Galaxy S22 Ultra kan være Samsungs nye Galaxy Note

Galaxy S22 Ultra kan være Samsungs nye Galaxy Note

23. september 2021 Slået fra Af Mathias

Samsung Galaxy Note-fans, verden over, var skuffede over at høre, at Samsung ikke ville udgive en ny version i år. Den koreanske elektronikgigant gav dem den dårlige nyhed for flere måneder siden og gav beslutningen skylden for manglen på chips. I stedet for Galaxy Note 21 udgav Samsung Fold 3 og Flip 3 foldbare enheder i midten af august. Kort efter fik Note-fans endnu et slag, da rygterne begyndte at tage fart om, at Samsung måske ville aflive Note-serien for altid. En insider hævdede dog tidligere på ugen, at Samsung har planer om at tilføje en indbygget stylus til Galaxy S-serien. Nu kan Galaxy S22 Ultra ifølge den samme velinformerede leaker faktisk ende med at blive Samsungs nye Galaxy Note.

Galaxy S22 Ultras nye Note-design influerer på

Ice Universe tog til Twitter for at hævde, at Galaxy S vil “blive” den nye Galaxy Note. Han afslørede ikke yderligere detaljer på Twitter ud over at sige, at der er tale om en designændring, når det gælder telefonens sider.

Men den samme leaker gav flere detaljer på Weibo, hvor han delte flere oplysninger om Samsungs endnu ikke udgivne Galaxy S22 Ultra. Ifølge en kilde i forsyningskæden er Galaxy S22 Samsungs nye Note. Telefonen vil ligne Note 20 Ultra, hævdede den pågældende person.

En anden kilde bekræftede også, at Galaxy S22 Ultra vil have et S Pen-slot. Telefonen vil få en højere skærm som følge heraf, med et skærmformat, der går op til 19,3:9. Mobilen vil også have et massivt batteri på 5.000 mAh.

Artiklen forsætter under annoncen

Lækkeren oplyste ikke de faktiske skærmstørrelser for Galaxy S22 Ultra. Men Ultra er normalt den største model i Galaxy S-serien. Galaxy S21 Ultra har en skærm på 6,8 tommer, mens S21 Plus har en skærm på 6,7 tommer.

Læs også  Netflix kommer til køkkenet med den app, der nu er tilgængelig på Nest Hub-skærme

Galaxy S21 Ultra
Galaxy S21 Ultra fungerer nu med S Pen stylus. Billedkilde: Samsung

Hvorfor det giver mening

Husk, at dette stadig er en lækage. Intet er mejslet i sten, og Samsung kan altid ændre mening. Det er under forudsætning af, at kilderne havde adgang til korrekte oplysninger til at begynde med. Men Samsung skulle afsløre Galaxy S22 Ultra i midten af januar. Efterhånden som vi nærmer os lanceringsbegivenheden, vil vi se flere lækager med detaljer om den nye flagskibsserie.

Rygter til side, giver det mening for Samsung at tilføje S Pen stylus til Galaxy S-serien. Det gjorde de trods alt tidligere i år. Galaxy S21 Ultra understøtter stylussen, men du kan ikke huse den inde i telefonen, som det ses ovenfor. Derfor er den ikke helt den Note-erstatning, som fans måske havde ønsket sig. At placere S Pen inde i S22 Ultra er den næste logiske udvikling.

Artiklen forsætter under annoncen

Note har masser af fans tilbage til at retfærdiggøre designændringen. Og de traditionelle Galaxy S-brugere kunne også drage fordel af stylus.

At beholde Galaxy Note-brandet som et selvstændigt flagskib giver mindre mening for hvert år, der går. Indtil smartphone-leverandørerne var i stand til at skrumpe skærmkanterne, tilbød Note den største skærm i byen. Men alle telefoner på markedet lige nu har skærme, der er endnu større end de gamle Note-designs.

Det eneste, der adskiller Note fra de andre, er stylussen. I stedet for at udgive endnu en Galaxy-variant til sommer bare for at få understøttelse af S Pen, er det måske bedre for Samsung at pakke stylussen ind i et af de fremtidige Galaxy S-flagskibe.

Læs også  iOS 14 og iPadOS 14 beta 3 er nu tilgængelige til download for udviklere

Galaxy Note 20 Ultra
Galaxy Note 20 Ultra-farvemuligheder. Billedkilde: Samsung Samsung

Artiklen forsætter under annoncen