådan søges der i faner i Safari på iPhone og iPad

Sådan hårdt nulstilles dit Android TV på en sikker måde

6. Hvis du vil nulstille et Sony Android TV , skal du trykke på “Lydstyrke ned ”Og“ Tænd / sluk-knap ”på fjernbetjeningen. Ingen grund til at trykke på TV-afbryderen. Derefter skal du tilslutte netledningen og tænde kontakten. Hvis det ikke fungerer, skal du bare holde tænd / sluk-knappen nede på dit Sony TV (ikke fjernbetjening) og tænde for strømforsyningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

7. Herfra er trinene ens for alle Android TV’er. Nu skal du muligvis trykke på knapperne og holde dem nede i 30 sekunder , indtil du ser Android Recovery-tilstand eller tv-logoet. Når du kommer til den skærm, skal du slippe knapperne.

Hard Reset Your Android TV In a Safe Way (2021)

8. Nu hvor du har startet til gendannelsestilstand, er det ret simpelt herfra. Brug op-ned-navigationsknapperne på din fjernbetjening til at gå til “ Tør data / nulstilling af faktura ” og tryk derefter på “OK” -knappen for at åbne den. Hvis du ikke har en fjernbetjening, eller hvis den ikke fungerer, skal du slutte en mus til dit tv.

Sådan hårdt nulstilles dit Android TV på en sikker måde

Artiklen fortsætter under annoncen

9. Flyt nu til “ Ja ” og tryk på “OK” -knappen. Du er færdig. Nu starter dit tv processen med at nulstille sig selv.

Bemærk: Denne proces sletter al din interne lagerplads inklusive filer, dokumenter og apps. Du bliver nødt til at logge på igen med din Google-konto efter opstartsprocessen.

Sådan hårdt nulstilles dit Android TV på en sikker måde

Artiklen fortsætter under annoncen

10. Når processen er afsluttet, skal du vælge “ Genstart systemet nu Hard Reset Your Android TV In a Safe Way (2021)“. Endelig genstarter dit Android TV med et rent operativsystem og uden problemer.

Sådan hårdt nulstilles dit Android TV på en sikker måde

Ofte stillede spørgsmål

Q. Vil frakobling af mit tv nulstille det?

Nej, det nulstiller ikke dit tv. For at lære om nulstillingsprocessen skal du følge vores ovenstående vejledning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sp. Hård nulstilling på mit tv fungerer ikke?

I så fald bliver du hård nulstil dit tv gennem gendannelsestilstanden. Følg instruktionerne i denne vejledning fra trin 4.

Sp. Hvordan nulstiller jeg mit tv, hvis det ikke tændes?

Du kan nulstille dit tv, selvom det ikke tændes. Bare tryk på bestemte hardwaretastkombinationer for at gå ind i gendannelsestilstand. Du kan finde instruktionerne fra trin # 4 i denne artikel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sp. Hvordan nulstiller jeg mit Smart TV til fabriksindstillinger?

Det er en ret simpel proces. Hvis du har et Android TV, skal du åbne Indstillinger -> Enhedsindstillinger -> Nulstil -> Vælg knappen Nulstil. Det er alt. Og hvis du har et smart-tv fra LG, skal du gå til Indstillinger -> Generelt -> Nulstil. For Samsung-smarte tv’er skal du åbne Indstillinger -> Support -> Selvdiagnose -> Nulstil.

Q. Hvordan nulstiller jeg mit Samsung TV hårdt?

Som jeg nævnte ovenfor, skal du bare åbne Indstillinger -> Support -> Selvdiagnose -> Nulstil. Indtast nu tv-stiften, og dit Samsung-tv nulstiller sig selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sp. Hvordan løser jeg mit tv, når skærmen er sort?

Når din tv-skærm er sort, prøv derefter at udføre en hård nulstilling fra gendannelsestilstanden. Du kan finde instruktionerne fra trin # 4 i denne artikel.

Sp. Hvordan kan jeg nulstille mit Samsung-tv uden en fjernbetjening?

Du kan ikke nulstille Samsung TV uden fjernbetjening. Du skal købe en erstatning til din fjernbetjening.

Sp. Hvorfor reagerer mit tv ikke på fjernbetjeningen?

Artiklen fortsætter under annoncen

I første omgang kan det måske være et batteriproblem, så prøv at ændre det. Og hvis fjernbetjeningen stadig ikke reagerer, ophæver du parring og parring af fjernbetjeningen fra siden Indstillinger.

Sp. Hvordan fabriksindstiller jeg mit Sony Android TV?

Sådan nulstilles Sony Android TV i en nem måde, skal du åbne Indstillinger -> Enhedsindstillinger -> Nulstil. Og hvis dit tv ikke starter, skal du trykke på “Lydstyrke ned” og “Afbryderknappen” på fjernbetjeningen og derefter tænde for strømmen. Følg vores ovenstående guide for at få detaljerede instruktioner.

Sp. Hvordan nulstiller jeg mit TCL-tv uden en fjernbetjening?

Hvis du har en TCL Roku TV, så kan du nulstille dit TV uden en fjernbetjening. Du skal trykke på “Reset” -knappen og holde den nede i 20 sekunder, hvorefter tv’et nulstilles.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sp. Hvor er nulstillingsknappen på mit TCL TV?

Hvis du har et TCL Roku TV så finder du kun nulstillingsknappen. Det er generelt placeret øverst på USB-porte.

Sp. Er der en nulstillingsknap på Sony Bravia TV?

Nej, der er ingen reset-knap på Sony Bravia TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sp. Hvad sker der, hvis jeg fabriksindstiller mit LG TV?

Alle dine apps, internt lager, filer og dokumenter slettes fra dit LG TV.

Hårdt nulstillet Android TV uden fjernbetjening

Så det er sådan, du kan nulstille et Android TV til fabriksindstillinger med eller uden fjernbetjening. Som jeg nævnte ovenfor, for Sony TV’er, er gendannelsesknapperne lidt forskellige, men processen er næsten ens. Hvis ovenstående tastekombinationer ikke virker for dig, kan du finde de rigtige hardwaretaster til dit bestemte tv fra internettet. Hvis du ikke kan finde en, så kommenter nedenunder og lad os vide. Vi vil helt sikkert prøve at hjælpe dig.

Og for at lære mere om sådanne tip og tricks til Android TV, herunder evnen til at omlægge hardwareknapper på fjernbetjeningen og tilpasse startskærmen, skal du følge vores linkede artikler.

Artiklen fortsætter under annoncen