Utrolige nye AirPods-funktioner kan være lækket i rapport

14. oktober 2021 Slået fra Af Mathias

Apple har i de seneste år gjort sundhed og velvære til centrale elementer i iPhone og Apple Watch. I iOS 15 tilføjede Apple endda muligheden for at dele sundhedsoplysninger med betroede familiemedlemmer og plejere. Nu overvejer Apple ifølge en ny rapport fra The Wall Street Journal at omdanne sine trådløse AirPods 3 ørepropper til deres egne sundhedsapparater i de kommende år.

Apple vil have AirPods til at forbedre dit helbred

The Wall Street Journal har for nylig fået fat i dokumenter, der viser, at Apple undersøger måder at bringe nye sundhedsfunktioner til AirPods på. Ifølge de lækkede dokumenter kan fremtidige modeller muligvis “forbedre hørelsen, aflæse kropstemperaturen og overvåge kropsholdningen”.

WSJ bemærker, at det ikke er klart, om Apple har planer om at udvikle specifikke høreapparatfunktioner til AirPods. I stedet vil Apple måske beslutte at markedsføre de eksisterende funktioner som potentielle høreapparatalternativer. Så sent som i sidste uge lancerede virksomheden en ny funktion kaldet Conversation Boost til sine AirPods Pro. Som navnet antyder, øger Conversation Boost lydstyrken for den person, der taler direkte foran dig. Apple vil måske forbedre denne funktion eller blot markedsføre den som en sundhedsfunktion

Dokumenterne afslører også, at Apple allerede er ved at bygge prototyper til AirPods, der kan måle brugerens temperatur inde i øret. Virksomheden forventes også at tilføje en temperatursensor på Apple Watch Series 8. Dette ville give Apple-enhedsejerne to måder at tage deres temperatur på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endelig vil Apple bruge bevægelsessensorerne i øretelefonerne til at registrere en brugers kropsholdning. Hvis dine AirPods registrerer, at du hænger i en slasket stilling, vil de advare dig om at forbedre din kropsholdning. Hvis du bruger AirPods til at modtage opkald og lytte til musik hele dagen på arbejdet, kunne dette være en utrolig nyttig tilføjelse.

Læs også  Har du en iPhone 13? Så skal du ændre disse (4) iOS 15-indstillinger med det samme

Her er hvorfor det er vigtigt

Wall Street Journal bemærker, at selv om 28 millioner amerikanere lider af et let høretab, bruger kun 5 % et høreapparat. I mellemtiden bruger kun 37 % af de 12 millioner mennesker med moderat høretab høreapparat. En audiolog forklarer, hvorfor det vil være en stor ting for Apple at komme ind på området:

Dr. Nicholas Reed, audiolog ved Johns Hopkins, sagde, at udsigten til, at Apple tilbyder fremtidige AirPods som et høreapparat i håndkøb, ville være en potentiel ændring af spillet. Han sagde, at Apples allestedsnærværende ørepropper kan bryde det gamle stigma, der er forbundet med traditionelle høreapparater, som ofte forhindrer folk i at bære dem, og at de ville koste langt mindre end traditionelle høreapparater.

Indtil videre kan Apple ikke markedsføre AirPods som høreapparater på grund af føderale bestemmelser. I øjeblikket er det kun autoriserede hørespecialister, der kan indstille høreapparater til hver enkelt bruger, der kan sælge dem. Desuden kan Apple altid skrotte disse funktioner, før de nogensinde ser dagens lys. I mellemtiden forventer vi, at Apple introducerer tredje generation af AirPods til efteråret — måske allerede i den nærmeste fremtid. Stay tuned.

Artiklen fortsætter under annoncen