Galaxy S22-designet vil være anderledes end Samsungs nye Note-opfølger

12. november 2021 Slået fra Af Mathias

Samsung vil præsentere Galaxy S22-serien i midten af februar 2022, ifølge de seneste rapporter. Det er senere end dette års Galaxy S21-event i midten af januar, men på linje med tidligere Galaxy S-lanceringer. Det unikke ved Galaxy S22-serien er, at Ultra-versionen vil blive Samsungs Galaxy Note-afløser. I år har Samsung overset Note-serien og valgt at lave foldbare telefoner i stedet for en Galaxy S21-variant med en stylus. Men selskabet vil prøve en ny tilgang til Note næste år med Galaxy S22.

Det vil markere første gang, at Galaxy S-serien leverer to særprægede designs. Det kan gøre det sværere for nogle at vælge deres næste Galaxy-flagskib. Et helt nyt læk viser os, hvordan Galaxy S22, S22 Plus og S22 Ultra vil se ud.

Galaxy S22 design vs. Galaxy S22 Ultra

Den kendte Samsung-insider Ice Universe har lagt følgende billede ud på Twitter, som viser skærmbeskyttere til de tre medlemmer af Galaxy S22-familien:

Sammenligning af skærmstørrelse og R-vinkel for S22, S22 +, S22 Ultra pic.twitter.com/TMnQFUnBQG

Artiklen fortsætter under annoncen

– Ice universe (@UniverseIce) November 12, 2021

Vi har Galaxy S22, Galaxy S22 Plus og Galaxy S22 Ultra fra venstre mod højre. Insideren påpeger forskellene i skærmens krumning mellem Ultra og de andre Galaxy S22-modeller.

De påståede skærmbeskyttere er i tråd med de seneste lækager af Galaxy S22 og S22 Ultra. Vi har set renders for de nye Samsung-flagskibe i de seneste måneder. Og virkelige billeder af en Galaxy S22 Ultra-prototype lækkede for et par dage siden. Alle disse lækager indikerede betydelige designforskelle mellem de tre telefoner.

Læs også  LANG batterilevetid: iPhone 13 Pro Max har lige sat en utrolig rekord

Galaxy-S22-Ultra-S-Pen
Lækket billede af Galaxy S22 Ultra S Pen-slot. Billedkilde: Front Page Tech

Artiklen fortsætter under annoncen

Galaxy S22 og Galaxy S22 Plus vil have flade skærme med ensartede kanter og afrundede hjørner, som det ses ovenfor. Den samme lækør har tidligere sagt, at Galaxy S22 Plus vil ligne en iPhone med en skærm med hulstempling i stedet for den traditionelle notch.

Galaxy S22 Ultra vil have en buet skærm, ligesom tidligere Galaxy S- og Note-telefoner. Hjørnerne er mere rektangulære end buede, som det ses ovenfor.

Hvorfor bruger Samsung to designs til det nye flagskib?

Galaxy S21-serien har et lignende “problem” Den almindelige S21 (øverste billede) og S21 Plus har flade skærme. S21 Ultra har en buet skærm. Men alligevel har S21 Ultra buede hjørner i lighed med S21.

Samsung kan ikke holde sig til lignende designlinjer for Galaxy S22 Ultra, og det skyldes, at de er nødt til at gå på kompromis mellem design og funktion. I dette tilfælde er det S Pen stylus, der dikterer Galaxy S22 Ultras design.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samsung er nødt til at placere stylus på en af siderne og få den til at sidde så tæt som muligt på en af kanterne. Det skyldes hensynet til batteriet. Smartphone-leverandørerne er nødt til at udnytte den interne plads i et håndsæt bedst muligt. De er nødt til at optimere designet af de interne komponenter og kredsløb for at øge batteriets størrelse mest muligt.

Læs også  Xiaomis skræmmende nye CyberDog kan løbe og lave baglæns saltoer

Galaxy-S22-Ultra-Front
Lækket billede af Galaxy S22 Ultra tændt. Billedkilde: Front Page Tech

Som følge heraf kan Galaxy S22 Ultras S Pen kun sidde på venstre eller højre side, så tæt som muligt på hjørnet. Af den grund kan de nederste hjørner ikke bøje sig som på Galaxy S22. Undersiden skal være flad. Af hensyn til symmetrien skal oversiden også være flad. Og både top- og undersiden har buede kanter. Det fører til, at telefonen har buede sider, og at skærmen også er buet.

Med det i baghovedet må du vælge, hvilket design du bedst kan lide. Men du kan ikke blande og matche. Du vil måske have en Galaxy Note-erstatning med en flad skærm. Du skal vælge Galaxy S22 eller S22 Plus, hvis du foretrækker en flad skærm, men det betyder, at du skal droppe S Pen stylus.

Artiklen fortsætter under annoncen