Er din iPhone blevet hacket? Få det chokerende svar med denne app!

14. juli 2021 Slået fra Af Mathias

Alt for mange mennesker går ud fra den fejlagtige antagelse, at der er en slags beskyttende kraftfelt omkring deres mobiltelefon, og at de aldrig vil få problemer som en hacket iPhone. Måske er det en kombination af den lukkede karakter af Apples økosystem kombineret med de robuste beskyttelsesforanstaltninger, som iOS giver. Uanset hvad årsagen er, støder man hele tiden på Apple-brugere, der antager, at Android-enheder er virusbefængte magneter for alle mulige sikkerhedstrusler. Mens Apple-produkter som iPhones og iPads, der kører iOS og iPadOS, på en eller anden måde er ulastelige og uigennemtrængelige.

Det afgørende er naturligvis, at det er svært, men ikke umuligt at hacke en iPhone. Apple kan i hvert fald gøre et stort stykke arbejde med at tilbyde dig en imponerende sikker enhed. Men det er alt sammen forgæves, hvis du downloader forfærdelige apps og benytter dig af grusomme personlige sikkerhedsmetoder online. IPhone-producenten kan med andre ord ikke redde dig fra dig selv.

iVerify – download denne iPhone-app lige nu

iverify screenshot

Dette bringer os til en app, som du helt sikkert skal kende til. Især hvis du aldrig vil opleve det mareridt at se din iPhone blive hacket.

iVerify, der koster 2,99 dollars, har i øjeblikket en bedømmelse på 4,8 i App Store (baseret på ca. 1.450 brugerbedømmelser). Den præsenterer sig selv som et “personligt sikkerhedsværktøjssæt” Et, der ifølge app-magerne lader brugerne “administrere sikkerheden på din iOS-enhed og registrere ændringer på din smartphone. iVerify (også) gør det nemt at administrere sikkerheden på dine konti og din tilstedeværelse på nettet med enkle instruktionsguider.”

Læs også  De to DYRESTE iPhone-apps i AppStore
Artiklen fortsætter under annoncen

iVerify har en version til både enkeltpersoner og organisationer. Og blandt de mange nyttige fordele, som appen giver, er “beskyttelsesguides” Det er oversigter og instruktioner, der lærer dig, hvordan du kan tilføje flere sikkerhedslag til din enhed. Det er også vigtigt at vide: Versionen af iVerify til organisationer koster 3 dollars/bruger/måned efter en indledende prøveperiode på syv dage.

En version af iVerify til Android-enheder er efter sigende også på vej.

iPhone hacket? Ja, det kan ske

En app som denne er så vigtig at kende til. Fordi iPhone-fejl og sikkerhedstrusler er meget mere almindelige, end den gennemsnitlige bruger måske tror.

2021 har allerede været præget af et væld af nyheder i forbindelse med iPhone-sikkerhed og afsløring af trusler fra Apple. Tilbage i januar udsendte Apple f.eks. iOS 14.4 og iPadOS 14.4 efter nyheden om, at en forsker havde fundet en måde, hvorpå angribere kunne hacke nogle iPhones og iPads på afstand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Apple arbejder også i stigende grad på at lukke lugerne i forbindelse med iMessage-sikkerheden. Indtil for nylig har denne app været en populær angrebsvektor for sikkerhedstrusler som f.eks. nul-klik-angreb. “iMessage er en indbygget tjeneste på alle iPhones, så det er et stort mål for sofistikerede hackere”, sagde Johns Hopkins-kryptograf Matthew Green til Wired tidligere på året. “Den har også et væld af klokker og fløjter. Og hver eneste af disse funktioner er en ny mulighed for hackere til at finde fejl, som giver dem mulighed for at tage kontrol over telefonen.”